Проблем с аербега
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dreamland_1
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с аербега
Здравейте колеги.Имам проблем с аербега-свети ми лампичката.Отивам аз в сервиза уж на БМВ в Бл-град и и казвам аз проблема а приемчика ми казва че трябва да ми свалят седалките и да сменят кабелите че от местенето на седалките кабелите се прекъсват.Щял да ми изчисти грешките но пак щяло да светне.Да му вярвам ли или да търся друг сервиз.Ако някой е имал подобен проблем нека да сподели.
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
при мен го има същия проблем постоянно свети , проблема беше отстранен като пича свърза колата с компютара има грешка в системата и такам
при мен беше развален сензора в пасажерската седалка от пране в автомивка. смених го в дарукар 140 лв е датчика 95 лв е труда общо 280 лв с ддс. възможно е да свети и ако имаш не добър контакт на клемите под седалката или ако си включвал/изключвал куплунгите под седалката. в последния случай изчистване на натрупаните грешки на компютъра ще реши проблема.
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
а как ти светна след авто мивка ли ?Че аз а забравя да им кажа леко с седалката до шофьора а 15лв да ми чистат грешката

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Ех незнам защо админите са сложили търсачка в този форум
Може би е за да се използва! Незнам защо никой не го прави, а пълни форума с изчерпани дискусии 

6 мнения
• Страница 1 от 1