музика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
музика
здравейте , вече имам Е46-ца , но се оказа , че има касетофон..........и ДВД - ама то е май за навигацията само.......знае ли някои мога ли да си сложа др. музика - мр3 е за предпочитане и къде най- вече правят тия неща?
10х предварително
а и още нещо - има ли навигационен диск за тоя модел и пак евентуално откъде да ги набавя?

10х предварително
а и още нещо - има ли навигационен диск за тоя модел и пак евентуално откъде да ги набавя?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ако навигацията ти е МК4 може подкараш мп3 диск през нея ...
за некви по-големи препаботки виж ми темата в аудио форума ...
иначе може смениш оригиналния с всякакъв ама малко горозно седи
за некви по-големи препаботки виж ми темата в аудио форума ...
иначе може смениш оригиналния с всякакъв ама малко горозно седи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
от камор дару ... бла бла ... там по морето не ги знам ..
ама не ти траа има ги магистралите ... а те наще магистрали се сещаш колко са много
ама не ти траа има ги магистралите ... а те наще магистрали се сещаш колко са много
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
абе за навито ми казаха , че било излязло и за БГ - бах го и навито имам 4 карти на бг пътищата ни -
щом го няма в замундата , занчи требе пара - за такива тъпотии пара не давам - прпосто попитах
най болното ми е за музиката - с касетки баси - хвърлих ги преди 3 години ..........................немога да намеря на тояга адреса в нета - не им работи в момента саита-ако някои го знае къде е да свирне
за двд-то попрочетах форума - нямам си и идея какво е ....ще трябва да го огледам..............то още незнам как да нагласям копчетата - до неделя карах Е36-ца ама ми напрпавиха сандвич -има ги снимките в форума на е36- та реших веднага да взема друго бмв
значи сега ще ходя да чета аудиофорума и евентуално до тоягата следобяд
ако някои иска да сподели още информация -ще се радвам
10х предварително

най болното ми е за музиката - с касетки баси - хвърлих ги преди 3 години ..........................немога да намеря на тояга адреса в нета - не им работи в момента саита-ако някои го знае къде е да свирне
за двд-то попрочетах форума - нямам си и идея какво е ....ще трябва да го огледам..............то още незнам как да нагласям копчетата - до неделя карах Е36-ца ама ми напрпавиха сандвич -има ги снимките в форума на е36- та реших веднага да взема друго бмв
значи сега ще ходя да чета аудиофорума и евентуално до тоягата следобяд
ако някои иска да сподели още информация -ще се радвам
10х предварително

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
къде, по дяволите ,да сложа една обикновенна мр3-ка ..........ето това ми е таблото - някои преди това каза , че всичко може да се сложи

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Махкаш касетофона или навигацията (не знам как точно се води тоя хибрид) и на негово място се слага една пластмаса с по-малка дупка на нея за обикновен касетофон, за това Шаро ти каза че ше изглежда малко грозно, а иначе тая пластмаса за която ти говоря я има почти навсякъде в магазините за car audio.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
виж в аудио форума аз къде го бях сложил ...
иначе може да извадиш и оригиналния .. ама най лесно си отвори отзад багажника и виж там на навигацията ако ти е двд ще си пише .. записваш един диск двд с мп3-ки и си ти
аз на сегашната съм си вързал ipod-a към оригиналната музика и още по-лесно .. вече и дискове не записвам
иначе може да извадиш и оригиналния .. ама най лесно си отвори отзад багажника и виж там на навигацията ако ти е двд ще си пише .. записваш един диск двд с мп3-ки и си ти
аз на сегашната съм си вързал ipod-a към оригиналната музика и още по-лесно .. вече и дискове не записвам
- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
пич, ти можеш с този касетофон да си слушаш музика от iPhone, Nokia N95 или всичко което има жак 3.5мм (мисля че толкова беше). Просто отиваш в някой музикален магазин и поискаш да ти дадът Адапторна касета (adapter cassette). Това е касетка, с кабел от нея която се свърза към всеки MP3 player, PSP, Laptop и тн...
виж как изглежда->

виж как изглежда->

Ask to buy you a drink, you holla Dom Perignon
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
еййййййййй опасни сте бре .........верно , че с компове се занимавам от 10 години професионално , ама сато съм на 40 вече някои неща ми се губят хихихихихихих тя май щерката ще излезе по отворена от мене хахахахаха
ще пробвам с адаптера и подчето......или с трансмитер , нещо такова - по оригиналното табло няма да барам , предишната Е36 беше почти модифицирана за моите нужди........даже пепелник от 5-та серия си праснах отпред да ми е по сгодно и стана яко , ама на тая още не искам да я барам .....со кротце , соблаго .......след време може и со малце кютек
благодаря на всички

ще пробвам с адаптера и подчето......или с трансмитер , нещо такова - по оригиналното табло няма да барам , предишната Е36 беше почти модифицирана за моите нужди........даже пепелник от 5-та серия си праснах отпред да ми е по сгодно и стана яко , ама на тая още не искам да я барам .....со кротце , соблаго .......след време може и со малце кютек
благодаря на всички

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Делелелелеееееее колега стига с тия касетки бе! Вече сме в 21 век! Тия касетки за някоя жигулка са си екста, ама за Е46 нещо не се вързват
Значи има начин от оригиналната букса на касетофона да си извадиш AUX в жабката и да си включваш в него каквото си поискаш. Ще потърся да видя как точно се правеше и ще ти кажа, лесно ставаше и може да ти излезе по-евтино и от касетката
А FM трансмитер не се лъжи да копуваш, пълен боклук е!

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2