Проблемче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблемче
Имам малък проблем с мойта Е46 320D 136 к.с.
Проблема е следния като натисна газта до дупка на около 3 хил.оборота почва върви все е едно е на неутрална скорост и оборотомера направо литва пък колата въобще не набира.Това ми се е случвало няколко пъти и все на 4 или 5 скорост.По логиката че рядко се случва аз си мисля че е от електрониката, но ако някой му се е случвало да помага
Мерси предварително
Проблема е следния като натисна газта до дупка на около 3 хил.оборота почва върви все е едно е на неутрална скорост и оборотомера направо литва пък колата въобще не набира.Това ми се е случвало няколко пъти и все на 4 или 5 скорост.По логиката че рядко се случва аз си мисля че е от електрониката, но ако някой му се е случвало да помага

Мерси предварително
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Да не би съединителя да се ебава нещо. Ако си с ръчна скоростна кутия къде отделя педала: по средата или горе.
Няма от какво друго да е пич щом се вдигат оборотите а не се вдига скороста диагнозата е пределно ясна съеденителя ти боксува ще почнес скоро да го усещаш и на по малки предавки бъди спокоен.И като си сменяш съеденителя смени феродов диск притескател и аксиален лагер за да не сваляш кутията няколко пъти 

- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
7 мнения
• Страница 1 от 1