Смяна на акумулатора
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW Ranger
- Потребител
-
Смяна на акумулатора
Здравейте колеги, попаднах на следния неочакван проблем:
Свалих акумулатора за зареждане и за временно ползване поставих един друг 60 Аh. Малко след като потеглих обаче установих, че уредите на таблото не работят както и мигачите, а е възможно и други неща, които още не съм установил. Какви според вас може да са причините.
Машината е 320i E46 от 2000г.
Благодаря на отзовалите се предварително
Свалих акумулатора за зареждане и за временно ползване поставих един друг 60 Аh. Малко след като потеглих обаче установих, че уредите на таблото не работят както и мигачите, а е възможно и други неща, които още не съм установил. Какви според вас може да са причините.
Машината е 320i E46 от 2000г.
Благодаря на отзовалите се предварително

Ако искаш да си щастлив за 1 ден - напий се, ако искаш да си щастлив цял живот - купи си BMW !
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- BMW Ranger
- Потребител
-
Ами предишният беше 70 амперчаса а новият е 60, но е достатъчно зареден
Ако искаш да си щастлив за 1 ден - напий се, ако искаш да си щастлив цял живот - купи си BMW !
- Гост
-
- BMW Ranger
- Потребител
-
Бе съмнителна е работата много, щото са пак го сложих оригиналния , вече зареден, и пак същото няма нищо по таблото. А на мен притеснението ми идва от това, че и преди съм правил такава врътка с акумулаторите за да ги зареждам, но този проблем никога не го е имало. 

- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
alexsch написа:същия ли е амперажът на новия? има ли достатъчно ток в него?
Нее от слаб ток или по малък ампераж защото когато запалиш колата динамото си качва всичко

-Трябва да са изгорели бошоните за таблото но мигачите нещо несе връзва провери всички бошони и пиши

Come play with POWER
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
Направи тест на таблото (оная врътка с подаването на контакт, натискане на копчето и т.н.) и пиши дали тогава уредите работят- това може да ни насочи по- добре. М/ду другото бях чел, че недостатъчно ток наистина може да доведе до подобни проблеми.
let the BMW be with you
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- BMW Ranger
- Потребител
-
Първо мерси за вниманието а сега да уточня:
1. Полюсите не съм ги обръщал
2. Стрелките на уредите въобще не се поместват
3. Врътката с тестването на таблото хич не ми е ясна
4. Интересното е, че мигачите и фаровете, както и централното заключване с дистанционното си работят, а и бушоните свързани с урредите на таблото и борд-компютъра са изправни.
Ако все пак някой може да ми препоръча изпитан и надежден специалист в тази област моля да го направи
1. Полюсите не съм ги обръщал
2. Стрелките на уредите въобще не се поместват
3. Врътката с тестването на таблото хич не ми е ясна
4. Интересното е, че мигачите и фаровете, както и централното заключване с дистанционното си работят, а и бушоните свързани с урредите на таблото и борд-компютъра са изправни.
Ако все пак някой може да ми препоръча изпитан и надежден специалист в тази област моля да го направи

А иначе има един човек дето ми направи таблото на е36-цата,след като беше загинало(често срещан проблем при е36)и на още 20-30 човека от форума......четете внимателно причините http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E0%ED%EE
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
само да вметка,малко съм невежа по тез неща,но оригиналният акумулатор не е ли от "сухите" а те зареждат ли се?BMW Ranger написа:Бе съмнителна е работата много, щото са пак го сложих оригиналния , вече зареден, и пак същото няма нищо по таблото. А на мен притеснението ми идва от това, че и преди съм правил такава врътка с акумулаторите за да ги зареждам, но този проблем никога не го е имало.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2