въпросче за климатика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
въпросче за климатика
колеги, като си пуснете климатика, на стъклото и дори на краката малко по-топло ли ви духа от колкото на лицето? Май малко ми се смесва или пък така е направено.
И другото е - като дам 23.5 градуса на краката почва да ми духа топло. Върна ли на 22 пак почва студенко. При вас така ли е?
мерси
И другото е - като дам 23.5 градуса на краката почва да ми духа топло. Върна ли на 22 пак почва студенко. При вас така ли е?
мерси
- mute
- Потребител
-
- Кара: кара, колко да кара...
И при мен беше така самоче като пусна на краката или на стъклото духа напълно топло и аз се чудех викам нещо се е прецакало ама закарах го на профилактока и имаше да се долива антифриз. После мина там смяна на масло доливане на антифриз и сменяне на въздушни маслени филтри и такива работи и после сичко се опраи вече насякъде си духа студено. Провери си антифриза колкото и нелогично да звучи

- mute
- Потребител
-
- Кара: кара, колко да кара...
demonazzz написа:На стъклово винаги ми духа по-топло, като разликата е, че като е пуснат климатика изсушава въздуха и много по-бързо премахва изпотяването.
мерси колеги за мненията.
demonazzz, да не би нещо да нe ни се затваря като хората бе колега? Някой път като искам да охладя колата от там много трудно ще стане, щом въздуха е съвсем леко по-студен от купето... Какво ще кажете?
Преди няколко дни, смених обтегача на ремъка на климатика, самия ремък, филтър и прегледаха цялата инсталация. Всичко беше изрядно. Може и да си внушаман, но ми се струва, че на стъклато духа една идея по-топло отколкото отпред примерно.
Имам едно допълнително питане и понеже е свързано с темата ще си позволя да се включа. Може ли да се настрои като се пусне духалото на стъклото да не е докрай. Прин=мерно, на три-четири секции и да си го оставя така да си духа докато си карам.
Имам едно допълнително питане и понеже е свързано с темата ще си позволя да се включа. Може ли да се настрои като се пусне духалото на стъклото да не е докрай. Прин=мерно, на три-четири секции и да си го оставя така да си духа докато си карам.
пускаш го да духа горе климатика и би трябвало да си е наред.demonazzz написа:Преди няколко дни, смених обтегача на ремъка на климатика, самия ремък, филтър и прегледаха цялата инсталация. Всичко беше изрядно. Може и да си внушаман, но ми се струва, че на стъклато духа една идея по-топло отколкото отпред примерно.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
духането- дали да е през жалузите на таблто или да духа на стъклото- се командва от една клапа, задвижвана от моторче. ако духа по-топло на стъклото, това ознначава, (поне за мен) че меша отнякъде попъл със студен въздух, който да отива по въздуховодите към стъклото....
9 мнения
• Страница 1 от 1