Въпрос за BMW E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за BMW E46
Имам доста въпроси за BMW Е46,сега търся да си купя 318-бензин,или 320-дизел-99/2001,незнам кое е по удачно.И наи-важното на какво да наблегна(смисъл какви са наи-честите проблеми със модела).Разполагам със ограничени пари(до 12500лв)дали е възможно да взема нещо читаво за тях?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ!!!

Последна промяна vin4encio на 10 Юли 2008, 19:12, променена общо 2 пъти
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
има си писано за проблемите доста. . ползвай търсачката
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: БМВ
Здравей.Мисля че по добрия варянт е да си вземеш бензин.Нафтата е скъпа и дизеловото е по скъпо за подръжка.Това е мойто мнение.vin4encio написа:Имам доста въпроси за БМВ Е46,сега търся да си купя 318-бензин,или 320-дисел-99/2001,незнам кое е по удачно.И наи-важното на какво да наблегна(смисъл какви са наи-честите проблеми със модела).Разполагам със ограничени пари(до 12500лв)дали е възможно да взема нещо читаво за тях?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ!!!
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
И аз се колебая между двата автомобила. А това за поддръжката вярно ли е. Знам че е писано много по темата за което се извинявам.
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Re: Въпрос за BMW E46
По-добре събери още някой и друг лев,че ще ти трябват, дори и да вземеш за тези пари нещо читаво пак не се знаеvin4encio написа:Имам доста въпроси за BMW Е46,сега търся да си купя 318-бензин,или 320-дизел-99/2001,незнам кое е по удачно.И наи-важното на какво да наблегна(смисъл какви са наи-честите проблеми със модела).Разполагам със ограничени пари(до 12500лв)дали е възможно да взема нещо читаво за тях?

Re: Въпрос за BMW E46
vin4encio написа:Имам доста въпроси за BMW Е46,сега търся да си купя 318-бензин,или 320-дизел-99/2001,незнам кое е по удачно.И наи-важното на какво да наблегна(смисъл какви са наи-честите проблеми със модела).Разполагам със ограничени пари(до 12500лв)дали е възможно да взема нещо читаво за тях?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ!!!![]()
![]()
ако ме питаш мен и аз като си взимах исках да се оправя с 12500 но в крайна сметака стана така че си взех за 16....

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....да бе! те бензиновите коли не се повреждат а и дори нещо да се счупи най-много да олекнеш със 100 лева!
проблема е, че читавите дизелови коли са СКЪПИ! не се лъжете да си купите евтин дизел, че после ставате абонати на някой сервиз! с монтьорите ще се обърнете на лични приятели- ще почнете на гости да си ходите, жените рецепти ще разменят, децата ще играят на топчета на двора, докато се дзверите над следващия ремонт! или скъп дизел на малко километри и в добра кондиция, или нищо!
проблема е, че читавите дизелови коли са СКЪПИ! не се лъжете да си купите евтин дизел, че после ставате абонати на някой сервиз! с монтьорите ще се обърнете на лични приятели- ще почнете на гости да си ходите, жените рецепти ще разменят, децата ще играят на топчета на двора, докато се дзверите над следващия ремонт! или скъп дизел на малко километри и в добра кондиция, или нищо!
- mute
- Потребител
-
- Кара: кара, колко да кара...
Само да кажа че 320d 99-02 които са 136 коня и не са помпа дюза си харчат доста за разлика от новия комън рел двигател помпа дюза 150 коня, но и вървенето им е повечко от на 318i
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
като говориме за common rail не е обезателно 320.. има и 318d което със сигурност ще му достави удоволствие на човека макар и конете да са малко
- mute
- Потребител
-
- Кара: кара, колко да кара...
Spoika написа:като говориме за common rail не е обезателно 320.. има и 318d което със сигурност ще му достави удоволствие на човека макар и конете да са малко
Oт където и да ги погледна 116 коня са си 116 коня незнам чак какво удоволствие може да ти достави.....
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2