Колеги

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 540 ///M-paket 2003

Колеги

Мнение от lubenti » 09 Юли 2008, 9:00

:evil: :help:
Последна промяна lubenti на 27 Юни 2011, 11:51, променена общо 1 път

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Юли 2008, 9:13

Цялата ли е надраскана? До основа ли е, или само лака е повреден? За сервизите - за коя компания питаш? По принцип избери който ти е по-близо, няма голяма разлика в хората и отношението...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: жена си да дрифти
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: харчи малко - върви на страх

Мнение от mili4uk » 09 Юли 2008, 9:25

Колега.... искрено ти съчувствам !
При мен положението е подобно.... само където май някакво куче е скачало по колата... и цялата е надрана - врати, калници, капак, броня.... каквото се сетиш... всичко е на резки !
Още не съм завел щета.... ама положението е доста гадно !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anakreon » 09 Юли 2008, 9:50

наистина много кофти, аз мога да ти препоръчам един много добър бояджия, той принципно работи към ЦКБ (и на свободна практика разбира се). Ако те интересува кажи ще ти каже каде се намира.

Потребител
Аватар
Кара: 730 F01

Мнение от nikolai_nedkov » 09 Юли 2008, 10:42

Аз имах същия проблем и пребоядисах колата без задния капак и тавана.Не можех да я гледам така.Използвах сервиз на застрахователя.За съжаление има всякакви изроди.Един да хвана ще си изпати заради всичките.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kasabov » 09 Юли 2008, 12:01

и аз съм така, всички детайли са ми надраскани .. от няколко месеца се чудя къде да я дам. Ако хвана някой ще му отиди главата. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lubenti » 09 Юли 2008, 12:15

Biankonero написа:Цялата ли е надраскана? До основа ли е, или само лака е повреден? За сервизите - за коя компания питаш? По принцип избери който ти е по-близо, няма голяма разлика в хората и отношението...
Последна промяна lubenti на 27 Юни 2011, 11:51, променена общо 1 път

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Юли 2008, 12:21

И двата на БулИнс (Сион и тоя в Бояна) не ти ги препоръчвам за боя... Експертна оценка, и си намери добър бояджия... за съжаление аз не мога да ти препоръчам такъв... ако някой колега има човек - да помогне...
Иначе си прав - като оригиналната боя, без да ти стопят старата, няма как да стане... а никой не го прави, само шкурят... Затова според мен да боядисаш само детайлите, които няма начин да излязат драскотините...
Къде я надраскаха? Пред вас, или някъде другаде, като беше паркирал?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anakreon » 09 Юли 2008, 12:22

lubenti написа:
Biankonero написа:Цялата ли е надраскана? До основа ли е, или само лака е повреден? За сервизите - за коя компания питаш? По принцип избери който ти е по-близо, няма голяма разлика в хората и отношението...

Еми имам валутно каско в Бул Инс така, че мога да я правя където си пожелая,но не знам да ли си заслужава да пипам оригиналната боя Иначе е бая надрана. На места до основа на места ще излезе! По принцип педалчето я е обиколил хубаво.Само 2 детайла е пропуснал + тавана . Едни ми викат да хода в камор,други в дару кар , трети някъде си Лошото е, че до днес трябва да реша за къде да е възлагателното писмо.
Има ли някои които си е пръскал колата в лицензираните сервизи за да си каже мнението как работят

кадето и да я направиш (за лицензираните сервизи говорим) ако не я направят добре и видиш каде са кусурите и какво не ти харесва просто казваш че няма да плащаш за нещо което не е свършено добре и да я правят наново. А и в лицензираните ще източиш най добре застрахователите. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lubenti » 09 Юли 2008, 15:30

Biankonero написа:Къде я надраскаха? Пред вас, или някъде другаде, като беше паркирал?
Последна промяна lubenti на 27 Юни 2011, 11:52, променена общо 1 път

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Юли 2008, 15:36

Един колега каза, че в Камор боядисвали перфектно. Съжалявам за случилото се :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Юли 2008, 16:08

lubenti написа:
Biankonero написа:Къде я надраскаха? Пред вас, или някъде другаде, като беше паркирал?

Пред нас ме наиграха :evil: А само преди месец някои ми беше нарязал и гумите на паджерото :twisted: Казвам ви такава изненада съм му подготвил на следващия образ посмял да ми пипне колата, че цял живот ще си ходи с един голям спомен от мен :twisted:

Некой злобен съсед - мишкар... :evil: Аз пред блока познавам малките бандити, и винаги като ги видя им давам некой лев да си купят нещо... ;) Така със старата ми кола - бях спрял на едно место, което един съсед си мислел, че му принадлежи по някакви божии закони... :mhihi: Та слизам сутринта и едната гума на джанта... отивам на гумаджия - бодната точно в края на борда, където вече започва грайфера, т.е. не може да се залепи, защото ако пресоват там на ъгъла гумата - не става за нищо след това... та си купих нова и след няколко дена виждам един от тия малките и го питам нещо да са видели... и веднага ми каза еди кой си чичка от еди кой си етаж... :mhihi: Та съседа ми купи гумата дефакто де... :mhihi: Това като някаква алтернатива за теб в бъдеще, защото колкото е гадно сега - 2 пъти по-гадно е като я оправиш, да видиш пак нещо подобно и да се чувстваш безсилен - отврат чувство... :evil: Но като гледам и ти имаш някакъв план... :mhihi: Дано не се налага да влиза в действие де... ;) Иначе успех с оправянето и не се нерви много, то всичко се връща... ;)

П.С. Добро боядисване си проличава след 1-2 зими... ;) Иначе като излезе колата, в първия момент винаги е добре, освен ако не е некой безподобен некадърник...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 09 Юли 2008, 21:24

Във вестниците вървеше една реклама че оправят драскотини и следи от градушка, но не се сещам за името на сервиза. По принцип всеки кадърен автобояджия може да оправи само драскотините и да остави оригиналната боя. Ако се вземе хубава боя, то и след 5-6 години тя няма да избелее и няма да се познава къде е боядисвано. От фирмените сервизи не съм доволен по отношение на боядисването макар че в тези на БМВ не съм ходил.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 10 Юли 2008, 0:28

Ходи, вземи една хубава скъпа боя, хубав лак и всичко ще си е като оригиналното! Гарантирам ти добре ще се получи...

пък за тея дето ги правят тия мизерии... как искам пред мен да хвана някой как драска моя или позната кола... ще вика за :help: ! Guarantee!
Ask to buy you a drink, you holla Dom Perignon
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 11 Юли 2008, 0:14

mili4uk написа:Колега.... искрено ти съчувствам !
При мен положението е подобно.... само където май някакво куче е скачало по колата... и цялата е надрана - врати, калници, капак, броня.... каквото се сетиш... всичко е на резки !
Още не съм завел щета.... ама положението е доста гадно !

Не казвай на застрахователите, че щетата е от куче. На един приятел не му изплатиха нищо при подобна ситуация, защото застраховката не важала при щети нанесени от животно. Не мога да се сетя обаче при кого му беше застраховката.

Следваща

Назад към E46