Бързи въпроси и отговори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- facecontrol
- Потребител
-
Re: Бързи въпроси и отговори
е46 318и м43б19 капе антифриз под хидравличната помпа, някой има ли идея от къде идва? Утре ще я вдигам да я видя отдолу.
Здравейте грешка 105 VANOS Error -Position Inlet Camshaft за самия датчик на разпред всмукателен вал ли е или нещо механично по ваноса или вала
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Странен проблем, на купето заден-десен прозорец започна да запъва и спря да се отваря, мърдаше по 1-2 см. Остана малко отворен и докато реших да търся ново моторче, днес го натиснахме и
започна да работи, но на обратно, копчето го командва обратно, алармата също.
Нещо се промени вътре или....?
започна да работи, но на обратно, копчето го командва обратно, алармата също.Нещо се промени вътре или....?
- Alleyezonme777
- Потребител
-
[color=#0000BF]Здравейте колеги.Имам следния проблем щом запаля колата сутрин покарам я докато загрее за да превключи на газ и всичко е ОК,карам,изпреварвам,мачкам я на 3та(160)км минавам примерно 70 без проблем на газ,но щом я загася и след това я запаля отново,щом мине на газ(автоматично пали на бензин)и започват проблемите,прекъсване,придърпване,когато правя примерно завой и натисна съединителя се случва да изгасне.Отделно ако успее да набере скорост и е на 5та предавка със 100 няма проблем,но щом сваля предавка и подам газ отново придърпва,на ниските предавки най-често има проблем,усеща се че няма мощност.На бензин колата е фурия няма никакви проблеми,само на газ е проблема.Благодаря за помоща колеги.
БМВ 328I-2.8,193HP
LPG-Tech[/color]
БМВ 328I-2.8,193HP
LPG-Tech[/color]
- emanuilvlahov
- Потребител
-
Здравейте колеги имам теч на масло от семеринг на колянов вал имам и харч на масло може би гумички на клапаните дали бихте ми препоръчали някой майстор става въпрос за София и горе доло да кажете като цена колко би ми струвало?
- potkor
- Потребител
-
- Мечтае да кара: m3 e46
- Детайли за колата: 320i 2.2 e46
emanuilvlahov написа:Здравейте колеги имам теч на масло от семеринг на колянов вал имам и харч на масло може би гумички на клапаните дали бихте ми препоръчали някой майстор става въпрос за София и горе доло да кажете като цена колко би ми струвало?
Shondy's Garage на ул. Полски Бряг 41, Малинова Долина (София)
хората работят много добре и коректно и не товарят с цените. Ако нещо трябва да ти сменят ще ти кажат точно какво, защо, ще ти покажат старото и ще ти покажат и цената в сайта от където ще го вземат точно колко е, че дори, ако си толкова твърдоглав ще ти кажат, че и сам можеш да си вземеш часта и те ще ти я монтират.
Всичко обясняват и не правят половинчати работи.
- potkor
- Потребител
-
Lenco написа:Странен проблем, на купето заден-десен прозорец започна да запъва и спря да се отваря, мърдаше по 1-2 см. Остана малко отворен и докато реших да търся ново моторче, днес го натиснахме изапочна да работи, но на обратно, копчето го командва обратно, алармата също.
Нещо се промени вътре или....?
Счупила ти се е пласмаската дето се върти около нея жилото и се е намотало на обратно сигурно. Можеш да си свалиш лесно кората на вратата и да видиш какво става и евентуално, ако ти трябва ремонт на машинката препоръчвам МикронДоцев в кв.Княжево. Евтино и бързо ги ремонтират и дават и 2г гаранция.
- ventsi denev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 ti
Привет при мен предърпване има на 2ра и 3та предавка при 1200-1400 оборота повече се проявява докато е студена като загрее не скоро сменях верига и обтегач .Прави ми впечатление че докато е на смукач докато загрее оборотите не падат така плавно и равномерно както преди иначе като загрее мотора работи супер тихо плавно и без да мени обороти .Колата е 3 серия 316ти 115кс от 2002г
- Alleyezonme777
- Потребител
-
Колеги какво моторно масло ми бихте препоръчали за 328I -2.8,193HP.Досега е карано с 10W60.
- potkor
- Потребител
-
Alleyezonme777 написа:Колеги какво моторно масло ми бихте препоръчали за 328I -2.8,193HP.Досега е карано с 10W60.
за зимата е хубаво да си вземеш 5W60. Идеята е, че по-нисък вискозитет през зимата не позволява на маслото да се сгъстява толкова, колкото ще е 10w60.
за марка масло аз съм доволен от total quartz и i.g.o.t. (което малко трудно се намира, но е много добро и на достъпна цена)
Alleyezonme777 написа:Колеги какво моторно масло ми бихте препоръчали за 328I -2.8,193HP.Досега е карано с 10W60.
Long life 98, или long life 01.
Вискозитет 5w40, 0w40.
Марка и модел ти си избери, ако е за всекидневна кола аз бих сложил един Total примерно.
Здравейте колеги. От няколко дни ми светва чека и при следващо палене изчезва и така от няколко седмици, но от няколко дена си свети постоянно и след като я закарах на диагностика ми казаха, че е от АГР. Тъй като АГР ми е затапен, може ли от тва да свети чека и трябва ли софтуерно да се изолира? А и кви пари е горе долу да се изолира софтуерно? Колата е е46 318д фейс. Благодаря предварително
- alexandermih1106
- Потребител
-
Помощ, моля! [CD]
При ваденето на CD-то ми от кухината с цел поставяне на преходна пластамска извадих буксата без да загася автомобила. Проверих бушоните и радиото - и двете работят. Моля ви помогнете 
Здравейте, аз искам да попитам някой вадил ли е дюзи на 320д фейс ? Въпроса ми е защото искам да ги занеса на стенд и нз дали има нещо конкретно или просто на 2 болчета ги вадя, нося на сервиза и 2 болчета обратно?
wdas написа:Здравейте, аз искам да попитам някой вадил ли е дюзи на 320д фейс ? Въпроса ми е защото искам да ги занеса на стенд и нз дали има нещо конкретно или просто на 2 болчета ги вадя, нося на сервиза и 2 болчета обратно?
Напоследък зачестиха темите и въпросите с дюзи, в това число и аз имам някакви проблеми там. Ако някой спомене и при кого да се занесат и ориентир за цените, ще съм благодарен.