Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Lenco написа:Дали има някой, купил си кола с помощта на трите издания на тази темаедва ли
има ве, аз си купих кола от темата...

на 1 да помогнем, пак ще е добре

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
А колко колеги не си купиха кочини, благодарение на темата! 

- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
На мен лично ми помогна темата, няколко коли не се разкарвах да ги гледам, не си губих времето и доста съвети ми дадоха колегите. Просто човек като търси да купи нещо в мерака си пропуска дребни неща, които човек, който не търси да купи вижда. 5-6 месеца търсих уж читава бензинова кола с максимално много екстри, но в крайна сметка си купих дизел с минимални екстри и да Ви кажа не съжалявам. Колата я видях на обява точно като беше качена, на другия ден й направих оглед, а на следващия я купих. На фона на всички гробове, които видях за 5-6 месеца, беше най-добрата за парите си, вярно от пакета с екстри има само мулти волан и подлакътник, но е супер запазена и ако реша винаги мога да си добавя - кожен салон, ксенон и т.н. От моя опит мога да дам един съвет и той е да не гледате толко какви екстри има колата, а в какво цялостно състояние е, а и да не бързате с покупката. Като намерите вашата кола, ще си я познаете. Поздрави! 

- g0dkratos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
- Мечтае да кара: BMW M3 CSL
На мен лично много ми помогна темата.Преди мисля че ме интересуваше повече това че автомобила ще има емблемата БМВ от колкото в какво качество е автомобила и какво оборудване има.

Lenco написа:Atanas328 написа:pampo написа:^ А "всички екстри за модела" са кожа, люк и автомат...
Да това "ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЗА МОДЕЛА " са почнали да го употребяват като добър ден.Те дори не знаят кои са екстрите.Мислят си ,че щом колата е с кожен салон и сложен Енджъл Айс ,колата е ИНДИВИДУАЛ.Тва комби има 2 постни копченца над запалката,едното от които е задължителното ДСЦ.Там не трябва да има място от копчета ,ако има екстри.Като например : подгрева на седалките,ел.щората и стерео ефекта на Харман Кардъна,който също липвса.Навигация няма.Седалките са ръчки на кола 2004 г.къде са подгрева,паметта и надуването им ?Да не говорим,че на е46 има : сензор дъжд,фарове и адаптивни фарове ,които завиват с волана.По скоро- НИТО ЕДНА ЕКСТРА ЗА МОДЕЛА .А и с тея М БРОНИ реплика от пластмаса за 300 лева ,при това само отпред също забелязвам,че имайки я ,всеки вече рекламира колата като ПЪЛЕН М ПАКЕТ.смех яко
Да ти кажа, и на М-ките има празно място покрай бутоните, а не е, като да нямат екстри.
Тука всички карат 2,8/3,0/3,2 с оригинален ксенон, сензор за дъжд, кожен салон, БК, люк ......
Като махнем високите цени и глупостите в описанията, не помагате на никой с избора.
Дали има някой, купил си кола с помощта на трите издания на тази темаедва ли
Eми аз лично карам 2.8 с това което изреди ти + другите екстри ,които съм споменал и съм гледал по вин ,че са си фабрични . Нямам сензор за дъжд и ако си продавам колата,нищо ,че има 90 процента от възможните екстри пак няма да напиша : ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЗА МОДЕЛА.А въпросното комби ,както и много други имат 10-20 % процента от възможните екстри ,1 реплика на м броня отпред и са описвани като : УНИКАТ,ИНДИВИДУАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ,ПЪЛЕН М ПАКЕТ СЪС ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЗА МОДЕЛА. Еми не знам ,на кой помагаме на избора и колко хора са си купили коли с помощта на тази тема ,но по-добре повечето и да не ги купуват

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- suni_m3
- Потребител
-
- Кара: BMW E92 335i
мнение? http://www.cars.bg/c1134487 .Благодаря 

- plamen_318
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 E30 M5 F90
- Детайли за колата: e46 320ci 2001
e46 320d 1999
e30 318 coupe 1987
e60 535d lci 2009
Колеги какво мислите за тази, читав ли е двигателя?
Виждам че е 6 скорости, колко ще харчи градско?
Цената как е?
http://www.mobile.bg/11423668682646206
Виждам че е 6 скорости, колко ще харчи градско?
Цената как е?
http://www.mobile.bg/11423668682646206
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
plamen_318 написа:Здравейте колеги моля мнение за тази
http://www.cars.bg/c1010932 кажете дали си струва
Само ако ти свали гюрука на огледа

Твърдо НЕ! Преправян фейс за 7к

ПП: Ето vin:JS30222

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
plamen_318 написа:Здравейте колеги моля мнение за тази
http://www.cars.bg/c1010932 кажете дали си струва
по всичко личи че е на бая повече км , и салона нещо не ми харесва лично на мен . стоповете са ужас и те няма ксенон ама всички възможни екстри

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
maikooo написа:Само ако ти свали гюрука на огледа![]()
да е тъп, да е тъп, колко пък да е тъп тоя продавач или се прави на пернат с мокър парцал (силно невероятно)
аз съм потресен!

п.с. и аз издирвам конзола от м3 кабрио да си нашибам всички екстри + мек таван

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:maikooo написа:Само ако ти свали гюрука на огледа![]()
да е тъп, да е тъп, колко пък да е тъп тоя продавач или се прави на пернат с мокър парцал (силно невероятно)
аз съм потресен!![]()
![]()
![]()
п.с. и аз издирвам конзола от м3 кабрио да си нашибам всички екстри + мек таван![]()
На вас ви е смешно, но ако знаете колко народ има които се връзват без дори да се замислят... Направо нямам думи.
Нали се сещате, че ние сме около 10 000 човека и нашите познати да са още по трима на човек (които биха ни искали съвет за БМВ), а останалото "овце" дето иска да си купи БМВ, "щот е мноо яку" или "защото е нова и класна кола" са доста повече. И джамбазите не разчитат на такива, а и като гледам как не им пука май и се увеличават "овцете".
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
Kris написа:vicho написа:maikooo написа:Само ако ти свали гюрука на огледа![]()
аз съм потресен!![]()
![]()
![]()
п.с. и аз издирвам конзола от м3 кабрио да си нашибам всички екстри + мек таван![]()
На вас ви е смешно, но ако знаете колко народ има които се връзват без дори да се замислят... Направо нямам думи.
Нали се сещате, че ние сме около 10 000 човека и нашите познати да са още по трима на човек (които биха ни искали съвет за БМВ), а останалото "овце" дето иска да си купи БМВ, "щот е мноо яку" или "защото е нова и класна кола" са доста повече. И джамбазите не разчитат на такива, а и като гледам как не им пука май и се увеличават "овцете".

Много заблудени хора има за съжаление, но дори не си правят труда да питат!
Българинът не е устроен да пита. Той е всезнаещ. Как ще си признае че не знае нещо и ще търси съвет.
За това после реве как всеки го прецаква.
Наистина тази обява с тая конзола кърти. А тъпото е че обяви от частни лица почти няма.
За това после реве как всеки го прецаква.
Наистина тази обява с тая конзола кърти. А тъпото е че обяви от частни лица почти няма.