Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- GHH
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330D Coupe 204 PS
- Мечтае да кара: BMW M6
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
nikolae написа:Съвсем не иска да звучи нахално, но някой по-запознат, тествал или просто има наблюдения върху всички тези устройства
не иска ли да направи едно кратко резюме - какво устройства има за е46, при кое, какво работи и какво не, кое иска отделен тв тунер
ей такива разни често излизащи въпроси ?
Аз съм на същото мнение! Например понеже моето купе е с фабрична навигация не знаех че ще трябват кабели за удължаване от багажника!

- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
nikolae написа:Съвсем не иска да звучи нахално, но някой по-запознат, тествал или просто има наблюдения върху всички тези устройства
не иска ли да направи едно кратко резюме - какво устройства има за е46, при кое, какво работи и какво не, кое иска отделен тв тунер
Някой обърна ли внимание на тази тема?
Верно, че се конкретизира за едно определено у-во, но има достатъчно добър обзор на няколко подобни модела, бях я пусла по-назад някъде.
ljubo73 написа:dir2cas написа:ljubo73 написа:Цената е около 260$ ,без DVB-T . Aко искаш цифрова тв. , при поръчката уточняваш и те ти го вграждат в устройството . Струва + 40$ .
Телевизията си е вградена , без допълнително модули . Доставката излиза до БГ около 50 $ със DHL . Плаща се ДДС .
При поръчката има малко врътка и митото .... това тук не ми се обяснява .
Така ,че за крайна цена около 350 - 370 $ стоката е в БГ .
При цена на устройствата продаващи се тук, започваща от 1200лв. нагоре , мисля ,че тази машинка си е на далавера . На всичко отгоре има и повече техн. възможности от тези продаващи се тук .
Taka Total цена 650-700лв.
Аз съм поръчвал три пъти от тях , но единични бройки . При групова поръчка ,цената ще бъде със сигурност по-ниска .
Колега това устройство не е ли същото?
Може ли да споделиш какъв им е точно DVB-T модула, има ли го отделно и ако се вгражда как евентуално (ако си имал вече такива у-ва)?
Има голява вероятност да взема кола с такова у-во и ми е мн интересно кой dvb-t приемник ще свърши работа, а ако се вгражда и как.
Колега ,точно това е устройството . Само цената от Хонг-Конг е доста по-различна . А относно телевизията всичко си е вградено от завода,няма допълнителни модули и т.н. В България си работи перфектно , хваща си всички програми . Не знам плеера за който говориш дали е с вграден DVB-T ? Аз моя ,като го поръчвах ,уточних какво искам DVB-T MPEG 4 . И китайчетата ми го произведоха за цифрова телевизия .
Ясно, мерси за инфото. А не е ли по-добре да се поръча от сайта на Hualingan директно или ти си поръчвал през алиекспрес?
С удоволствие бих публикувал от негово име в началото на темата, стига някой да се реши да го напише това. Аз нямам време за подобно нещо
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Поръчах въпросния Erisin,като дойде ще направя подробно клипче с обяснение доста подробно за да е ясно 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
dir2cas написа:Някой обърна ли внимание на тази тема?
Верно, че се конкретизира за едно определено у-во, но има достатъчно добър обзор на няколко подобни модела, бях я пусла по-назад някъде.
Абе, тоя NAVALL мноо готин бе!!! Е, и цената е по-висока, ама е тва е системата, за която аз говорех! Тука аз не виждам недостатъци ебати... Пак ще дойде до към 1200 лв., ама си е мноо добро според мен!!! Андроид, камери бързо реагират, телевизии, адаптирано меню, Навигация квато поискаш за Андроид... Добри характеристики на РАМ и Процесор. Нямам забележки... Напрао съм очарован!
- GHH
- Потребител
-
slitter написа:dir2cas написа:Някой обърна ли внимание на тази тема?
Абе, тоя NAVALL мноо готин бе!!! Е, и цената е по-висока, ама е тва е системата, за която аз говорех! Тука аз не виждам недостатъци ебати... Пак ще дойде до към 1200 лв., ама си е мноо добро според мен!!! Андроид, камери бързо реагират, телевизии, адаптирано меню, Навигация квато поискаш за Андроид... Добри характеристики на РАМ и Процесор. Нямам забележки... Напрао съм очарован!
Гледах му ревюто и даже вече писах на продавача да видим за колко време ще стигне до БГ!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Официален сайт имат ли тия пичове, че нещо не намирам..?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Аз лично не намерих, пуснах запитване към сайта, който е оставил колегата... за да се убедя, че устройството идва от Англия...знаете, относно мита и ДДСта.
Сравнено само с Ерисин, не е толкова по-добро поне на параметри.
WinCE6 или Gb 2.3 Android горе-долу едно и също. Ерисин поддържа PDC, което не знам как
работи в Е46 /т.е. дали ще показва както при Е60/Е90/, но пък и Навала си има плюсове - този
Auto soft shutdown process, front usb, промяна контраст и т.н.
WinCE6 или Gb 2.3 Android горе-долу едно и също. Ерисин поддържа PDC, което не знам как
работи в Е46 /т.е. дали ще показва както при Е60/Е90/, но пък и Навала си има плюсове - този
Auto soft shutdown process, front usb, промяна контраст и т.н.
- GHH
- Потребител
-
Nickelback написа:Официален сайт имат ли тия пичове, че нещо не намирам..?
Ето аз говорих с човека, каза също че гаранцията се поема от UK (а не China), няма мита!
http://bmwradios.com/index.php?route=pr ... duct_id=83
- GHH
- Потребител
-
Ето това ми върна като email човека от Navall:
Product Name Model Quantity Price Total
Android Special BMW E46 Head Unit With ANDROID Operating System (Internet) E46-RN502 1 $649.00 $649.00
Paypal fees: $25.31
Sub-Total: $649.00
World Wide Shipping: $38.99
Total: $713.30
Значи общо взето към 1040лв. идва до врата ми!
Android Special BMW E46 Head Unit With ANDROID Operating System (Internet) E46-RN502 1 $649.00 $649.00

nikolae написа:...WinCE6 или Gb 2.3 Android горе-долу едно и също....
Разликата е от земята до небето

GHH написа:Ето това ми върна като email човека от Navall:
Само че е пропуснал + 169 долара за DVB тунера, който е отделно. Както казах иди-дойди 1270+-
- GHH
- Потребител
-
slitter написа:nikolae написа:...WinCE6 или Gb 2.3 Android горе-долу едно и също....
Разликата е от земята до небетоПо-скоро тук спорът е дали си заслужава да дадеш двойно на Ерисина за Андроид с пълна функционалност или не! Въпрос на лични предпочитания и от финансова гледна точка
GHH написа:Ето това ми върна като email човека от Navall:
Само че е пропуснал + 169 долара за DVB тунера, който е отделно. Както казах иди-дойди 1270+-
Ще го поръчам в Понеделник и ще ви пиша колко точно ще ми излезе всичко, защото говорех с човека по скайп, та се оказа че и VAT (ДДС) трябва да се плаща 6.5% (размер 42,19$).
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
slitter написа:...
Аз не разбрах тунера как се управлява на този Navall - от дистанционно или от самото устройство?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME