Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Слави
Аватар

Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

Мнение от © » 11 Яну 2014, 20:43

Сега сме решили да го купуваме този firmware обаче като разгледах малко се оказа, че темата не се ъпдейтва от автора т.е. това което са разработили преди 7-8 месеца ще трябва да купим със всичките му бъгове. Нямам много време да се занимавам и направо ме е страх да започна опити с него. Трябва устройството да е рутнато - моето е такова, обаче нямам възможност за backup на сегашното положение и ако нещо не ми хареса ще минавам отново през всички мъки до тук ( най-малко един следобед опити)
Този м3еволюшън, който е написал софта имаше голямо желание да произведе такова устройство изцяло под андроид ... надъхваше ги с капацитивни екрани с умопомрачителни характеристики, процесор над 1гигахерц, много рам и т.н., но сега когато все пак е сглобил устройство се оказва, че съвсем малко превъзхожда хардуерно Dynavin, а софтуерно би трябвало да е наистина много по-добре то иначе няма кой да даде 800 долара за него. Предполагам единствено поддръжката ще му е добра. Може да го видите на avinusa.com
п.с. ако купя нещо не се съмнявайте, че ще го раздам тук, че бира за 30 долара и софт с бъгове според мен не е честно :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Яну 2014, 21:05

Току що си писах малко с автора - всеки юсб хъб работи с софта му, но блутут адаптера трябвало да бъде от тази марка http://www.sabrent.com
Нищо не пречи да се опита с него и без неговия софт, само не знам дали ги има в бг или ще трябва да поръчваме от САЩ за минимум 18 долара

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е46 330d, E60 545i

Мнение от dir2cas » 13 Яну 2014, 8:25

ljubo73 написа:Цената е около 260$ ,без DVB-T . Aко искаш цифрова тв. , при поръчката уточняваш и те ти го вграждат в устройството . Струва + 40$ .
Телевизията си е вградена , без допълнително модули . Доставката излиза до БГ около 50 $ със DHL . Плаща се ДДС .
При поръчката има малко врътка и митото .... това тук не ми се обяснява .
Така ,че за крайна цена около 350 - 370 $ стоката е в БГ .
При цена на устройствата продаващи се тук, започваща от 1200лв. нагоре , мисля ,че тази машинка си е на далавера . На всичко отгоре има и повече техн. възможности от тези продаващи се тук .

Taka Total цена 650-700лв.
Аз съм поръчвал три пъти от тях , но единични бройки . При групова поръчка ,цената ще бъде със сигурност по-ниска .

Колега това устройство не е ли същото?
Може ли да споделиш какъв им е точно DVB-T модула, има ли го отделно и ако се вгражда как евентуално (ако си имал вече такива у-ва)?

Има голява вероятност да взема кола с такова у-во и ми е мн интересно кой dvb-t приемник ще свърши работа, а ако се вгражда и как.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 323Ci

Мнение от sh1n3 » 13 Яну 2014, 10:29

Здравейте колеги, Обръщам се към Вас с молба за помощ. От около 15 дена се опитвам да поръчам ето тази мултимедия за е46, но неуспешно : http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-C ... D5150.html

Опитахме с Пей Пал но дебитната ми карта се оказа неподходяща.

Молбата ми е ако някой може да ми сподели ако си е поръчвал този продукт, как го е поръчал и евентуално някакво съдействие. А бирата е от нас !

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 330D Coupe 204 PS
Мечтае да кара: BMW M6

Мнение от GHH » 13 Яну 2014, 14:13

Здравейте! Аз имам Е46 Купе със фабричната навигация и искам да сложа нещо по-добро. Идеята ми е искам да има прилична навигация, да чете MP3, да се запази управлението от волана и да има изход за усилвател със субуфър. Парите не са от значение та би ли ме устроило Dynavin със Android? Благодаря предварително колеги!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 13 Яну 2014, 16:57

Ако не си намерил отговора на този въпрос за 64 страници, явно изискванията ти са много по-високи.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от GHH » 13 Яну 2014, 17:12

Ами горе долу съм разбрал колега! :) И се насочвам към Dynavin D99 със Android, но никъде не видях дали би имало проблеми с връзката на усилвател и субуфър?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 13 Яну 2014, 17:21

dir2cas написа:
ljubo73 написа:Цената е около 260$ ,без DVB-T . Aко искаш цифрова тв. , при поръчката уточняваш и те ти го вграждат в устройството . Струва + 40$ .
Телевизията си е вградена , без допълнително модули . Доставката излиза до БГ около 50 $ със DHL . Плаща се ДДС .
При поръчката има малко врътка и митото .... това тук не ми се обяснява .
Така ,че за крайна цена около 350 - 370 $ стоката е в БГ .
При цена на устройствата продаващи се тук, започваща от 1200лв. нагоре , мисля ,че тази машинка си е на далавера . На всичко отгоре има и повече техн. възможности от тези продаващи се тук .

Taka Total цена 650-700лв.
Аз съм поръчвал три пъти от тях , но единични бройки . При групова поръчка ,цената ще бъде със сигурност по-ниска .

Колега това устройство не е ли същото?
Може ли да споделиш какъв им е точно DVB-T модула, има ли го отделно и ако се вгражда как евентуално (ако си имал вече такива у-ва)?

Има голява вероятност да взема кола с такова у-во и ми е мн интересно кой dvb-t приемник ще свърши работа, а ако се вгражда и как.

Колега ,точно това е устройството . Само цената от Хонг-Конг е доста по-различна . А относно телевизията всичко си е вградено от завода,няма допълнителни модули и т.н. В България си работи перфектно , хваща си всички програми . Не знам плеера за който говориш дали е с вграден DVB-T ? Аз моя ,като го поръчвах ,уточних какво искам DVB-T MPEG 4 . И китайчетата ми го произведоха за цифрова телевизия .
Последна промяна ljubo73 на 13 Яну 2014, 17:26, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 13 Яну 2014, 17:22

GHH написа:Здравейте! Аз имам Е46 Купе със фабричната навигация и искам да сложа нещо по-добро. Идеята ми е искам да има прилична навигация, да чете MP3, да се запази управлението от волана и да има изход за усилвател със субуфър. Парите не са от значение та би ли ме устроило Dynavin със Android? Благодаря предварително колеги!

И имай в предвид,че ще се наложи да пускаш кабели от багажника до централната конзола.
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

Потребител
Аватар

Мнение от GHH » 13 Яну 2014, 17:28

mustang1986 написа:
GHH написа:Здравейте! Аз имам Е46 Купе със фабричната навигация и искам да сложа нещо по-добро. Идеята ми е искам да има прилична навигация, да чете MP3, да се запази управлението от волана и да има изход за усилвател със субуфър. Парите не са от значение та би ли ме устроило Dynavin със Android? Благодаря предварително колеги!

И имай в предвид,че ще се наложи да пускаш кабели от багажника до централната конзола.

За антената на GPS-а ли кабели, или за усилвателя?

ентусиаст
Аватар

Мнение от mustang1986 » 13 Яну 2014, 20:45

Отпред е само картина-там звук няма и всичко е отзад в багажника.
http://www.amazon.com/Generic-Wired-Cab ... B00E2OJSJE
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

Потребител
Аватар

Мнение от GHH » 13 Яну 2014, 21:30

mustang1986 написа:Отпред е само картина-там звук няма и всичко е отзад в багажника.
http://www.amazon.com/Generic-Wired-Cab ... B00E2OJSJE

А случайно това да се намира в БГ, че Щатите си е разправия? Благодаря предварително!

ентусиаст
Аватар

Мнение от mustang1986 » 13 Яну 2014, 22:11

Никакъв шанс.Може някой ,,жичкаджия,, да ти удължи кабелите :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 4.8is

Мнение от bituv » 14 Яну 2014, 10:11

слави за това ли говориш http://www.ebay.com/itm/Sabrent-BT-USBT ... 232d010c29
в бг изобщо не открих,май ще бъде от щатите.в сайта им не пише ,че работи с андроид обаче.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 14 Яну 2014, 14:41

Съвсем не иска да звучи нахално, но някой по-запознат, тествал или просто има наблюдения върху всички тези устройства
не иска ли да направи едно кратко резюме - какво устройства има за е46, при кое, какво работи и какво не, кое иска отделен тв тунер
ей такива разни често излизащи въпроси ?

ПредишнаСледваща

Назад към E46