Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
stepoff написа:Поръчах това с Андроид. Като пристигне ще пиша отзиви.
Това изглежда най-прилично от обсъжданите поне според мен.
- zavala
- Потребител
-
- Кара: e46 facelift turning 320d 150hp
- Мечтае да кара: собствената си кола
Maximilian-E46 написа:zavala написа:stepoff написа:zavala написа:ka4i написа:Аз имам това от няколко месеца и съм много доволен : [urцl]http://www.erisin.com/erisin-es1046b-7-hd-car-dvd-player-gps-ipod-tv-bmw-3-e46-m3_p430.html[/url]
И аз от няколко месеца сам с това същото но по новият модел което е с цифрова телевизия и сам много доволен звука е на ниво, хваща 11 канала цифровата, навигасията е ,,i GO,, тя също работи перфектно.
Ако някои има желание да разглежда по обстойно да пише.
Би ли дал линк на точния модел?
ето линкът колега, аз го поръчах от тук, доставката по DHL е 40$![]()
http://www.erisin.com/erisin-es1146b1-b ... _p452.html
Вчера със Slitter си говорихме на ЛС дали има някакъв шанс да се изгуби пратката и да не дойде ако поръчам навито от сайта им,обаче гледам ти колега си писал че доставката по DHL e 40$,това означава че не трябва да ходя до пощата която съм посочил в адреса а да чакам обаждане от DHL които ще дойдат директно до нас така ли ?
така е колега, аз го поръчах през пеипал и на третият ден ми се обадиха и ми доставиха пратката направо на посоченият от мен адрес.
проблемът беше че ми изпратиха тракинг номер които аз можех да следя но за съжаление по него показваше че доставчика е заявил дхл за да приемът пратката и толкова. три дена показваше само че чакат дхл а всъщтност пратката вече беше пристигнала в България

Само една вметка относно цената да добавя, която видях току що: за поръчки от Германия или Великобритания цената е обявената например за модел ES1146B-1 е 261.96 EUR + 26,64 EUR (заради поръчката от Европа) + още 29-30 EUR за доставката на DHL + 1,6 EUR по желаниe за застраховка на продукта. Тъй, че крайната цена на всичко злиза 320 EUR или около 626 лв. Демек има оскъпяване леко заради поръчката от Европа и освобождаването от такси
Демек пак си плащаш, но поне излиза пак доста по-евтино май, отколкото да се обмити и да му се сложи ДДС.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
На тия нещо им куца съпорта..писах им 2 емайла,даже им се включих на чата и бяха онлайн обаче никой не ми отговори нито на чата нито на емайлите 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Maximilian-E46 написа:На тия нещо им куца съпорта..писах им 2 емайла,даже им се включих на чата и бяха онлайн обаче никой не ми отговори нито на чата нито на емайлите
как бре, аз говорих с тях три пъти и ми се включваха веднага, даже и неква Кристин е няква по-веща там, та ме прехвърляха на нея, аз да може да ми отговаря на въпросите, че явно е по-технически грамотна. Няколко страници назад даже постнах тук единия от разговорите ми с тях!
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
slitter написа:Само една вметка относно цената да добавя, която видях току що: за поръчки от Германия или Великобритания цената е обявената например за модел ES1146B-1 е 261.96 EUR + 26,64 EUR (заради поръчката от Европа) + още 29-30 EUR за доставката на DHL + 1,6 EUR по желаниe за застраховка на продукта. Тъй, че крайната цена на всичко злиза 320 EUR или около 626 лв. Демек има оскъпяване леко заради поръчката от Европа и освобождаването от таксиДемек пак си плащаш, но поне излиза пак доста по-евтино май, отколкото да се обмити и да му се сложи ДДС.
Китаеца няма ли да се навие да впише цената на стокита, като по-ниска отколкото е в действителност

Също така може да спадне и към тип компютърни компоненти където ддс не се дължи

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Ми незнам 2 емайла им пратих,един на salesmanager2@erisin.com още един през формата в сайта и се включих на чата никой не ми отговаря 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
slitter написа:Maximilian-E46 написа:На тия нещо им куца съпорта..писах им 2 емайла,даже им се включих на чата и бяха онлайн обаче никой не ми отговори нито на чата нито на емайлите
как бре, аз говорих с тях три пъти и ми се включваха веднага, даже и неква Кристин е няква по-веща там, та ме прехвърляха на нея, аз да може да ми отговаря на въпросите, че явно е по-технически грамотна. Няколко страници назад даже постнах тук единия от разговорите ми с тях!
Аз също им писах няколко мейла и получих задоволителни отговори. Нямаха в наличност АНДРОИД и казаха че в понеделник ми го пускат . В понеделник ще им пиша пак за да потвърдят изпращането.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Добре защо на мен не ми отговарят на нито един от емайлите тъпи китайци.
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
mustang1986 написа:slitter написа:Само една вметка относно цената да добавя, която видях току що: за поръчки от Германия или Великобритания цената е обявената например за модел ES1146B-1 е 261.96 EUR + 26,64 EUR (заради поръчката от Европа) + още 29-30 EUR за доставката на DHL + 1,6 EUR по желаниe за застраховка на продукта. Тъй, че крайната цена на всичко злиза 320 EUR или около 626 лв. Демек има оскъпяване леко заради поръчката от Европа и освобождаването от таксиДемек пак си плащаш, но поне излиза пак доста по-евтино май, отколкото да се обмити и да му се сложи ДДС.
Китаеца няма ли да се навие да впише цената на стокита, като по-ниска отколкото е в действителност![]()
Също така може да спадне и към тип компютърни компоненти където ддс не се дължи
Ако е от Китай, ще ти искат извлечение от PayPal или от банката, за транзакция за точно таква сума, която ще ти напише китаеца. На мен ми беше писал за 156 USD, като възможна най малка, но от банката им занесох за не снам си колко паунда, ама бяха около 630-640 лева. Китай имат големи данъци и такси за износ и за това пишат ниски суми. Ама и нашите на митницата не са балъци и не става. Заповед имали някаква!!!
Колеги ,преди 6-7 месеца си поръчах мултимедия от Хонг Конг - Winlink Technology Limited
Много са коректни китайчетата . Машинката си работи доста месеци без забележка . Има всичко + цифрова телевизия .
Много са коректни китайчетата . Машинката си работи доста месеци без забележка . Има всичко + цифрова телевизия .
А аз не мога да разбера защо обсъждаме все още някви тъпотий, колко да пишат, да се чудите как да забаламосвате митничарите, при положение, че в няколко поста ви написах как да поръчвате, дори и от Китай през офисите им в Европа и да се води внос от ЕС. Не четете ли, не мога да разбера... Ако ви се набутва, набутвайте си се, но аз ви засипах с всичката налична информация, до която се докопах...
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
slitter написа:А аз не мога да разбера защо обсъждаме все още някви тъпотий, колко да пишат, да се чудите как да забаламосвате митничарите, при положение, че в няколко поста ви написах как да поръчвате, дори и от Китай през офисите им в Европа и да се води внос от ЕС. Не четете ли, не мога да разбера... Ако ви се набутва, набутвайте си се, но аз ви засипах с всичката налична информация, до която се докопах...
И сега няколко човека очакваме да ни включиш в поръчката когато се решиш

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Нищо не се печели от групова поръчка! Само се повишава риска да изгорите с доставката или на митницата!
Огромния проблем е , че китайчетата са бъгави и ако има фабричен дефект , пак горите с 6-700лв!
Огромния проблем е , че китайчетата са бъгави и ако има фабричен дефект , пак горите с 6-700лв!
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
dr.peshev написа:Нищо не се печели от групова поръчка! Само се повишава риска да изгорите с доставката или на митницата!
И какво правим в случая?