Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Сигурно ли е,че блутута е достъпен под андроид.Я някои които го има да сподели дали може да си изпрати файл от андроид устройството на гсма примерно.Мисля си ,че блутута не е достъпен под андроид-както е при Дайнавина.От там доста неща от възможностите отпадат.Преди малко тествах програмата за телевизията през мобилният ми интернет със htc desire c при скорост 70километра-мъглата не позволяваше повече,телевизията си вървеше гладко без насичане.Не виждам смисъл да се дават маса пари за тунер,при положение,че има десетки програми които си го командваш от устройството,а не от допълнително дистанционно :-)
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
ka4i написа:http://www.ebay.co.uk/itm/ES1046B-7-HD-Car-DVD-Radio-RDS-GPS-IPOD-BT-USB-PiP-TV-WiFi-3G-RMVB-BMW-3-E46-M3-/161023078496?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item257db93060
Не си спомням точно цената дали беше такава, но като сметнах в левове ми стъпи на около 630-650 лева. И на митницата си платих още около 150-170 лева мито. Пиша по спомен, защото беше все пак преди около 5 месеца. Всичко ми стъпи на около 800-820 лева! На митницата се плаща и за някаква декларация около 20 лева.

Slitter : колега аз да ти кажа това което искам аз от това устройство е :
*Да чете мп3 за да не съм нито с оригиналното СД нито със афтърмаркет грозотия
*Да промени коренно интериора
*Камера за задно виждане
*Да мога да слушам чрез клипове,т.e примерно искам да слушам някоя песен,но да виждам и клипа към нея да си върви..
*Да има навигация
Това е...не ме вълнуват никакви ъпгрейди и изобщо не се колебая дали да е WINCE или Android ...давай да го решаваме Жоре и да поръчваме заедно че ме сърбят ръцете !
EDIT : Ka4i,колега сега видях че старата цена на устройството е била 460$,а не както сега 290

Последна промяна Maxmadness на 08 Яну 2014, 23:06, променена общо 2 пъти
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Maximilian-E46 написа:ka4i написа:http://www.ebay.co.uk/itm/ES1046B-7-HD-Car-DVD-Radio-RDS-GPS-IPOD-BT-USB-PiP-TV-WiFi-3G-RMVB-BMW-3-E46-M3-/161023078496?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item257db93060
Не си спомням точно цената дали беше такава, но като сметнах в левове ми стъпи на около 630-650 лева. И на митницата си платих още около 150-170 лева мито. Пиша по спомен, защото беше все пак преди около 5 месеца. Всичко ми стъпи на около 800-820 лева! На митницата се плаща и за някаква декларация около 20 лева.
какво е това мито 150-170лв? май имаш впредвид ДДС-то...и пак не ми се връзва защото 290$ по 1.42 са 411 лв...даже и да си платил ДДС то сумата ще е 411 + 80 лв грубо ... затова нещо не ми е ясна твойта сметка колега
а ти от ebay ли го поръча или от ония другия сайт?
Slitter : колега аз да ти кажа това което искам аз от това устройство е :
*Камера за задно виждане
*Да мога да слушам чрез клипове,т.e примерно искам да слушам някоя песен,но да виждам и клипа към нея да си върви..
*Да има навигация
Това е...не ме вълнуват никакви ъпгрейди и изобщо не се колебая дали да е WINCE или Android ...давай да го решаваме Жоре и да поръчваме заедно че ме сърбят ръцете !
Бройте и мене

Maximilian-E46 написа: Не си спомням точно цената дали беше такава, ното искам аз от това устройство е :
*Камера за задно виждане
*Да има навигация
EDIT : Ka4i,колега сега видях че старата цена на устройството е била 460$,а не както сега 290т.e цели 240 лв надолу.
Начи на теб първия модел, който посочих ще ти върши идеална работа и при това положение не виждам смисъл да ме чакаш да взема решение аз, щото обмислям и варианта с Дайнавина, ами влизаш в сайта, взимаш си дебитната/кредитната карта, натискаш опцията да поръчаш или от Германия, или от Великобритания, въвеждаш си данните, адреса, номера на карата и секретния код и до 7 дни е при теб

mustang1986 написа:Сигурно ли е,че блутута е достъпен под андроид.Я някои които го има да сподели дали може да си изпрати файл от андроид устройството на гсма примерно.Мисля си ,че блутута не е достъпен под андроид-както е при Дайнавина.От там доста неща от възможностите отпадат.Преди малко тествах програмата за телевизията през мобилният ми интернет със htc desire c при скорост 70километра-мъглата не позволяваше повече,телевизията си вървеше гладко без насичане.Не виждам смисъл да се дават маса пари за тунер,при положение,че има десетки програми които си го командваш от устройството,а не от допълнително дистанционно :-)
Този модел с Андроида все още никой го няма, единствено преди около час колегата ka4i си го поръча, тъй че единствен той ще може да го пробва като му дойде. Но от клиповете, които изгледах на модела ясно се вижда, че Андроидът е досущ като на таблет, а не като при Дайнавина с адаптирано меню. Би трябвало да си работи във всеко едно отношение блутуута. Още повече дайнавин е с Андроид 2.0.2, а този модел е с 4.0.4. Между другото при Дайнавин Torque App работи отлично, не виждам причина и тук да не работи. Почти съм убеден, че този Андроид ще може да праща, приема... всичко ще може да прави. Колкото до телевизията през 3G тва е страхотно безумие според мен и изобщо не следва да се обсъжда. Може много добре да ви върви, обаче стрийминга на телевизията е огромен интернет трафик. Средно БГ операторите към днешна дата пускат с пакет около 500 мб до 1 гб. бърз интернет, след тва връзката се забавя и трудно става и поща да отвориш, камо ли стрийм на телевизия, а този трафик ще ви стигне да гледате телевизия ден/два, да не говорим, че 3Г има само в градовете добър. На табелка как излезеш от градо

Последна промяна slitter на 08 Яну 2014, 23:33, променена общо 1 път
- Maxmadness
- ентусиаст
-
slitter написа:Maximilian-E46 написа: Не си спомням точно цената дали беше такава, ното искам аз от това устройство е :
*Камера за задно виждане
*Да има навигация
EDIT : Ka4i,колега сега видях че старата цена на устройството е била 460$,а не както сега 290т.e цели 240 лв надолу.
Начи на теб първия модел, който посочих ще ти върши идеална работа и при това положение не виждам смисъл да ме чакаш да взема решение аз, щото обмислям и варианта с Дайнавина, ами влизаш в сайта, взимаш си дебитната/кредитната карта, натискаш опцията да поръчаш или от Германия, или от Великобритания, въвеждаш си данните, адреса, номера на карата и секретния код и до 7 дни е при тебТамън да мога да го видя на живо, ако ме поканиш на оглед
Ами колега немога да го поръчам сам малко ми е сложно после къде трябва да ходя да си го взема на митница ли?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Не, в пощенския клон, който си посочил по местоживеене! Тази пратка няма да се обмитява, щото е пратка от ЕС. Наеш колко е елементарно, влез в сайта и цъкни на поръчка и ще видиш колко е елементарна формата за поръчване за попълване.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
slitter написа:Maximilian-E46 написа: Не си спомням точно цената дали беше такава, ното искам аз от това устройство е :
*Камера за задно виждане
*Да има навигация
Начи на теб първия модел, който посочих ще ти върши идеална работа и при това положение не виждам смисъл да ме чакаш да взема решение аз, щото обмислям и варианта с Дайнавина, ами влизаш в сайта, взимаш си дебитната/кредитната карта, натискаш опцията да поръчаш или от Германия, или от Великобритания, въвеждаш си данните, адреса, номера на карата и секретния код и до 7 дни е при тебТамън да мога да го видя на живо, ако ме поканиш на оглед
mustang1986 написа:Сигурно ли е,че блутута е достъпен под андроид.Я някои които го има да сподели дали може да си изпрати файл от андроид устройството на гсма примерно.Мисля си ,че блутута не е достъпен под андроид-както е при Дайнавина.От там доста неща от възможностите отпадат.Преди малко тествах програмата за телевизията през мобилният ми интернет със htc desire c при скорост 70километра-мъглата не позволяваше повече,телевизията си вървеше гладко без насичане.Не виждам смисъл да се дават маса пари за тунер,при положение,че има десетки програми които си го командваш от устройството,а не от допълнително дистанционно :-)
Tози модел с Андроида все още никой го няма, единствено преди около час колегата ka4i си го поръча, тъй че единствен той ще може да го пробва като му дойде. Но от клиповете, които изгледах на модела ясно се вижда, че Андроидът е досущ като на таблет, а не като при Дайнавина с адаптирано меню. Би трябвало да си работи във всеко едно отношение блутуута. Още повече дайнавин е с Андроид 2.0.2, а този модел е с 4.0.4. Между другото при Дайнавин Torque App работи отлично, не виждам причина и тук да не работи. Почти съм убеден, че този Андроид ще може да праща, приема... всичко ще може да прави. Колкото до телевизията през 3G тва е страхотно безумие според мен и изобщо не следва да се обсъжда. Може много добре да ви върви, обаче стрийминга на телевизията е огромен интернет трафик. Средно БГ операторите към днешна дата пускат с пакет около 500 мб до 1 гб. бърз интернет, след тва връзката се забавя и трудно става и поща да отвориш, камо ли стрийм на телевизия, а този трафик ще ви стигне да гледате телевизия ден/два, да не говорим, че 3Г има само в градовете добър. На табелка как излезеш от градотелевизия нанайци
Бъркате ме с някого. Нищо не съм си поръчвал!!!
stepoff написа:Поръчах това с Андроид. Като пристигне ще пиша отзиви.
stepoff го поръча :-)
- Maxmadness
- ентусиаст
-
zavala написа:stepoff написа:zavala написа:ka4i написа:Аз имам това от няколко месеца и съм много доволен : [urцl]http://www.erisin.com/erisin-es1046b-7-hd-car-dvd-player-gps-ipod-tv-bmw-3-e46-m3_p430.html[/url]
И аз от няколко месеца сам с това същото но по новият модел което е с цифрова телевизия и сам много доволен звука е на ниво, хваща 11 канала цифровата, навигасията е ,,i GO,, тя също работи перфектно.
Ако някои има желание да разглежда по обстойно да пише.
Би ли дал линк на точния модел?
ето линкът колега, аз го поръчах от тук, доставката по DHL е 40$![]()
http://www.erisin.com/erisin-es1146b1-b ... _p452.html
Вчера със Slitter си говорихме на ЛС дали има някакъв шанс да се изгуби пратката и да не дойде ако поръчам навито от сайта им,обаче гледам ти колега си писал че доставката по DHL e 40$,това означава че не трябва да ходя до пощата която съм посочил в адреса а да чакам обаждане от DHL които ще дойдат директно до нас така ли ?

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Вчера със Slitter си говорихме на ЛС дали има някакъв шанс да се изгуби пратката и да не дойде ако поръчам навито от сайта им,обаче гледам ти колега си писал че доставката по DHL e 40$,това означава че не трябва да ходя до пощата която съм посочил в адреса а да чакам обаждане от DHL които ще дойдат директно до нас така ли ?
[/quote]
Ако не трябва да плащаш мито да, ако не известие от тях, че стоката е на митницата и да си я освободиш. За една от навигациите пишеше условие за доставка TAX FREE за около 88$, предполагам в тях влиза и митото и нека някой от колегите да каже колко мито е платил да се прецени дали има разлика.

Ако не трябва да плащаш мито да, ако не известие от тях, че стоката е на митницата и да си я освободиш. За една от навигациите пишеше условие за доставка TAX FREE за около 88$, предполагам в тях влиза и митото и нека някой от колегите да каже колко мито е платил да се прецени дали има разлика.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
само да добавя че идеята да се пазарува от саитове които нямат и капка гаранция не е добре да се ползват.Стоките от ебеи се плащат чрез пеипал и като не ти доиде пеи пал връща парите,а тук ако не доиде пиеш студена вода

unikalen88 написа:само да добавя че идеята да се пазарува от саитове които нямат и капка гаранция не е добре да се ползват.Стоките от ебеи се плащат чрез пеипал и като не ти доиде пеи пал връща парите,а тук ако не доиде пиеш студена вода
защо, в тоя сайт как се плаща, те не предлагат ли пейпал също?
Ама разбира се, че предлагат пей пал!!! Цъкнете и ще видите!!! http://www.erisin.com/page.html?id=70 И за пореден път казвам, че имат офиси в Европа и поръчка за някои модели може да се направи или от Германия, или от Великобритания. При тва положение мито не се плаща. Прочетете и по-нагоре, ако искате модел, който го имат само в Китай, може да го пратят до Германия например и от там за Бг. Пак не се плащат мита, но става с изрична уговорка с тях. Те го предлагат като услуга.
- zavala
- Потребител
-
- Кара: e46 facelift turning 320d 150hp
- Мечтае да кара: собствената си кола
Maximilian-E46 написа:Има ли някой колега който да ми покаже на живо Erisin-a че колегата Ka4i му писах ЛС ама глас в пустиня
колеги които желае мога да покажа на живо ерисина,как работи. Моят модел е този http://www.erisin.com/erisin-es1146b-7- ... _p429.html
проблемът е че не живея в София.... а в Казанлък, ако все пак някои има желание да разгледа ерисина да заповяда, няма да върна никои