Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Софтуер
m33333 написа:badsharki написа:m33333 написа:При мен вече дис-а работи...Как може да се разпознава автоматично колата, когато използвам преход 16 към 20 пина ???
Като си купиш ADS или EDIC.
Вие искате с тия кабели за 5 евро и с Mainframe сървара на БМВ да се свързвате.
Когато попиташ нещо очакваш отговор а не празни приказки- нали ? Мисля, че на 1-вата страница на темата става ясно кой е с кабел за 5 евро и кой не е....Споко-трябва да има и такива като теб..............
Колега давай го по споко ..... има кво да научиш от колегата badsharki. Тук сме малко хората наясно с нещата на по високо ниво. А повярвай ми той е от тях......

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Има ли някой колега наясно с НЦС експерт примерно в градовета- Ямбол, Сливен, Бургас искам да ми изключи следенето на пиропатрона на шофьорската седалка да не ми свети постоянно лампичката на бега. Така и неможах да го подкарам тоя експерт 

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
има и по лесен начин да се направи,какво му е на твоя пирапатрон?
- Next
- старши ентусиаст
-
VRPerformance написа:има и по лесен начин да се направи,какво му е на твоя пирапатрон?
Ей това ми излиза при диагностика http://forum.e46fanatics.com/attachment ... 1255257080
milennyc написа:m33333 написа:badsharki написа:m33333 написа:При мен вече дис-а работи...Как може да се разпознава автоматично колата, когато използвам преход 16 към 20 пина ???
Като си купиш ADS или EDIC.
Вие искате с тия кабели за 5 евро и с Mainframe сървара на БМВ да се свързвате.
Когато попиташ нещо очакваш отговор а не празни приказки- нали ? Мисля, че на 1-вата страница на темата става ясно кой е с кабел за 5 евро и кой не е....Споко-трябва да има и такива като теб..............
Колега давай го по споко ..... има кво да научиш от колегата badsharki. Тук сме малко хората наясно с нещата на по високо ниво. А повярвай ми той е от тях......
Не че не ме тормози заради БМВ Скенера ама...... е в час
Нищо лошо не съм имал в предвид ...Ако някой ме е разбрал така- извинявам се....Но реално погледнато не всеки има възможност за по скъп интерфейс и мисля че въпросът ми е напълно нормален...Както и да е- поздрави на всички във форума......

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Next написа:Има ли някой колега наясно с НЦС експерт примерно в градовета- Ямбол, Сливен, Бургас искам да ми изключи следенето на пиропатрона на шофьорската седалка да не ми свети постоянно лампичката на бега. Така и неможах да го подкарам тоя експерт
Ако имаш wireless или изобщо някаква интернет връзка около колата мога да ти го изключа. Но преди това пробвай да почистиш буксата, която е под шофьорската седалката и да изчистиш грешката.
milennyc написа:Не че не ме тормози заради БМВ Скенера ама...... е в час
Тормоза е с градивен характер.

Колеги , искам да ви питам , при DIS след като активирам дневните светлини ми дава " 1 = activ" и " 2 * not activ"
какво означава тая звездичка ( *) .
защото хем ми показва че е активно но не се включват светлините след запалване.
какво означава тая звездичка ( *) .
защото хем ми показва че е активно но не се включват светлините след запалване.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
за всеки случай си провери буксите за окиси,ако всичко е наред и случайно имаш път към русе ще го направимNext написа:VRPerformance написа:има и по лесен начин да се направи,какво му е на твоя пирапатрон?
Ей това ми излиза при диагностика http://forum.e46fanatics.com/attachment ... 1255257080

- Next
- старши ентусиаст
-
VRPerformance написа:за всеки случай си провери буксите за окиси,ако всичко е наред и случайно имаш път към русе ще го направимNext написа:VRPerformance написа:има и по лесен начин да се направи,какво му е на твоя пирапатрон?
Днес си напръсках буксата със спрей за контакти и си изчистих грешката и се оправи за сега не е светнала.

- VRPerformance
- ентусиаст
-
там ти е проблема!
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Колеги какво спесифично има при подкарването на уиндоус 7 с ДИС... тръгва ми има обратна връзка , обаче не намира колата... , нито инпата нито дис...
къде бъркам , а същия кабел и същия дис работеха на ХР уиндоус
И сървара и диаг хеад ги пускам съвместими с ХП и като администратор... обаче греда....
И сървара и диаг хеад ги пускам съвместими с ХП и като администратор... обаче греда....
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
INTEGRALE написа:Колеги какво спесифично има при подкарването на уиндоус 7 с ДИС... тръгва ми има обратна връзка , обаче не намира колата... , нито инпата нито дис...
Няма нищо по специално, при мен работи от доста време на Уин7 ултимейт без каквито и да било ралични настройки спрямо Уин ХР, имам в предвид, че никъде не съм задавал на нищо да "тръгва еди как си".
Единствено при мен има проблем карсофт 6.1 като направи пълен чек на някоя кола и като скролна надолу и забива програмата, това на ХР го нямаше като проблем.
Иначе дис инпа и виртуалната машина работят перфектно.
Разпознаването на колата зависи и от кабела не само от софтуера, но ако е работело на ХР трябва и сега да ти работи.

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Колега дай да се видим да я иснталираш и на моя комп че... само псувание
хихихи