Крушки за фаровете

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Крушки за фаровете

Мнение от Leon » 12 Мар 2014, 9:08

Е, ние какво писахме досега... :dunno: ;)
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay P. » 12 Мар 2014, 20:46

На някой да му се намират мтек 4350к в повече един комплект за продан?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Мар 2014, 19:10

Колеги , изчетох цялата тема и така и не разбрах кои крушки светят най-добре.В смисъл не говоря кои са най-бели или най-сини , просто искам от към осветеност да са повече от добри.
Разглобявах си фаровете да ги чистя - ЗКВ с лупи и сега в момента станахаа 8) перфектни , буквално като нови.Като цяло и вътре са много запазени , няма щети никъде по тях и като цяло съм много доволен.Само че днес като ги слагах изгорих три крушки и сложих каквито имах там някакви.
Та сега всяка крушка свети с различен интензитет и е много гадно :mhihi:
Та мога да отделя между 60 до 80 лева за 4 крушки.
Та гледам в темата се набляга на два модела - осрам Cool blue hyper 5000 и Cool blue intense - разбрах вече кои са по-бели , но кои имат по-добра осветеност не разбрах.Интересува ме също и да не фъснат след един месец.
Става дума за h1 , в темата по-принцип се обсъждаше H7 мисля.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay P. » 23 Мар 2014, 19:26

Binev_OuT написа:Колеги , изчетох цялата тема и така и не разбрах кои крушки светят най-добре.В смисъл не говоря кои са най-бели или най-сини , просто искам от към осветеност да са повече от добри.
Разглобявах си фаровете да ги чистя - ЗКВ с лупи и сега в момента станахаа 8) перфектни , буквално като нови.Като цяло и вътре са много запазени , няма щети никъде по тях и като цяло съм много доволен.Само че днес като ги слагах изгорих три крушки и сложих каквито имах там някакви.
Та гледам в темата се набляга на два модела - осрам Cool blue hyper 5000 и Cool blue intense - разбрах вече кои са по-бели , но кои имат по-добра осветеност не разбрах.Интересува ме също и да не фъснат след един месец.

Колега, гледам по описанието на профила ти, че караш Е36 318tds, тука говорим за Н7 крушки, защото нашите на Е46 са такива. При Е36, ако си с лупи крушките са Н1 (както при теб), ако си с обикновен рефлекторен фар, тогава са Н7. Та щом не те интересува, синя ли е, бяла ли е, жълта ли е светлината, само и само да свети доста силно и добре - тогава ти трябва Osram Night Braker + или Unlimited серията. Верно жълтее, но осветяването е много добро. Тук идва момента, че самите крушки са си скъпи, ако успееш да си ги намериш от някъде с намаление, може и да успееш да се вместиш в 80-90 лева за 4 броя. Поздрави! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 23 Мар 2014, 19:30

Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Мар 2014, 19:38

Nikolay P

Колега , благодаря много за светкавичния отговор :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Мар 2014, 10:18

Binev_OuT написа:Колеги , изчетох цялата тема и така и не разбрах кои крушки светят най-добре.В смисъл не говоря кои са най-бели или най-сини , просто искам от към осветеност да са повече от добри.

С тези почистени лупи и бюджет, направо си за ксенон, слагай 4300к и ще се видиш във фарове ;)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 323i

Мнение от guiltyboy86 » 12 Апр 2014, 8:36

от вчера аз и колегата mustang1986 сме със mtec h7 super white 4350k аз си ги сложих на късите а той на дългите първите ми впечатления са добри като само не знам на мокро как ще се представят поръчахме ги от ибей юк и пристигнаха за 8 дни с доставка се вързаха на 36лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay P. » 22 Апр 2014, 8:31

Някой да сподели впечатления от МТЕК 4350к крушките, поставени на дълги светлини.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 22 Апр 2014, 9:56

Nikolay P. написа:Някой да сподели впечатления от МТЕК 4350к крушките, поставени на дълги светлини.

Както съм написал назад в темата, ако се разровиш, то това е един добър завършек на ксеноновите къси светлини.
Ще останеш доволен.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay P. » 22 Апр 2014, 11:21

Със сигурност ще е така, колега! Цветово ще си паснат идеално, искам да знам само като сила на светлината как се представят на дългите. Колко лумена са крушките и дали наистина осветяват добре и надалеч?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 22 Апр 2014, 16:08

Nikolay P. написа:Със сигурност ще е така, колега! Цветово ще си паснат идеално, искам да знам само като сила на светлината как се представят на дългите. Колко лумена са крушките и дали наистина осветяват добре и надалеч?

Тази седмица ще довтасат и моите. Като лумени и в официалният им сайт не ги изписват. По назад в темата зададох същият въпрос. Да се надяваме че ще осветяват прилично. Ще напиша и моите впечатления от тях. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 24 Апр 2014, 7:49

Дайте, ако искат повече хора от mtec super white h7 да направим една обща поръчка, да ни излезе поне по евтина доставката!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay P. » 24 Апр 2014, 7:52

Аз съм ЗА! +1 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 24 Апр 2014, 9:20

+1