Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
колеги някои гледал ли е тази, че е доста далеч и се чудя дали има смисъл разкарването http://www.cars.bg/u514441
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Това е груб превод от Гугъл-превозното средство работи, но в спешното програма (блок за управление дефектни)
NikVanov написа:Това е груб превод от Гугъл-превозното средство работи, но в спешното програма (блок за управление дефектни)
демек върви, ама в авариен режим

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
vicho написа:mitaka7 написа:Незнам защо всички скачате на тия екстри. То, че е хубаво, хубаво е. Ама първо се гледа техническото състояние на автомобила.
После реденето е скъпо! а рекарце, а ксенонче, а пакетче, а воланче, а това, а онова и колата стане 15 000лв, като си я купил за 5к, а тук като стартираш с 10 и стане 20 хиляди лева. Пари като шума

кола 2 употреба, на 10 години в перфектно техн. състояние се намира мноооооого трудно

- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
Няколко мнения за тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Имам съмнения, че фейслифта е правен, понеже ми се стори, че е с ASC а и light modul-a не ми изглежда като да е за оригинални xenon-ови фарове, но пък да сменят и салона и стоповете.
Няма и много екстри, мултифункция трябва да се слага, която най-вероятно ще подържа само функцийте на CD-то, което липсва разбира се. И тези километри...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Имам съмнения, че фейслифта е правен, понеже ми се стори, че е с ASC а и light modul-a не ми изглежда като да е за оригинални xenon-ови фарове, но пък да сменят и салона и стоповете.

Няма и много екстри, мултифункция трябва да се слага, която най-вероятно ще подържа само функцийте на CD-то, което липсва разбира се. И тези километри...

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
bobi878 написа:Здравейте колеги. Преди няколко дни си продадох колата и сега се оглеждам за BMW. Изчетох доста за е46 модела и мисля, че ме устройва като кола. Гледам изключително немското мобиле понеже съм решил да отида ш Германия за кола. До сега две коли от там съм си купувал и съм много доволен. Има една обява, която не мога да разбера нещо в описанието.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
По точно следната фраза "das fahrzeug läuft aber im notprogramm (steuergerät defekt)". Моля ако има някой запознат с немския да помага
Направили са ебати сбирщайна от хубавата кола...
Отпред М техник ... ама праговете и задната броня не са М техник...тоя сив салон със сиви кори...е слаган допълнително.
Не е вдигнал капака...интересно защо ли.
204 + автомат...и авариен режим...да не се окаже, че автомата си е фира направо

the_dentist написа:Здравейте колеги, като млад шофьор мисля да се сдобия и с кола нали, та съм се спрял на следната http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details или другия вариант е 320d. Ако може да споделите дали горе посочената кола е добра ще съм ви много благодарен или да се насоча към 320.
Колата е стария мотор 184к.с., с челен удар отпред и преправена отпред на фейсова...удара не е бил никак лек, а на всичкото отгоре са позабравили да въстановят някой части - като въздуховода към радиатора на горивото...+още няколко неща.
Само за справка - радиатора за охлаждане на горивото е почти 2 педи навътре в коша... сам си преценяй колко сериозен е бил удара, за да изпотроши въздуховода

Волана е претапициран, а топката - направо са я сменили - да ти казвам ли защо (смятам ще се сетиш, че е приличала на терлик от износване...)
Макферсоните и те са мръднали...може да не са ги сменили даже (честичко не го правят) ... после що колата оставя 3 следи в дъжд и сняг

А Макферсоните са мръднали защотоооо.... ги няма ограничителите горе на бомбетата (т.н. "пъпки").
Иначе...екстри има доволно

И аз направих предварителен груб превод чрез гоогъла. Също мислих, че иска да каже авариен режим. Благодаря ви за компетентните отговори. Живот и здраве другата седмица ще съм в Германия и ако харесам нещо ще го споделя тук. Още веднъж благодаря за мненията. Хубаво е да има повече разбиращи хора като вас!
Със здраве!
Със здраве!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
BMW_1914 написа:vicho написа:mitaka7 написа:Незнам защо всички скачате на тия екстри. То, че е хубаво, хубаво е. Ама първо се гледа техническото състояние на автомобила.
После реденето е скъпо! а рекарце, а ксенонче, а пакетче, а воланче, а това, а онова и колата стане 15 000лв, като си я купил за 5к, а тук като стартираш с 10 и стане 20 хиляди лева. Пари като шума
и аз съм на този принцип екстри да има
мулти волан, ксенон, подгрев, шибедах и т.н.... тези неща са си пари
![]()
кола 2 употреба, на 10 години в перфектно техн. състояние се намира мноооооого трудноосновното е да не е нещо сериозно
шарнири, носачи, биалети все ще се сменят по наш'те пътища
Абе всички обичаме екстрите, то е ясно. Ама като вземеш кокал с много екстри и му смениш тампоните на мотора, евентуално маховик, носачи и още...и още...ще виеш като саранска мечка.

Дядо ми на времето е карал само коли с екстри....

п.с. Екстри много, ама пари за елементарна поддръжка няма....

Dimitroff написа:bobi878 написа:Здравейте колеги. Преди няколко дни си продадох колата и сега се оглеждам за BMW. Изчетох доста за е46 модела и мисля, че ме устройва като кола. Гледам изключително немското мобиле понеже съм решил да отида ш Германия за кола. До сега две коли от там съм си купувал и съм много доволен. Има една обява, която не мога да разбера нещо в описанието.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
По точно следната фраза "das fahrzeug läuft aber im notprogramm (steuergerät defekt)". Моля ако има някой запознат с немския да помага
Направили са ебати сбирщайна от хубавата кола...
Отпред М техник ... ама праговете и задната броня не са М техник...тоя сив салон със сиви кори...е слаган допълнително.
Не е вдигнал капака...интересно защо ли.
204 + автомат...и авариен режим...да не се окаже, че автомата си е фира направоthe_dentist написа:Здравейте колеги, като млад шофьор мисля да се сдобия и с кола нали, та съм се спрял на следната http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details или другия вариант е 320d. Ако може да споделите дали горе посочената кола е добра ще съм ви много благодарен или да се насоча към 320.
Колата е стария мотор 184к.с., с челен удар отпред и преправена отпред на фейсова...удара не е бил никак лек, а на всичкото отгоре са позабравили да въстановят някой части - като въздуховода към радиатора на горивото...+още няколко неща.
Само за справка - радиатора за охлаждане на горивото е почти 2 педи навътре в коша... сам си преценяй колко сериозен е бил удара, за да изпотроши въздуховода![]()
Волана е претапициран, а топката - направо са я сменили - да ти казвам ли защо (смятам ще се сетиш, че е приличала на терлик от износване...)
Макферсоните и те са мръднали...може да не са ги сменили даже (честичко не го правят) ... после що колата оставя 3 следи в дъжд и сняг![]()
А Макферсоните са мръднали защотоооо.... ги няма ограничителите горе на бомбетата (т.н. "пъпки").
Иначе...екстри има доволно

П.П. Откъде ги виждаш тия неща не зная, ама евала, за което
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не сте прави...за екстирте.
Ектри се оценят, когато ги имаш и ги изгубиш
Било то дори и 1 прост парктроник или мулти волан
Какво да говорим за ксенонови фарове, рекаро салони с подгрев, М спорт окачване, навигация, телевизия и т.н...
Горния ред струва втора ръка към...3000 лева...дали се слага толкова лесно после ?
Маховика - затова се гледа колата преди да се купи...
Аз лично си избирам колите поне след 4-6 месечно търсене...и после хем имам доволно екстри, хем не пускам всяка седмица тема, че имам нещо строшено...
Иска се повече избиране - винаги има кола с подобаващи екстри на отговаряща на състоянието и екстрите цена...ВИНАГИ !!!
Иска се търсене!
Предпочитам да търся половин година колата, но после да карам читава кола с доволно екстри, отколкото да взема читава, но гола като пушка кола...и след 3 години да се сетя, че ... тая кола просто няма цена...а и не се продава - щото се търсят читави коли с колкото се може повече екстри...
Ектри се оценят, когато ги имаш и ги изгубиш

Било то дори и 1 прост парктроник или мулти волан

Какво да говорим за ксенонови фарове, рекаро салони с подгрев, М спорт окачване, навигация, телевизия и т.н...
Горния ред струва втора ръка към...3000 лева...дали се слага толкова лесно после ?
Маховика - затова се гледа колата преди да се купи...
Аз лично си избирам колите поне след 4-6 месечно търсене...и после хем имам доволно екстри, хем не пускам всяка седмица тема, че имам нещо строшено...
Иска се повече избиране - винаги има кола с подобаващи екстри на отговаряща на състоянието и екстрите цена...ВИНАГИ !!!
Иска се търсене!
Предпочитам да търся половин година колата, но после да карам читава кола с доволно екстри, отколкото да взема читава, но гола като пушка кола...и след 3 години да се сетя, че ... тая кола просто няма цена...а и не се продава - щото се търсят читави коли с колкото се може повече екстри...
- pif4o77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0D / 2009
- Мечтае да кара: ...кола без проблеми :)
Колегата е прав, народа се изучи иска благинки колкото повече толкова повече, мина времето на онея разбирания "Що са ми ел. стъкла да ми се развалят" или що ми е "климатик да ми вдига разсхода, я си мОем и по потник
" кола без климатик ходи я продаи сега ако си нямаш работа. Компромис с екстрите правят само хората дето са се затръшкал че ще караш точно такава кола ама имат кинти с вазелин да си позволят наи евтината от нея, де се вика " на гол тумбак чифте пищови"
И аз бях свикнал много на благинки от италианския отбор ама бях свикнал и на мноооо нерви и неприятности с ремонтите и подръжката щот сам си ги правя, после заложих на здравото но постно от към есктри Хонда (разбирасе без компромис климатик, абс, аирбаци) ама чат патс носталгия се сещам що чудесии имаха италянките, е спомените бързо се изпаряват като се сетя и за неволите с тях
Та всеки с разбиранията си 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
За екстрите е ясно, че веднъж като си свикнал с някоя глезотия, трудно се връщаш назад. Само неволята може да те върне 
Според мен, който си е харесал дадена кола и я слага тук за мнение, явно нивото на екстрите си го удовлетворява, така че ние по-скоро трябва да изказваме мнение за цената, дали с оглед екстрите е добра. Но като се замисля, наистина е добре да знаят какво купуват, защото после може да съжаляват за липсата на някои неща.
Иначе и аз съм на мнение - колкото повече, толкова по-добре. И за продаваемостта на колата съм съгласен.

Според мен, който си е харесал дадена кола и я слага тук за мнение, явно нивото на екстрите си го удовлетворява, така че ние по-скоро трябва да изказваме мнение за цената, дали с оглед екстрите е добра. Но като се замисля, наистина е добре да знаят какво купуват, защото после може да съжаляват за липсата на някои неща.
Иначе и аз съм на мнение - колкото повече, толкова по-добре. И за продаваемостта на колата съм съгласен.
- strayker23
- Потребител
-
Здравейте, искам да купя БМВ купе 2000 година, моля, посъветвайте ме за тези две коли. Дали цените не са прекалено ниски (да не са някакви бангии
)?
http://www.cars.bg/u516117
http://www.cars.bg/u462640
Благодаря предварително!

http://www.cars.bg/u516117
http://www.cars.bg/u462640
Благодаря предварително!
По-добре втората, поне е от частно лице 
Първата е от авто салон, който се обсъждаше на предната страница с една тройка с челен удар и недосъбрана

Първата е от авто салон, който се обсъждаше на предната страница с една тройка с челен удар и недосъбрана