Новата ми 320д 00г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Ами гумите ми са на 2000км, и са балансирани и е правен реглаж преди толкова. Освен да ги проверя пак, но силно се надявам да е било от неравността на нашите "готини" магистрали. А иначе такива вибрации възможни ли са от тампон на двигателя, защото ми се струва че имам за смяна?
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Ако тази вибрация която усещаш я има след 150-160 90% е от гумите , вероятно е да имат някоя бабуна. Не си мисли ,че при новите гуми не се получава аз лично сьм хвьрлял гума на 100км
. Просто нашата мила родина е осеяна с много кратери по улиците. Ако е тампон на двигателя , когато работи на свободен ход отвори капака и виж мотора има ли силни вибрации , когато пьк я угасиш ще чуеш едно притропване 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Тампон на двигателя има за смяна, зашото го има това притропване, но дали от него е било вибрирането на волана ? Или да проверя гумите ?
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Колеги, ако нямам това лостче за да боравя с борд компютъра (говоря за това лостче което седи на лоста за мигачите отпред), как става, и ако не може, може ли да се сложи и да си ръчкам борд компютаръ? Ако изобщо нямам борд ... възможно ли е да се сложи, къде и колко ?
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Е46 си е супер, супер запазена и т.н. е като нямам компютър, кажете става ли това което питам ? Защото уж имала ама дали само лостчето липсва ?
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Мерси, а за тампона на двигателя ? Дали са били от него вибрациите ? И има ли случайно някой който да си продава лостчето на мигачите ама да има БК 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Аз и с тази цел я създадох, за да може всеки който се сдобие с това нещо да гледа тук. За това и задавам всякакви глупави въпроси, които съм сигурен че много хора си ги задават, но ги е срам да питат защото били тъпи въпроси
Е тук аз съм ги задал повечето и ще продължавам да питам .... отговаряйте не само за мен а и за всички новаци... Благодаря на всички колеги коита са отговорили и са дали компетентното си мнение. По-натам може да извадя по-важните неща от темата в 2-3 различни теми и модераторите да заключат тази... но за сега мисля че е доста полезна и да пише всеки които е с е46 и все още не знае всичко за нея 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Мерси колега, ще ги проверя. А някой да знае болта за теглене дали е индивидуален за всяка кола или са с еднаква резба за всички е46 ? И ако някой предлага ... на лс да каже цена аз съм от София, а ако са различни на всяка кола ... от къде да си намеря ?
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Еднакви са, твоя къде е? Отзад на капака на багажника нямаш ли една кутия с инструменти и той седи вътре.