Бързи въпроси и отговори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Бързи въпроси и отговори
smok85 написа:Благодаря колеги.НАмерих един капак,но пише от 1998-2005г.Това включва фейслифта след 2003г?Означава ли ,че капаците преди фейслифта и след него са еднакви?
- pac0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320ка, тихо и кротко
- Мечтае да кара: по читави пътища
smok85 написа:Благодаря колеги.НАмерих един капак,но пише от 1998-2005г.Това включва фейслифта след 2003г?Означава ли ,че капаците преди фейслифта и след него са еднакви?
Различни са. За купе, от 2003 нататък.
- Denislavbg328i
- Потребител
-
- Кара: E46 328i
- Мечтае да кара: E34 M5
Здравейте, появи се скърцане някъде в предницата при бавни маневри като въртя волана след смяна на гуми с джанти размера си е стандартния 205/55/16 , ЕТ-то е 31 и не мисля че опират . Прегледали сме рейката наскоро и е наред само носача отдясно и кормилните накрайници са тръгнали да се разбиват. Възможно ли е да има друга причина. Някой с подобен проблем моля да сподели опит 

Някой знае ли парт номера за кутийката на нормалния ключ с копчетата? И дали въобще се продава само кутийката
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
Бърз въпрос, при смяна на задни дискове и накладки,трябва ли да сменя и датчика за накладки,който все още не е светнал?
Един въпрос имам. Колко е нормалната цена на рекаро салон, платов, полукожа или кожа, за комби? Без подгрев, без ел., мръсен и с прокъсвания на шофьорската седалка и напуквания по кожата?
Ами според състоянието. Аз си намерих кожено рекаро без ел. със няколко малки забележки, но в прилично състояние за 350лв преди време. Ако има много захабявания едва ли повече от 200лв би струвал.
А смяната на парче кожа и възстановяване на дунапренената подложка на една от страниците колко би излязла?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
mavrut написа:Бърз въпрос, при смяна на задни дискове и накладки,трябва ли да сменя и датчика за накладки,който все още не е светнал?
Не, ако го свалиш цял.
Трябва някой тапицер да питаш. Преди две години бях питал за претапициране на седалка изцяло с естествена кожа - 550лв за едната. Зачакай да изпадне запазен салон по-добре.swetlioo написа:А смяната на парче кожа и възстановяване на дунапренената подложка на една от страниците колко би излязла?
- idosev98
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 323i coupe
- Мечтае да кара: BMW M3 E46 Supercharged
Добър вечер от скоро имам е46 330д 184 и имам блутут конектор елм327 но неможе да се всвърже с торк при други коли не съм имал този проблем.Ще се радвам ако някой може да помогне. 

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
mavrut написа:Бърз въпрос, при смяна на задни дискове и накладки,трябва ли да сменя и датчика за накладки,който все още не е светнал?
Не, прехвърля се и се закача на новите накладки

Сдобих се с е46, 330и, 2004 година. Когато го заключа, след което го отключа, огледалата сменят позииците си. Дясното стъкло се вдига нагоре, а лявото - леко навътре. Това е всеки път. Как да го спра? Не искам да се местят. Колата е с ел. седалки с памет, ама от позициите с мемори не се променят нещата. Помагайте!
AcoTo®