Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Да си призная нищо не разбирам от кар аудио, и аудио по принцпин, но всичко е направено по-най добрия възможен начин. Има филтри и кондензатори, обезшумителен материял и още една камара неща които не разбирам, затова и се обърнах към професионалисти. Вчера чух точно един харман кардън на е46, да не го плюя, ама дори за непознавач като мене си личи, че не струва, особено за парите които са искали за екстрата когато е купувана колата.
от тук нататък коментари за други системи може да пускате например в тази тема viewtopic.php?f=34&t=330337
или направо да пуснете нова
или направо да пуснете нова
Здравейте колеги имам един въпрос към колегите с Dynavin D99 Android аз отдавна искам да си взема D99 Android обаче много хора ме разобеждават и ми казват че правел много проблеми имам един познат дето смени 3-4 такива все идват с дефект едната не свири,другата загрява и изключва и сега е без нищо в колата. Според вас коя е по добра с Android или само с WinCe цената не е от значение просто искам да взема нещо и да нямам проблеми не да монтирам и змонтирам през 2 дена .Ще съм благодарн ако някой сподели мнение по въпрос .
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
колега аз имам д99 андроид от година някъде,когато излязоха и нямам грам проблеми.всичко си работи нормално ,а аз си го ръчкам непрекъснато.колегите чета,че плюват качеството на звука аз съм си доволен.изхвърлих оригиналното стъпало,сложих си пет канално ново с оригиналните говорители и смея да твърдя,че саунда ми е много добър.ако питаш мен си купувай динавин пък и да му стане нещо все пак си има гаранция.успех
и аз да дам едно мнение - WinCE като система работи много по стабилно от андроид специално в това устройство. Но андроид е по-новия модел.
WinCe:
+ стабилност като система, няма рестартирания и загуба на информация, камерата работи безотказно, самия софтуер в устройството е по-лек и работи по-бързо.
- звука субективно е по-зле от андроид, малко по-кофти дизайн на менютата, има навигационен софтуер, но нещата там леко изостават в сравнение с андроид, няма интернет т.е. има, но по-добре не разчитай на това.
Андроид:
+ според мен много по-добър звук, мен лично ме устройва идеално за разлика от колегите, по-нов софтуер, прилича на телефон, по-добре изглеждащи менюта, радиото е по-чувствително, видеоплеъра е малко по-добър, чете повече формати
- слаб хардуер за андроид, самата система андроид не е предназначена да я изключваш ненадейно т.е. като гасиш колата от където има проблеми, няма възможност за регулиране на подсветката, бавно включване на камерата при първоначално палене на колата (трябва му малко време, а това адски ме изнервя) и т.н. т.е. останалите недостатъци важат и за двете системи
WinCe:
+ стабилност като система, няма рестартирания и загуба на информация, камерата работи безотказно, самия софтуер в устройството е по-лек и работи по-бързо.
- звука субективно е по-зле от андроид, малко по-кофти дизайн на менютата, има навигационен софтуер, но нещата там леко изостават в сравнение с андроид, няма интернет т.е. има, но по-добре не разчитай на това.
Андроид:
+ според мен много по-добър звук, мен лично ме устройва идеално за разлика от колегите, по-нов софтуер, прилича на телефон, по-добре изглеждащи менюта, радиото е по-чувствително, видеоплеъра е малко по-добър, чете повече формати
- слаб хардуер за андроид, самата система андроид не е предназначена да я изключваш ненадейно т.е. като гасиш колата от където има проблеми, няма възможност за регулиране на подсветката, бавно включване на камерата при първоначално палене на колата (трябва му малко време, а това адски ме изнервя) и т.н. т.е. останалите недостатъци важат и за двете системи
Колеги много благодаря за помоща в краина сметка всичко опира до късмет ще пробвам с D99 Android дано и аз да съм късметлия и да нямам проблеми ,много се извинявам ако си повтарям въпроса в комплекта Dynavin D99 Android има ли този модем за интернет или се продава отделно.
Аз това не съм го пробвал, но няма в комплекта. Няма и WiFi адаптер, а се купува отделно и се свързва с юсб порта. Същото е и с блутут адаптера - изключително глупаво решение от тяхна страна, при положение, че тези адаптери в Китай струват стотинки
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
колеги този тунер как е?
http://jandtdistributing.com/dynavinsol ... ner-mpeg2/
http://jandtdistributing.com/dynavinsol ... ner-mpeg2/
ОК е, но последния път като му писах, каза че ги е продал и няма да зарежда, защото и без това са само за Европа. Иначе съм го коментирал по-напред в темата заради скъпата доставка до БГ.
Нищо не пречи да му пишеш, може и в е46фанатикс - jeffb325
Нищо не пречи да му пишеш, може и в е46фанатикс - jeffb325
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
само не видях дали в комплекта има антени.
по принцип има две, пък и китайците продават в ибей колкото искаш
И аз от отдавна търся тв-тунер но немога да се наканя да взема някакъв.
Може и да се е коментирало по-назад но не ми се четат всички станици. Та да си задам въпроса: Има ли някакъв вариант за тунер, който да си управлявам с копчетата на дисплея ( ОЕМ големия) ,а не с дистанционно?
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Има такъв на бмв(води се хибриден) и афтърмаркет които работи през ибус.И двата струват колкото един дйнавин 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Оригиналния даже струва повече. Но да си говорим за нещо по нормално.