Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте колеги,
решил съм да ставам горд собственик на детската ми мечта BMW, но имам няколко питания относно избора ми на конкретен модел.
Влюбил съм се в Е46 323 СI или 325 около 2001г, но имам известни опасения....
понеже съм висок 198см и се питам дали ще ми е удобно и комфортно зад волана в копенцето, има ли някой наблюдения относно високите хора и тези автомобили?
Благодаря предварително!
решил съм да ставам горд собственик на детската ми мечта BMW, но имам няколко питания относно избора ми на конкретен модел.
Влюбил съм се в Е46 323 СI или 325 около 2001г, но имам известни опасения....
понеже съм висок 198см и се питам дали ще ми е удобно и комфортно зад волана в копенцето, има ли някой наблюдения относно високите хора и тези автомобили?
Благодаря предварително!

- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Предните седалки на всички Е46-ци се регулират по височина и няма да имаш никакъв проблем.За задната седалка положението не много цветущо, но важното е отпред
Присъединявай се смело към отбора 

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Естествено най-сигурно е да седнеш да покараш 20-30 км Иначе- зад теб може да има само дете до 1 год. възраст. Главата ти леко ще опира в тавана при спусната до долу седалка. Мнението е от личен опит и ръст 182 см. Кеф цена няма, а най-големите разочарования са от сбъднати мечти. BMW тройка не е за много комфорт, но е отлична кола. Повтарям- при тоя ръст по-добре да я пробваш.
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Exesus написа:Аз съм 1.90 и нямам проблем

Обаче като седна отзад и главата иска да махне гюрука

Като цяло няма да имаш проблем!

русиабн написа:Alexch написа:русиабн написа:Ок, колеги благодаря ви много, доверявам ви се напълно, защото наистина не искам да се вкарвам във филми!!!Ще се отказвам и ще продължавам с търсенето, а относно диагностиката кофти е че в автокъща и освен да намеря някой който наистина разбира с лаптоп, друг варянт няма, но майната му, нали човек затова купува друга кола за да и се радва, а не да набута сумати пари за ремонти!!!!!!!![]()
Колега, има варианти да закараш кола от автокъща в сервиз:
1. Временни номера - става бързо;
2. На платформа - малко по-скъпо излиза.
Най-добре е така, защото трябва да се види и окачването на канал/подемник, както и ако е автоматик да се пробва, освен диагностиката.[/quot
Абсолутно съм съгласен с теб колега обаче капута от къщата иска първо парите и след това всичко останало нали се сещаш![]()
![]()
Колега искам само да ти кажа, че в този случай отпиши колата от тази автокъща, а дори и автокъщата. Според мен това,че ти отказва колата да мине на диагностика трябва само по себе си да ти говори нещо. Бъди внимателен при избора на возило и не прави компромиси

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
nanio написа:Купето е било десняк
оффтопик: Поне когато казвате някакви твърдения се обосновавайте
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Наистина е било с дясна дирекция и колегата който го твърди явно е запознат с това.
Аз не искам да навлизаме в някакви спорове, но според мен кола с дясна дирекция качествено обърната е също добър избор стига цената да е адекватна.
В крайна сметка колите на острова са доста по запазени на малко км с големи мотори и с много повече екстри.
Като минуси от обръщането е пипането на инсталация и ако е направена ОК всичко е ток, защото колата вътре се разглобява точно толкова колкото ако ви се наложи да сменяте радиаторче на климатика.
За мен ако цената е адекватна и на диагностика е ОК колата няма груби изпълнения кола от острова си заслужава.
Таак че колега отиди виж я покарай я и ако ти хареса много сериозен коментар на цената.

В крайна сметка колите на острова са доста по запазени на малко км с големи мотори и с много повече екстри.
Като минуси от обръщането е пипането на инсталация и ако е направена ОК всичко е ток, защото колата вътре се разглобява точно толкова колкото ако ви се наложи да сменяте радиаторче на климатика.
За мен ако цената е адекватна и на диагностика е ОК колата няма груби изпълнения кола от острова си заслужава.
Таак че колега отиди виж я покарай я и ако ти хареса много сериозен коментар на цената.
dido0o``` , ако беше чел предходни мнения, нямаше да имаш нужда от обоснование.
Това купе се продава от около 8-9 месеца. Продаваше се първо с дясна дирекция и беше с оргинален ксенон (който сега липсва). Най-очевидното е, че абс модула е от дясно. Мога да ти изброя още 3 неща, но на лично съобщение. Не е правилно, да се пишат винаги нещата по които се познава. Доста хора четата форума и се учат, как да обръщат с максимална заблуда на купувачите.
Това купе се продава от около 8-9 месеца. Продаваше се първо с дясна дирекция и беше с оргинален ксенон (който сега липсва). Най-очевидното е, че абс модула е от дясно. Мога да ти изброя още 3 неща, но на лично съобщение. Не е правилно, да се пишат винаги нещата по които се познава. Доста хора четата форума и се учат, как да обръщат с максимална заблуда на купувачите.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
тази преди няколко месеца беше на 15500, тогава си правих устата за нея и собственика не щеше и лев да свали под 14000. Сега 12000 с коментар. Явно е поразбил и други неща освен маховика.
тази преди няколко месеца беше на 15500, тогава си правих устата за нея и собственика не щеше и лев да свали под 14000. Сега 12000 с коментар. Явно е поразбил и други неща освен маховика.
sub_eleven написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11320770199695956&f1=details
Това малко като с лисицата и гроздето.
Може пък просто да му е писнало да му виси и да са му потрябвали спешно пари.
- bigmata
- Потребител
-
- Кара: BMW M6 2013г
nanio написа:Най-очевидното е, че абс модула е от дясно.
Не винаги АБС-а стой в ляво под сервото така,че това не е критерии по това да се съди,че колата е десняк,но в този случай наистина е обръщана.Лично аз няколко БМВ-та съм обърнал и съм продал неможе да се съди по това,че като е десняк значи е боклук ако си я харесал гледаш,пробваш,тестваш на диагностика и ако вс.е ОК купуваш.