Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- pif4o77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0D / 2009
- Мечтае да кара: ...кола без проблеми :)
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Pussy Rider написа:Ей това ли е колата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details![]()
Това е колата,даже се бях обаждал защото и аз търся моето комби а това ми грабна окото.Доколкото си спомням човека по телефона ми каза че била с чип,но нейскаше да чупи от цената защото колата била перфекна
Да това е колата колега

Виж ако я беше купил ти колко разправии сега щеше да ми спетсиш, шурето твърдо е решил че тва е неговата кола аз аз го навивам за 1,8 IS

- pif4o77
- кандидат ентусиаст
-
Колеги в петък отиваме да гледаме БМВ-то я кажете някои нещица по тая непозната за мен кола.
1-во -Къде се намира номера на рамата, на бомбето ли е или на друго място
2-ро -освен нормалните неща които се гледат на всяка една кола при покупка тая има ли нещо по специфично на което трябва да се обърне внимание!?
3-то - Ми тва е
за тези дето не знаят става дума за Е46 комби 2002г. 2.2сс 170 коня.
Благодаря ви , имам 32 часа за събиране на полезна информация преди огледа
А ако някои ме изпревари до тогава обещавам шурето да почерпи
тъкмо ще го заведа на една друга 1,8 дет съм му харесал
Ако имате перфекни комбита за продан сега е момента 
1-во -Къде се намира номера на рамата, на бомбето ли е или на друго място
2-ро -освен нормалните неща които се гледат на всяка една кола при покупка тая има ли нещо по специфично на което трябва да се обърне внимание!?
3-то - Ми тва е

Благодаря ви , имам 32 часа за събиране на полезна информация преди огледа

А ако някои ме изпревари до тогава обещавам шурето да почерпи

- virtualchild
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 LCI 530xd / E46 330xda M57N
- Мечтае да кара: по-малко на пътна помощ
- Детайли за колата: +VRPerformance+eco-tuning auto+ново BMW X5 турбо
Освен на бобето и на двигателя някъде доста дълбоко ми гледаха рамата когато си регистрирах колата с едни фенерчета телескопични се навираха бая време. Явно на бомбето най-лесно се фалшифицират.
- pif4o77
- кандидат ентусиаст
-
Като каза фълшифицират я погледни тази снимка, това е дясното бумбе, отрязал съм само участъка с част от номера които се е хванал на снимката, мен нещо ми се види не как трябва при вас така ли са?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
pif4o77 написа:Колеги в петък отиваме да гледаме БМВ-то
виж някой колега от Пловдив с М54 и иди чуй преди това как работи. Щом не е от газта, такива чукания/тракания не са нормални.
И щом и двамата си нямате представа от бмв, по-добре вземете някой, който си има - много неща може да ви убегнат иначе.
pif4o77 , номерата на рамата е добре. Върху него трябва да има лепенка, която в случая липсва.
според мен Dimitroff е човека на който може да имаш пълно доверие, друг е въпроса има ли време и желание 

- the_dentist
- Потребител
-
- Кара: 323ci
Здравейте колеги, като млад шофьор мисля да се сдобия и с кола нали, та съм се спрял на следната http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details или другия вариант е 320d. Ако може да споделите дали горе посочената кола е добра ще съм ви много благодарен или да се насоча към 320.
Здравейте,
Аз също като колегата имам сходни въпроси. Моето колебание е между 320d facelift и 330d преди facelift. Понеже в ценово отношение са доста близки, но да се върна на въпроса ми.
Кой мотор и купе е по надежден и безпроблемен 320d facelift или 330d стария face. Като се замисля малко, мога да вмъкна и Е39 525D (като се извиня предваритено за това).
Ето моите фаворите на този етап:
1. БМВ 320Д фейс http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11321565203197993&f1=details
2. БМВ 330Д http://www.mobile.bg/11322566046983544
Аз също като колегата имам сходни въпроси. Моето колебание е между 320d facelift и 330d преди facelift. Понеже в ценово отношение са доста близки, но да се върна на въпроса ми.
Кой мотор и купе е по надежден и безпроблемен 320d facelift или 330d стария face. Като се замисля малко, мога да вмъкна и Е39 525D (като се извиня предваритено за това).
Ето моите фаворите на този етап:
1. БМВ 320Д фейс http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11321565203197993&f1=details
2. БМВ 330Д http://www.mobile.bg/11322566046983544
- pif4o77
- кандидат ентусиаст
-
Сивото маи е удряно, предния капак и калник са различен цвят от вратите, но тряя се види на място понякога снимките лъжат
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Съвсем на скоро и аз имах подобни дилеми.... 320 или 330.
Из форума има доста полезни теми които биха могли да помогнат при избора на дригател или задвижване.
Из форума има доста полезни теми които биха могли да помогнат при избора на дригател или задвижване.
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
320 фейса нещо много постничко - екстрите и куцат, според мен цената е висока, освен ако не е в перфектно техническо състояние, което трудно се намира
330 преди фейса изглежда готина, но наистина виж за цвета на капака, защото удряна ли е може да изскочат много други неща после
Аз по бих взел 330, но не точно този екземпляр
330 преди фейса изглежда готина, но наистина виж за цвета на капака, защото удряна ли е може да изскочат много други неща после
Аз по бих взел 330, но не точно този екземпляр

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Незнам защо всички скачате на тия екстри. То, че е хубаво, хубаво е. Ама първо се гледа техническото състояние на автомобила.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
mitaka7 написа:Незнам защо всички скачате на тия екстри. То, че е хубаво, хубаво е. Ама първо се гледа техническото състояние на автомобила.
После реденето е скъпо! а рекарце, а ксенонче, а пакетче, а воланче, а това, а онова и колата стане 15 000лв, като си я купил за 5к, а тук като стартираш с 10 и стане 20 хиляди лева. Пари като шума

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Здравейте колеги. Преди няколко дни си продадох колата и сега се оглеждам за BMW. Изчетох доста за е46 модела и мисля, че ме устройва като кола. Гледам изключително немското мобиле понеже съм решил да отида ш Германия за кола. До сега две коли от там съм си купувал и съм много доволен. Има една обява, която не мога да разбера нещо в описанието.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
По точно следната фраза "das fahrzeug läuft aber im notprogramm (steuergerät defekt)". Моля ако има някой запознат с немския да помага
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
По точно следната фраза "das fahrzeug läuft aber im notprogramm (steuergerät defekt)". Моля ако има някой запознат с немския да помага