Спортен филтер за дизел?!!?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw E46,04`330d

Re: Спортен филтер за дизел?!!?

Мнение от Oleg-16V » 11 Яну 2010, 21:19

LUCIFER'S написа:Ако не бяха добри спортните филтри едва ли щяха да ги ползват по всички спортни тунинг автомобили... :mhihi: :mhihi: :mhihi: следя темата и се смея как някой си Ганьо решава, че не стават тези филтри за нищо... смешни сте осъзнавате ли го. Ако не усещате никаква разлика, имате проблем с дебитомер!

еми да смешен съм и то много ама нали знаеш важно е кой ще се смее последен :idea:
ако се мислиш за много бърз с този спортен филтър и чип го докажи в действие,а не само приказки без покритие
дай време на 400 метра сравни с друга такава и тогава се изказвай за другите
щото съм сигурен,че с тоя спортен филтър и чип,ако взема друга такава Е39-ка 530д ще ти стане кофти и то много :wave:
380к.с-770н.м@1.9bar hold boost,OZ UltraLeggera 17",Full M-pack II,Sachs performance,BOSCH air,oil and fuel filter,Nexen SU1@245/40/17-225/45/17,

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 12 Яну 2010, 18:38

Oleg-16V написа:
LUCIFER'S написа:Ако не бяха добри спортните филтри едва ли щяха да ги ползват по всички спортни тунинг автомобили... :mhihi: :mhihi: :mhihi: следя темата и се смея как някой си Ганьо решава, че не стават тези филтри за нищо... смешни сте осъзнавате ли го. Ако не усещате никаква разлика, имате проблем с дебитомер!

еми да смешен съм и то много ама нали знаеш важно е кой ще се смее последен :idea:
ако се мислиш за много бърз с този спортен филтър и чип го докажи в действие,а не само приказки без покритие
щото съм сигурен,че с тоя спортен филтър и чип,ако взема друга такава Е39-ка 530д ще ти стане кофти и то много :wave:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: голям смях

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw E46,04`330d

Мнение от Oleg-16V » 12 Яну 2010, 20:33

ivan83 написа:
Oleg-16V написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: голям смях

да ве то ясно всичко е смешно,но още по смешно е на такъв герой със чип и филтър да му направиш тирове разстояние и да приключи всичко окончателно и като спор и като тема,затова казах важно е този който се смее накрая :idea: :idea:
380к.с-770н.м@1.9bar hold boost,OZ UltraLeggera 17",Full M-pack II,Sachs performance,BOSCH air,oil and fuel filter,Nexen SU1@245/40/17-225/45/17,

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 12 Яну 2010, 20:51

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 12 Яну 2010, 22:07

Колеги спрете се с таз глупава тема спортен филтЕр за дизел........
Изображение

Предишна

Назад към E46