Спортен филтер за дизел?!!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
Re: Спортен филтер за дизел?!!?
LUCIFER'S написа:Ако не бяха добри спортните филтри едва ли щяха да ги ползват по всички спортни тунинг автомобили...![]()
![]()
следя темата и се смея как някой си Ганьо решава, че не стават тези филтри за нищо... смешни сте осъзнавате ли го. Ако не усещате никаква разлика, имате проблем с дебитомер!
еми да смешен съм и то много ама нали знаеш важно е кой ще се смее последен

ако се мислиш за много бърз с този спортен филтър и чип го докажи в действие,а не само приказки без покритие
дай време на 400 метра сравни с друга такава и тогава се изказвай за другите
щото съм сигурен,че с тоя спортен филтър и чип,ако взема друга такава Е39-ка 530д ще ти стане кофти и то много

380к.с-770н.м@1.9bar hold boost,OZ UltraLeggera 17",Full M-pack II,Sachs performance,BOSCH air,oil and fuel filter,Nexen SU1@245/40/17-225/45/17,
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Oleg-16V написа:LUCIFER'S написа:Ако не бяха добри спортните филтри едва ли щяха да ги ползват по всички спортни тунинг автомобили...![]()
![]()
следя темата и се смея как някой си Ганьо решава, че не стават тези филтри за нищо... смешни сте осъзнавате ли го. Ако не усещате никаква разлика, имате проблем с дебитомер!
еми да смешен съм и то много ама нали знаеш важно е кой ще се смее последен![]()
ако се мислиш за много бърз с този спортен филтър и чип го докажи в действие,а не само приказки без покритие
щото съм сигурен,че с тоя спортен филтър и чип,ако взема друга такава Е39-ка 530д ще ти стане кофти и то много

- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
ivan83 написа:Oleg-16V написа:LUCIFER'S написа:Ако не бяха добри спортните филтри едва ли щяха да ги ползват по всички спортни тунинг автомобили...![]()
![]()
еми да смешен съм и то много ама нали знаеш важно е кой ще се смее последен![]()
![]()
![]()
голям смях
да ве то ясно всичко е смешно,но още по смешно е на такъв герой със чип и филтър да му направиш тирове разстояние и да приключи всичко окончателно и като спор и като тема,затова казах важно е този който се смее накрая

380к.с-770н.м@1.9bar hold boost,OZ UltraLeggera 17",Full M-pack II,Sachs performance,BOSCH air,oil and fuel filter,Nexen SU1@245/40/17-225/45/17,
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)