Дебитомер-параметри
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
не колега за инфо занимавам се друга дейност странична от диагностиката и въобще от автомобилите с тях съм приключил отдавна ... нямам сервиз ако това питаш но няма да стоя и да гледам как се правите на много велики майстори и лъжете хората ..
Анзак , ти няма ли да се спреш? Хората да са казали твърдо, че може САМО и ЕДИНСТВЕНО в движение да се хваща, че ги наричаш "лъжци" ?! Споделят мнение и опит, как го правят и предпочитат те и това е. Кво толкова не ти изнася в техните мнения, незнам... Нито са се правили момчетата на "велики майстори" , нито са лъгали... Аман вече.. едно и също нещо повтаряш, вече 6 страници... Тя, че темата отиде по ангелите, отиде, ама... все пак... 

- anzak
- старши ентусиаст
-
абе правете каквото искате вярвайте на който искате новата заблуда ще е тест на задна за по успешно диагностициране кво ли съм седнал и аз да ви отварям очите ....... пък ти колега испанец виж прочети им твърденията и после ги защитавай
Много добре ги чета аз... и никого не защитавам, а гледам реално в/у написаното от теб и тях... Перформанса, поне 2-3 пъти ти каза, че казва как предпочита и прави той и че не си НАЛАГА мнението на никой МАЙСТОР , и не ВЗИМА ДОПЪЛНИТЕЛНО ПАРИ за теста в движение... На какъв език трябва да бъде написано , за да го разбереш... ? Кажи само на какъв... ей ся отварям преводача и превеждам... Нищо лично... Гледам те с 1000 и косур мнения... не си от вчера явно тука... няколко дена пиян ли седиш, не те знам, ама взе смешно да ми става вече, честно... 

Ей така се трупат мнения - вижте кога съм регистриран и колко са ми мненията. Говоря винаги, когато мога да помогна, а не за да си чешам езика. Всеки ден влизам във форума, превърнал се е в част от живота ми. Чета почти всичко и искам да кажа, че е време да се заключи темата, модераторите спат ли??? В противен случай тая тема ще седи още една седмица на първо място!
- anzak
- старши ентусиаст
-
с тоя бмв тийм русе си ми ясен колега градски сте все пак относно мненията ми виж прегледай ги да видиш глупости ли пиша или помагам на колеги в нужда
И какво като сме градски ? Даже не сме се и запознавали лично
Видях те колко помагаш на хората(от последното ти мнение даже, в тема в Продава Автомобили , за правената М3ка с климатроника с ръчки, дето твърдиш, че е двузонов климатик, ама как да е...нямам такоз чудо и не разбирам...) ... Както и да е , не искам повече да споря с теб, спирам да пиша в тая тема, за да не трупам излишни мнения и спам... Приятна ви вечер и успешно спорене/спамене... 

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
ето каде е разковничетоanzak написа:.... автомобилите с тях съм приключил отдавна ... ...

П.с по-долу написаното от xerial си е самата истина....
xerial написа:абе тука от майстор и разбирачи на горе минимум!! и половината са си побългарили колите до неузнаваемост...
- anzak
- старши ентусиаст
-
ми испанецо аз му се извиних на момчето че му пиша в темата и вярай за пръв път ми е особено в раздел продава там всеки си продава стоката и ти май имаш кола там даже ама отвори едно упътване за е36 и ще видиш какво пише пише Еър Къндишин не Аутоматик Еър Къндишън
- anzak
- старши ентусиаст
-
VRPerformance написа:ето каде е разковничетоanzak написа:.... автомобилите с тях съм приключил отдавна ... ...![]()
![]()
ти си бил недоуценен майстор,ясно е че ти е останал само форума,мястото кадето може да се правиш на такъв и затова имаш толкова мнения...просто непропускаш тема в която дане пишеш
казваш че сам си правиш диагностиката,казваш че ти е ясно кое как се прави,а нищо от това непоказа,от това става ясно че мушенник и лъжец,може да се вика само на теб,вероятно и клиентите ти са го осъзнали та се е наложило на иначе такъв разбирач като теб да приключи с автомобилите....много жалко за теб...
П.с по-долу написаното от xerial си е самата истина....xerial написа:абе тука от майстор и разбирачи на горе минимум!! и половината са си побългарили колите до неузнаваемост...
въй не ти си уникален бе колега пълна шматка си наистина отказах се да работя в сервиз и да правя коли защото ми писна да се цапам а позицията която заемам сега ми носи доста повече пари и карам коли за по 200 000лв чистак бърсак от магазина а ти по цял ден си с масло до ушите и се чудиш как да изкараш 20 лева отгоре и зарибяваш хората с някой гаражен чиптунинг и тестове в движение а и не че нещо ама 2 години вече не работя в сервиз и още ми звънят бивши клиенти за консултация наистана ще съм бил недооценен да знаеш и то не за нещо друго ми сигурно защото не съм правил тестове в движение и пак ти казвам не претендирам да съм голям експерт за разлика от вас но да ви гледам смешките да обяснявате как само в движение може да се хване дебитомер или турбина или пък че тдс със и без дебитомер е все тая просто .. немога
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
ма ти от сервиза директно депутат си станал бреanzak написа:....а позицията която заемам сега ми носи доста повече пари и карам коли за по 200 000лв чистак бърсак от магазина....

VRPerformance написа:ма ти от сервиза директно депутат си станал бреanzak написа:....а позицията която заемам сега ми носи доста повече пари и карам коли за по 200 000лв чистак бърсак от магазина....ДОГАН?!ВЕЛЧЕВ?!ТОВА ТИ ЛИ СИ???
![]()
![]()
![]()
хахахахахахахахахаха
абе колеги, престанете бре, ама поне стана смешно.... що не си разделите пътя бургас-русе и не се срещнете на дуел!!!! хахахахахахахахахахха
а може и колегата анзак да дойде до русе, все пак е с държавен бензин....