Mулти волан проблем-предложения!? РЕШЕН

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Re: Mулти волан проблем-предложения!? РЕШЕН

Мнение от galant » 12 Ное 2009, 15:51

Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!
Изображение

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 12 Ное 2009, 15:56

galant написа:Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!

как така 2 букси? трябва ти кабел.... сваляне на лайт модула.... пускане на пинчета... рязане на жици....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '08 535d
Мечтае да кара: F10 M550d

Мнение от bojky » 12 Ное 2009, 16:57

Тези букси са си на самия волан...а отделно се вързват други кабели и те са само 3 и супер лесно се вързват!Два към лайт модула и един към компа отпред :)

Аватар

Мнение от milennyc » 12 Ное 2009, 17:32

bojky написа:Тези букси са си на самия волан...а отделно се вързват други кабели и те са само 3 и супер лесно се вързват!Два към лайт модула и един към компа отпред :)

:yes:

Колега прочети добре темата мисля че си изпуснал часта в която се обяснва че не е само слагането на волана! Трябва и ти да се потрудиш малко. Няма софт активация

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 12 Ное 2009, 17:36

milennyc написа:
bojky написа:Тези букси са си на самия волан...а отделно се вързват други кабели и те са само 3 и супер лесно се вързват!Два към лайт модула и един към компа отпред :)

:yes:

Колега прочети добре темата мисля че си изпуснал часта в която се обяснва че не е само слагането на волана! Трябва и ти да се потрудиш малко. Няма софт активация

Колеги,кой може в София да ми свърши тази работа?Някой от форума :kuku: ,ако има да се рзберем на ЛС :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 13 Ное 2009, 1:17

в дару има едно момче, което знае кое как става. бегай там!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 13 Ное 2009, 7:58

Благодаря колеги!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 13 Ное 2009, 11:34

Да не отварям и аз нова тема. Взех си и аз М-ков Мулти Волан, преди бях с трилъчов пак Мулти. Проблеми с копчетата нямам, но ми светна еърбега, свързали сме всичко, без един кабел който доколкото разбрах е за масата, но проблема е че го има на волана, а в колата го нямам изкаран. Дали ще е от него или просто не иска да приеме бега, грешката я чистихме няколко пъти, но не става.

Аватар

Мнение от milennyc » 13 Ное 2009, 16:07

Е.Димитров написа:
Dimitroff написа:Очаквам в най-скоро време и колегата Е.Димитров да се похвали :D

за сега мога да се похваля само с дизайн но не и с фунция :lol:

bojky написа:Хех нали го снабдих с копченца :lol: при мен процедурата стана много лесно...три кабела по схемата...но обикновенни и 10 мин работа :mhihi: :mhihi: два към лайт модула и един точно до компа оцелваш пин-овете и работата е ток!
Аз даже казан Е.Димитров,но той все пак си взе кабели :) а за тази услуга сервиз,който вземе повече от 20лв. при положение,че им занесеш и кабелите са си пълни кожудери :dunno: елементарна работа е това!Верно на мен ми го направи човек,който доста повече разбира и не ми взе пари...но нямаше кой да ми каже,че е толкова лесно...а колегите,които тепърва ще салгата да занят!

Лошото е че няма време,метнах копчетата за 10 минути,но сега няма време да човъркам,ако има некой колега запознат да черпя и да помага...че нещо се уакаха нещата

Тука в тоя форум има невероятни момчета,евала им правя,вчера подарявам едни колони,само съжалих че нямам няколко чивта,имаше доста интерес и ги дадох на 1 вия обадил се,поздрави на пичовете дето ги взеха

Сега може да се похвали :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Ное 2009, 16:35

Икъм да изкажа огромната си благодарност към колегата "milennyc "
Изключително точен,отзивчив и много умен,обадих му се по телефона и му споделих че сега съм в пловдив,дали би могъл да ми помогне с кабели и инсталация на мултиволан,пича,въпреки че имаше семейни ангажименти,не само се съгласи,ами дойде в офиса в който се намирам,взе автомобила и след около 2 часа пристигна с активирана финция за дневните светлини и перфектна инсталация на мулти волана!!!
Невероятно отзивчив и точен,адмирации приятелю milennyc ,следващитя път от мене е черпенето!!! :bchug: :bchug: :bchug:
Някой ако пожелае подобен съпорт от колегата ще остане очарован,дано има повече хора като milennyc а не като оной търгашче V-max дето се подвизава като продавач...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '08 535d
Мечтае да кара: F10 M550d

Мнение от bojky » 14 Ное 2009, 1:01

Със здраве колега :clap: :clap: :clap: Браво на колегата milleniyc и от мен има :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 14 Ное 2009, 8:03

bojky написа:Със здраве колега :clap: :clap: :clap: Браво на колегата milleniyc и от мен има :bchug:

Колега,и на теб много благодаря за копчалъка,страхотен е,много запазен,както искренно благодаря и на колгата 'Dimitroff",малко стана като на раздаването на оскарите,остава сега и на майка ми и на баща ми да благодаря...
Трябва да благодаря и наония олигоелемент пососочен по-горе,както и в секцията на некоректните,благодаря му че не взех от него кабел,защото щеше да ми излезе по-скъпо,пък и намерих приятели,благодарение на него и на неговото "джентълменско" поведение

Аватар

Мнение от milennyc » 18 Ное 2009, 16:33

galant написа:Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!

Колега какво стана с темпомата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 18 Ное 2009, 20:53

milennyc написа:

Колега какво стана с темпомата

Бачка като змей,мерси колега ,"спасмое болшиба" :mhihi: :bchug:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 20 Ное 2009, 11:08

Браво :yes:
Още един колега, който се радва на мулти функционален волан :idea:
Честито на печелившите, дето се казва :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E46