Mулти волан проблем-предложения!? РЕШЕН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Re: Mулти волан проблем-предложения!? РЕШЕН
Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
galant написа:Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!
как така 2 букси? трябва ти кабел.... сваляне на лайт модула.... пускане на пинчета... рязане на жици....
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Тези букси са си на самия волан...а отделно се вързват други кабели и те са само 3 и супер лесно се вързват!Два към лайт модула и един към компа отпред 

- milennyc
-
-
bojky написа:Тези букси са си на самия волан...а отделно се вързват други кабели и те са само 3 и супер лесно се вързват!Два към лайт модула и един към компа отпред

Колега прочети добре темата мисля че си изпуснал часта в която се обяснва че не е само слагането на волана! Трябва и ти да се потрудиш малко. Няма софт активация
- galant
- младши ентусиаст
-
milennyc написа:bojky написа:Тези букси са си на самия волан...а отделно се вързват други кабели и те са само 3 и супер лесно се вързват!Два към лайт модула и един към компа отпред
![]()
Колега прочети добре темата мисля че си изпуснал часта в която се обяснва че не е само слагането на волана! Трябва и ти да се потрудиш малко. Няма софт активация
Колеги,кой може в София да ми свърши тази работа?Някой от форума

в дару има едно момче, което знае кое как става. бегай там!
- galant
- младши ентусиаст
-
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Да не отварям и аз нова тема. Взех си и аз М-ков Мулти Волан, преди бях с трилъчов пак Мулти. Проблеми с копчетата нямам, но ми светна еърбега, свързали сме всичко, без един кабел който доколкото разбрах е за масата, но проблема е че го има на волана, а в колата го нямам изкаран. Дали ще е от него или просто не иска да приеме бега, грешката я чистихме няколко пъти, но не става.
- milennyc
-
-
Е.Димитров написа:Dimitroff написа:Очаквам в най-скоро време и колегата Е.Димитров да се похвали
за сега мога да се похваля само с дизайн но не и с фунция
bojky написа:Хех нали го снабдих с копченцапри мен процедурата стана много лесно...три кабела по схемата...но обикновенни и 10 мин работа
![]()
два към лайт модула и един точно до компа оцелваш пин-овете и работата е ток!
Аз даже казан Е.Димитров,но той все пак си взе кабелиа за тази услуга сервиз,който вземе повече от 20лв. при положение,че им занесеш и кабелите са си пълни кожудери
елементарна работа е това!Верно на мен ми го направи човек,който доста повече разбира и не ми взе пари...но нямаше кой да ми каже,че е толкова лесно...а колегите,които тепърва ще салгата да занят!
Лошото е че няма време,метнах копчетата за 10 минути,но сега няма време да човъркам,ако има некой колега запознат да черпя и да помага...че нещо се уакаха нещата
Тука в тоя форум има невероятни момчета,евала им правя,вчера подарявам едни колони,само съжалих че нямам няколко чивта,имаше доста интерес и ги дадох на 1 вия обадил се,поздрави на пичовете дето ги взеха
Сега може да се похвали

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Икъм да изкажа огромната си благодарност към колегата "milennyc "
Изключително точен,отзивчив и много умен,обадих му се по телефона и му споделих че сега съм в пловдив,дали би могъл да ми помогне с кабели и инсталация на мултиволан,пича,въпреки че имаше семейни ангажименти,не само се съгласи,ами дойде в офиса в който се намирам,взе автомобила и след около 2 часа пристигна с активирана финция за дневните светлини и перфектна инсталация на мулти волана!!!
Невероятно отзивчив и точен,адмирации приятелю milennyc ,следващитя път от мене е черпенето!!!
Някой ако пожелае подобен съпорт от колегата ще остане очарован,дано има повече хора като milennyc а не като оной търгашче V-max дето се подвизава като продавач...
Изключително точен,отзивчив и много умен,обадих му се по телефона и му споделих че сега съм в пловдив,дали би могъл да ми помогне с кабели и инсталация на мултиволан,пича,въпреки че имаше семейни ангажименти,не само се съгласи,ами дойде в офиса в който се намирам,взе автомобила и след около 2 часа пристигна с активирана финция за дневните светлини и перфектна инсталация на мулти волана!!!
Невероятно отзивчив и точен,адмирации приятелю milennyc ,следващитя път от мене е черпенето!!!

Някой ако пожелае подобен съпорт от колегата ще остане очарован,дано има повече хора като milennyc а не като оной търгашче V-max дето се подвизава като продавач...
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Със здраве колега
Браво на колегата milleniyc и от мен има 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bojky написа:Със здраве колега![]()
![]()
Браво на колегата milleniyc и от мен има
Колега,и на теб много благодаря за копчалъка,страхотен е,много запазен,както искренно благодаря и на колгата 'Dimitroff",малко стана като на раздаването на оскарите,остава сега и на майка ми и на баща ми да благодаря...
Трябва да благодаря и наония олигоелемент пососочен по-горе,както и в секцията на некоректните,благодаря му че не взех от него кабел,защото щеше да ми излезе по-скъпо,пък и намерих приятели,благодарение на него и на неговото "джентълменско" поведение
- milennyc
-
-
galant написа:Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!
Колега какво стана с темпомата
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
milennyc написа:galant написа:Колеги вчера сложих мултиволан,колата е с м54 мотор.Имам 2 букси-едната за аирбег-а а другата е по-малка,същите ги имам и на новият волан.Включих ги но нищо не тръгва,радиото ми е "бизнес" и да Ви попитам и аз ли трябва да си взема "кабелче" за каквото има писано в темата или трябва нещо да се отключи на комп софтуеарно функциите на мулти волана-автопилот,контрол на звука и т.н.Благодаря предварително и поздрави!
Колега какво стана с темпомата
Бачка като змей,мерси колега ,"спасмое болшиба"

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Браво
Още един колега, който се радва на мулти функционален волан
Честито на печелившите, дето се казва

Още един колега, който се радва на мулти функционален волан

Честито на печелившите, дето се казва