Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от Leon » 06 Мар 2015, 11:27

M-coupe написа:Тази от форума със сигурност получаваш много повече за почти същите пари. Като се има в предвид, че за 16-ката ще трябва да се регистрира и евентуално газ. Защото 16-ка на бензин в пари гори повече от колкото 2.8 с газ :ok:

Да, ама тук се шири мнението, че като купиш от форума си се минал, защото не е нов внос, а товарена с лайна, карана на Бухово и никога не й е сменяно маслото. Последната кола, която продавах даже не я пуснах тук - само хейтъри и псевдо-специалисти.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Мнение от AlonsoBest » 06 Мар 2015, 12:10

chris_barnes написа:
(h)aman написа:
chris_barnes написа:
Scum написа:Как ви се струва тази? На пръв поглед е добре на тези снимки като изключим черните огледала...

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... =&s2=&s6=1

Според мен лично не си заслужава. Не само, че е преди фейслифта, задните стъкла са ръчки, ами и волана е обелен. Километрите гаранция не са тези. А тоя душегуб 1.6 няма да го коментирам :)

Ти за 4000 какво очакваш? 330 фейслифт с всички екстри?

Ами като я регистрира, обслужи и тн ще кара кола за над 5000 която едвам се придвижва ( и то ако няма подводни камъни по мотор, окачване и тн.) Все си мисля че за 5-5.500 ще вземе някоя пре-фейс форумна гледана с поне малко по-мощен мотор, пък дори и да е обръщана англичанка.

Колега аз взех за 5500 фейслифт 320, но трябва да се обикаля, защото продават невероятни кочини. Една 323-ка гледаме я уж хубава като я подкарах тя ще и се разглоби предницата. Така трябва да се предвиди и някой лев за гориво за обикаляне.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от sarbinoff » 06 Мар 2015, 13:27

Мнения за тази някой гледал ли я е ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=917udc
Изображение
Oversteer scares passengers, understeer scares drivers.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 06 Мар 2015, 13:42

Leon написа:
M-coupe написа:Тази от форума със сигурност получаваш много повече за почти същите пари. Като се има в предвид, че за 16-ката ще трябва да се регистрира и евентуално газ. Защото 16-ка на бензин в пари гори повече от колкото 2.8 с газ :ok:

Да, ама тук се шири мнението, че като купиш от форума си се минал, защото не е нов внос, а товарена с лайна, карана на Бухово и никога не й е сменяно маслото. Последната кола, която продавах даже не я пуснах тук - само хейтъри и псевдо-специалисти.

:OT: Аз пък като човек патил си от НОВ ВНОС-КАТО НОВА-РЕАЛНИ КМ и т.н с глупостите им. Мога да кажа, че повече никога Нов внос кола няма да си купя или поне от Авто къща в бг... кой квото иска да ми говори (:

А за комбито, което се пита над моето мнение си мисля, че се продава от доста време и почти съм сигурен в това :mhihi: В което няма нищо лошо де, може просто да и иска висока цена и за това да не я е продал :yes:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 320D
Мечтае да кара: 850

Мнение от el lobo » 06 Мар 2015, 15:57

AlonsoBest написа:
chris_barnes написа:
(h)aman написа:
chris_barnes написа:
Scum написа:Как ви се струва тази? На пръв поглед е добре на тези снимки като изключим черните огледала...

Според мен лично не си заслужава. Не само, че е преди фейслифта, задните стъкла са ръчки, ами и волана е обелен. Километрите гаранция не са тези. А тоя душегуб 1.6 няма да го коментирам :)

Ами като я регистрира, обслужи и тн ще кара кола за над 5000 която едвам се придвижва ( и то ако няма подводни камъни по мотор, окачване и тн.) Все си мисля че за 5-5.500 ще вземе някоя пре-фейс форумна гледана с поне малко по-мощен мотор, пък дори и да е обръщана англичанка.

Колега аз взех за 5500 фейслифт 320, но трябва да се обикаля, защото продават невероятни кочини. Една 323-ка гледаме я уж хубава като я подкарах тя ще и се разглоби предницата. Така трябва да се предвиди и някой лев за гориво за обикаляне.

колега би ли сложил някоя снимка или да обясниш с какъв мотор е , нов внос ли е , седан/комби че ми е интересно за 5500 в какво състояние може да се вземе фейслифт

сори за :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от torettos » 06 Мар 2015, 16:01

Scum написа:
колега би ли сложил някоя снимка или да обясниш с какъв мотор е , нов внос ли е , седан/комби че ми е интересно за 5500 в какво състояние може да се вземе фейслифт

англичанка под прикритие :driving:

и аз сори за :OT:
Последна промяна torettos на 06 Мар 2015, 17:19, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 325Ci
Детайли за колата: BMW E46 325Ci M54b25 coupe

Мнение от alexandrus » 06 Мар 2015, 16:08

Колеги решено е понеделник отивам да я гледам http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=919mnf , ще съм ви адски благодарен ако дадете е кое сервисче ( освен Камур ) да ходя да я погледнат "от до" и да ми кажат искрено дали колата си заслужава и какви проблеми има, най-много се притеснявам да не е поизгнил задният мост , защото до колко знам това на тези им е недостатък.
Ето и малко снимки които той ми прати на колата отдолу.

БЛАГОДАРНОСТИ предварително ! Живи и здрави !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Мар 2015, 16:22

дали ще може, когато цитирате, да не включвате още 10-15 поста в цитата :| :paranoid: :no:

ето едно купе, което стои доста време, но определено си заслужава да се погледне

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=91a12f :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Мнение от AlonsoBest » 06 Мар 2015, 16:35

torettos написа:
el lobo написа:
AlonsoBest написа:
chris_barnes написа:
(h)aman написа:
chris_barnes написа:

англичанка под прикритие :driving:

и аз сори за :OT:

Австийка е. Ще сложа снимка малко по-късно. За състоянието има дискове за смяна и не е бъкана с екстри предполагам за това беше такава цената. И аз съжелявам за офтопика.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 06 Мар 2015, 18:07

vicho написа:дали ще може, когато цитирате, да не включвате още 10-15 поста в цитата :| :paranoid: :no:

ето едно купе, което стои доста време, но определено си заслужава да се погледне

:OT:
"По-горе написаната цена е на автомобила без никакви джанти ( просто имах и подобни запитвания)! ! !"
За пръв път чувам някой да си продава колата без каквито и да е джанти и гуми на цената, която е определил в обявата си :kuku: Разбирам 19ките да си вървят отделно, ок скъпи са, ама въпросния колега какво очаква, някой да си купи джанти и гуми и тогава да отиде да му вземе колата ли? Да си пише, че струва 10 000 и толкова. По тая логика да я пише 6500 без двигател и салон, който има интерес да си донесе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 06 Мар 2015, 18:07

vicho написа:дали ще може, когато цитирате, да не включвате още 10-15 поста в цитата :| :paranoid: :no:

Видя ли какво пише в допълнителна информация.. как няма да стои ще стои още бая...
"По желание срещу 100 лева мога да направя километрите на 165 000 или колкото пожелаете така, че да не се разбере нито през компютъра/електрониката, нито никак " как може да напишеш такова нещо..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330д 204к.с.
Мечтае да кара: E92 335д
Детайли за колата: Чипосан фърколет!

Мнение от jordan_vik » 06 Мар 2015, 18:30

Дори и да ми хареса колата, само като прочета надменно написаната обявя и ще се откажа :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Мар 2015, 18:37

jordan_vik написа:

Дори и да ми хареса колата, само като прочета надменно написаната обявя и ще се откажа :kuku:

Тази кола даже не бих отишъл да я гледам :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 06 Мар 2015, 18:39

...
Последна промяна Bavarcho на 06 Мар 2015, 20:03, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nick87 » 06 Мар 2015, 18:42

snaiperist0 написа:
nick87 написа:Колеги какво мислите за тази? Изглежда доста запазена, насочил съм се към този двигател.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=910mxo

Тази кола е на доста по голям пробег колега , цената и тя е дебела според мен за тези пари с малко повече късмет и търсене ще намериш доста по добра :yes:

Благодаря за съвета, колега! Определено ще се поровя още, може и да пообиколя тези дни ако има време. Сигурен съм, че мулти волана и джантите са да хване очите...Поне едно professional cd да бяха сложили...

ПредишнаСледваща

Назад към E46