Топка за скоростен лост
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: Топка за скоростен лост
И аз да се похваля с новата топка и кожи. Голям зор видях с ваденето на старата топка...
http://tronixxxx.snimka.bg/tuning/skorosten-lost.576562.22677895
http://tronixxxx.snimka.bg/tuning/skorosten-lost.576562.22677913
Благодарности към колегата Next

http://tronixxxx.snimka.bg/tuning/skorosten-lost.576562.22677895
http://tronixxxx.snimka.bg/tuning/skorosten-lost.576562.22677913
Благодарности към колегата Next
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Идиаален кажи от къде взе кожите,че мойта на ръчната има дупка и лесно ли се сменят?
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Next написа:Пристигнаха много бързо за пръв път получавам доставка за 7 дни
Колега кажи как става поръчката!Някакъв телефон да дадеш?!Интересувам се от кожите на скоростния лост и на ръчната!

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
shark1986 написа:Next написа:Пристигнаха много бързо за пръв път получавам доставка за 7 дни
Колега кажи как става поръчката!Някакъв телефон да дадеш?!Интересувам се от кожите на скоростния лост и на ръчната!
колега от ибей са няма телефони.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123 това е адреса
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
100imenov написа:Идиаален кажи от къде взе кожите,че мойта на ръчната има дупка и лесно ли се сменят?
На скоростния лост:
Откача се кожата от лайсната, на нея има пластмасова рамка с щипки, излиза дърпайки нагоре. След като сме откачили кожата, топката излиза нагоре. Дърпа се много силно. Като излезе топката за малко да ударя тавана...

На ръчната:
Откача се кожата по същия начин, след това ръкохватката излиза напред. Кожата е прикрепена със свинска опашка за ръкохватката.
Отлепяте старата кожа от пластмасовите рамки, и ги ползвате за новата кожа която е с ластици, даже има опашка за ръчната. Всичко се монтира по обратния ред. Говоря за нещата от линка на колегата Next. За друго не знам дали монтажа е същия!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Хайде и аз да се похваля с новата си придобивка
Кожите от ebay наистина са много качествени.
След като си поръчах тази за под скоростния лост и за ръчната веднага се сързах с продавача да ми парати още кожа (едно парче 130/30см) и си тапицирах и волана.Просто кожата е невероятно добре обработена.
ето и снимки:

И волана по време на тапицирване(на половина готов):

И вече готов:

Не стана перфектно,на като за прърви път - съм доволен от резултата
Не можах да направя DIY защото волана го правих по наколко часа след работа и вниманието ми беше насочено към него ,пък ми беше и за пръв път - не съм мислил за снимки ,а за това дали накрая ще стане както трябва.
Следващия път ще има и снимки - само трябва някой на близо да се навие да му тапицирам волана
P.S.> Скоростния лост го претапицирах ,но кожата е малко негодна и скоро му предстои да влзе в "пълна промяна" ,за да стане всичко както трябва
Кожите от ebay наистина са много качествени.
След като си поръчах тази за под скоростния лост и за ръчната веднага се сързах с продавача да ми парати още кожа (едно парче 130/30см) и си тапицирах и волана.Просто кожата е невероятно добре обработена.
ето и снимки:

И волана по време на тапицирване(на половина готов):

И вече готов:

Не стана перфектно,на като за прърви път - съм доволен от резултата

Не можах да направя DIY защото волана го правих по наколко часа след работа и вниманието ми беше насочено към него ,пък ми беше и за пръв път - не съм мислил за снимки ,а за това дали накрая ще стане както трябва.
Следващия път ще има и снимки - само трябва някой на близо да се навие да му тапицирам волана

P.S.> Скоростния лост го претапицирах ,но кожата е малко негодна и скоро му предстои да влзе в "пълна промяна" ,за да стане всичко както трябва

Re:
И мойта беше така с топка на МОМО,погледни дали нямаш за шестограми дупчици под самата топка има ринг който се завива на нея,след като го развиеш ще видиш дупчиците те са на шестограми буркаш развиваш ги и дърпаш иначе ще има да си въртииишшшш 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Илиенци Про Тунинг Шоп
Темата отдааааавна не е актуална - на пазара вече има адски много алтернативи на топки за скоростен лост.

Темата отдааааавна не е актуална - на пазара вече има адски много алтернативи на топки за скоростен лост.
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5