Форумска среща версия 3.0
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Гледам анкетата и си мисля ... мисля си следното:
Събираме се в софиянци сутринта към 9-10часа някъде на 12 или 13 септември... например Биллата в Младост (то си стана традиция), събираме се 15 коли и потегляме бавно и славно в колона за Пловдив и биваме посрещнати от онези 7 колеги от града на тепетата, които са гласували за тогава. От там те ни водят на някое китно местенце - паркче/кафенце/кръчменце/градинка или каквото там измислят. Разтикваме се из града и по някое време следобед пак така славно се прибираме в столицата. Има достатъчно време всеки да си направи така плановете, че да е свободен на тези дати
А както каза Крисо .. може да се направи още някоя среща по друго време и място, за да няма сърдити
Събираме се в софиянци сутринта към 9-10часа някъде на 12 или 13 септември... например Биллата в Младост (то си стана традиция), събираме се 15 коли и потегляме бавно и славно в колона за Пловдив и биваме посрещнати от онези 7 колеги от града на тепетата, които са гласували за тогава. От там те ни водят на някое китно местенце - паркче/кафенце/кръчменце/градинка или каквото там измислят. Разтикваме се из града и по някое време следобед пак така славно се прибираме в столицата. Има достатъчно време всеки да си направи така плановете, че да е свободен на тези дати

А както каза Крисо .. може да се направи още някоя среща по друго време и място, за да няма сърдити

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Wolfen,
добре звучи предложението ти. Иначе на нашите сбирки е46-те сме 3-4 максимум, незнам кои са другите гласивали (вероятно други градове).
Сега видях в Събори/Мероприятия са пуснали следната тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=164496
може би трябва да се има в предвид, да не стане един иска там да ходи друг на нашето събиране.
А варианта там как ви се струва?
добре звучи предложението ти. Иначе на нашите сбирки е46-те сме 3-4 максимум, незнам кои са другите гласивали (вероятно други градове).
Сега видях в Събори/Мероприятия са пуснали следната тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=164496
може би трябва да се има в предвид, да не стане един иска там да ходи друг на нашето събиране.
А варианта там как ви се струва?
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
На мен лично не ми се ходи на Тайм атак и дрифтове. Идеята за това беше изначално просто една сбирка - да се видим, да хапнем, да пийнем. Сега май стана вече сложно. Пътувания, пък идеи за спане се прехвърляха, един недоволен, друг недоволен, сега тайм атак някъде си...не знам.
Аз лично ако се стигне до преспиване в друг град и е около 19/20 ще предпочета да се вдигна с жената и да си ходя на почивка 4 дни, вместо да бия 350км път за 8 часа среща.
Аз лично ако се стигне до преспиване в друг град и е около 19/20 ще предпочета да се вдигна с жената и да си ходя на почивка 4 дни, вместо да бия 350км път за 8 часа среща.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
А що не дойдохте на феста миналия уйкенд бре??!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Добре кажете ще се ходи ли до Пловдив или си остава в София?
Датите кои ще останат за да си направи всеки сметка?
На мен до Пловдив са ми 220км. до София са ми 160км. така че все път е-просто ми е любопитно да се видим за да знам кой кой е
Датите кои ще останат за да си направи всеки сметка?
На мен до Пловдив са ми 220км. до София са ми 160км. така че все път е-просто ми е любопитно да се видим за да знам кой кой е

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Sharo написа:А що не дойдохте на феста миналия уйкенд бре??!
наистина бяхме малко е46 те, и аз се замислих защо така сме толкова малко,да не стане така,че като стигнем в Пловдив и там да има само 2-3 коли на колегите от Пловдив
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе и 5 коли да сме пак ще си изкараме добре, ма не е това идеята. Колкото повече, толкова повече.
Si non confectus, non reficiat.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
няма логика да тръгнем 20 коли от София, за да се видим с трима колеги. и мисля най-добре колегите, които са сериозни за Пловдив да пишат, за да се знае дали си заслужава да се ходи до там.
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
mitaka7 написа:няма логика да тръгнем 20 коли от София за да се видим с трима колеги,и мисля наи добре колегите който са сериозни за Пловдив да пишат за да се знае дали си заслужава да се ходи до там
Ами от Пловдив на феста май само аз бях 46-та, и въпреки че нямаше как да остана вечерта си направих патуването и съм доволен ... така че бройте ме към сериозните.
Sharo написа:А що не дойдохте на феста миналия уйкенд бре??!
бяхме бяхме ... даже на билата в Самоков се засякохме

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
somuchbetter написа:mitaka7 написа:няма логика да тръгнем 20 коли от София за да се видим с трима колеги,и мисля наи добре колегите който са сериозни за Пловдив да пишат за да се знае дали си заслужава да се ходи до там
Ами от Пловдив на феста май само аз бях 46-та, и въпреки че нямаше как да остана вечерта си направих патуването и съм доволен ... така че бройте ме към сериозните.Sharo написа:А що не дойдохте на феста миналия уйкенд бре??!
бяхме бяхме ... даже на билата в Самоков се засякохме
до 15 то бунгало имаше и колега от варна с е46 лифтак
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
mitaka7 написа:до 15 то бунгало имаше и колега от варна с е46 лифтак
говорех за Пловдивски е46 иначе колега от Варна да ... даже по едно време бяхме един зад друг по магистралата като се разкъсахме с другите
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Придържайте се към темата, моля.
Ако е така както казват пловдивчани, че има само няколко коли от там, мисля, че е ясно, сбирката ще се проведе другия уикенд в София. Анкетата е красноречива. Остава да се разбереме за точен ден и час, и къде ще ходим. Вариант е пак да сме на езерцата на Железница, там е супер. Други идеи?
Ако е така както казват пловдивчани, че има само няколко коли от там, мисля, че е ясно, сбирката ще се проведе другия уикенд в София. Анкетата е красноречива. Остава да се разбереме за точен ден и час, и къде ще ходим. Вариант е пак да сме на езерцата на Железница, там е супер. Други идеи?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Аз съм за другия уикенд и също така подкрепям колегата за Железница миналия път на 3 градуса бяхме 20 човека,а сега се надявам да са двойно.Пловдив също ми допада,но ако е за 5 коли няма смисъл.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
sorry за off-a по-горе
Ами колеги ще видя тази вечер на сбирката колко ще бъдем и ще коментирам ако има още някой
ако не намерете едно местенце за другия weekend
(за Пловдив може от други градове да са гласували нека и те да си кажат)
Ами колеги ще видя тази вечер на сбирката колко ще бъдем и ще коментирам ако има още някой

(за Пловдив може от други градове да са гласували нека и те да си кажат)
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV