Новата ми 320д 00г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ThE BeAsT написа:Мерси gold_1, А да ми кажете дали се сменява маслото на скоростите, или само се долива ... или как седят нещата там ? Че ми се струва, че запъва леко при вкарване на скорост, а при обслужването не съм сменял.
Колега колко ти легна до сега ? И каско направи ли ?
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Каско да за 6500е е застрахована и дадох 900лв в булинс. А до тука с кола 12000 с гуми и джанти за 1000 с диагностика и обслужване 400 с кат 250 + винетки и 100лв в резервара
съм на около 15000 малко под тях. И искам само да премахна това с скоростите, мисля че е масло се пак, иии да си обравя да ми работи ботончето на ключа за багажника и мисля на точно 15 да съм със супер кола 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ThE BeAsT написа:Каско да за 6500е е застрахована и дадох 900лв в булинс. А до тука с кола 12000 с гуми и джанти за 1000 с диагностика и обслужване 400 с кат 250 + винетки и 100лв в резерварасъм на около 15000 малко под тях. И искам само да премахна това с скоростите, мисля че е масло се пак, иии да си обравя да ми работи ботончето на ключа за багажника и мисля на точно 15 да съм със супер кола
Супер успех и безаварийна. Аз пиша тук по форума. Няма как да излезе хубава кола под 15к след като я по стегнеш и платиш всичко. Много хора си мислят че взимат кола за 10-12к и край колата свири и пее

П.П А и с каското си минал тънко моята е застрахована за 16000

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Ами, колата даже за състоянието в което беше, нови носачи, амортисйори, ремъци и ролки, с много малки външни забележки е супер цена от 12000, то след тва са доста пари че грубо казано 2000лв за гуми и каско и още 1000 за дреболии като КАТ, обслужване, винетки, ГО, чистачки примерно, стелки и т.н.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Вие на колко си застраховате колите, колко излиза по шваке? Къде има добър ел техник който да може да ми оправи споменатия по-горе проблем с багажника и копчето на ключа? Сменява ли се маслото на скоростите(аз знам че може, но много хора ми казват че не е хубаво да се пипа, други пък че е хубаво да се смени ... вие как мислите) ? Могат ли се да се прибират огледалата на тези които нямат ел прибиране ??? Мерси предварително !
ThE BeAsT написа:Вие на колко си застраховате колите, колко излиза по шваке? Къде има добър ел техник който да може да ми оправи споменатия по-горе проблем с багажника и копчето на ключа? Сменява ли се маслото на скоростите(аз знам че може, но много хора ми казват че не е хубаво да се пипа, други пък че е хубаво да се смени ... вие как мислите) ? Могат ли се да се прибират огледалата на тези които нямат ел прибиране ??? Мерси предварително !
Дава ли ти че багажника ти е отворен? Защото при мен всичко си работеше до момента в който излезнах от КАТ.. там като са пробивали отзад да сложат нит-а на номера за мой късмен само боргията е извадила буксата която е за електрониката на багажника и затова не ми работеше централното на багажника. Виж дали не е от това, много лесно се маха кората и се вижда .. ако не е от това ще ти трябва ел. техник..
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Не като го натискам все едно нищо не става
а като си го отворя с ключа си дава че ми е отворен на таблото да ... Но и на 2та ключа не става такаче не е от ключа ... Къде има кадърен ел техник ? И тва с огледалата натослак ли е някой повечко да каже от опит дали се прибират или се чупят 

ThE BeAsT написа:Не като го натискам все едно нищо не ставаа като си го отворя с ключа си дава че ми е отворен на таблото да ... Но и на 2та ключа не става такаче не е от ключа ... Къде има кадърен ел техник ? И тва с огледалата натослак ли е някой повечко да каже от опит дали се прибират или се чупят
Нямах в предвид че ти е от ключа..той най-вероятно си работи

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
ThE BeAsT написа:Не като го натискам все едно нищо не ставаа като си го отворя с ключа си дава че ми е отворен на таблото да ... Но и на 2та ключа не става такаче не е от ключа ... Къде има кадърен ел техник ? И тва с огледалата натослак ли е някой повечко да каже от опит дали се прибират или се чупят
до колкото знам огледалата ти се прибират автоматично ако си с пълен ел. пакет.
а иначе може и ръчно да си ги прибираш не се чупят

- ivsan_82
- кандидат ентусиаст
-
а за багажника,колега,поне докато си оправиш отварянето с ключа да ти работи,можеш просто да си го отваряш като на всяка кола.Имам предвид,че като отключваш колата централно с ключа,се отключва всичко-врати,капачка на резервоар+багажника.И така,просто го вдигаш и отваряш-не е нужно все да бъркаш в ключалката,за да го отвориш.
ivsan_82 написа:а за багажника,колега,поне докато си оправиш отварянето с ключа да ти работи,можеш просто да си го отваряш като на всяка кола.Имам предвид,че като отключваш колата централно с ключа,се отключва всичко-врати,капачка на резервоар+багажника.И така,просто го вдигаш и отваряш-не е нужно все да бъркаш в ключалката,за да го отвориш.
Ако му е извадена тази букса отзад няма да се заключва багажника със централното.. както казах по горе
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Значи малко по-точно да кажа, отваря се само с ключа, с полузавъртане на дясно, дали е заключана или отключана колата няма значение, и като е заключена, и като бръкна с ключа да го отворя ... отварям багажника и ми се пуска алармата и трябва да спра алармата
А за огледалата кво ... натискам ги по-силно и си се прибират
?
П.С. как се маха кората за която каза да проверя дали не е изваден куплунга ?

П.С. как се маха кората за която каза да проверя дали не е изваден куплунга ?