Препрограмиране/отключване на бордкомпютър след монтаж
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
matematic написа:Само за протокола, в Германия отключването на борд комп. на таблото струва 10 евро.
Е, ама ние винаги сме се правели на по-големи католици от папата.....
баровци сме

F**k them all!
- Next
- старши ентусиаст
-
еххх тази Германия защо е толкова далече....... както каза колегата ние сме по баровци и от немците за да плащаме 200лв в бмв сервиза за работа 5 мин с комп. чисти ръце чисти пари
Колеги, възможно ли е да имате монтирано лостче за мигачите с бутонче за борд компютър , но същия да не е активиран - защото моя случай е точно такъв - имам си и лостчето и дисплея, който в момента ми показва само температуратта ( а преди показваше само часа - сам се превключи), но не мога да изкарам другите показания. Мисълта ми е, дали е възможно да е фабрично с хардуерна подготовка за бордовия компютър, но да не е активиран софтуерно, или по скоро моя е повреден.
- Next
- старши ентусиаст
-
Незнам колега можеби твоето е програмирано така ако и възможно... моето в ДаруКар ми го програмираха за 96лв.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега ако не ти е активиран компа няма ти показва температурата,така че работи а самото лосче може би неработиbesnito написа:Колеги, възможно ли е да имате монтирано лостче за мигачите с бутонче за борд компютър , но същия да не е активиран - защото моя случай е точно такъв - имам си и лостчето и дисплея, който в момента ми показва само температуратта ( а преди показваше само часа - сам се превключи), но не мога да изкарам другите показания. Мисълта ми е, дали е възможно да е фабрично с хардуерна подготовка за бордовия компютър, но да не е активиран софтуерно, или по скоро моя е повреден.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
BoT написа:Мда,попринцип помни последното пложение и си седи на него.Копчето ще да е май.
Няма да е само копчето

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
milennyc написа:BoT написа:Мда,попринцип помни последното пложение и си седи на него.Копчето ще да е май.
Няма да е само копчето. Докато не се активира софвуерно няма как да стане.
снощи разбрах, че колегата milennyc се занимава с препрограмиране за борд компютър и е от Пловдив.... аз определено имах нужда когато си правих тази операция ама тогава не го познавах, така че който има нужда да не се замисля, а екстрата си е много добра

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Поръчах си лостче за мигачите с бутон за БК. Смятам да си го монтирам сам и само да отида да ми го отключат. Да не пускам нова тема да попитам гайката която държи волана за какъв номер камък е? Да го осигуря предварително. Благодаря ви!
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46
как го закачихте лостчето,вчера го отваряха волана но съм с три кабела а на новото лостче буксата е с четири кабела някаква идея за четвъртия кабел до къде трябва да се пусне или го имам някъде скрито ,помагайте че от 1година го търся въпросното лостче сега друг проблем 

- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46