Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Софтуер
iliew написа:Имам кабел от склад 66 софт сьщо,подкарах инпата,свалих си руския дис активирам го но на иконката горе която показва дали сьм свьрзан няма сигнал,а и ми изписва .....no enabled adapter with ip xxx.xxx.xx.x found което май значи да сложа на мрежовата платка wmnet сьс вьпросното ип!Ивьпроса е каде се прави това?
На WMware PLYERA ли се правят тези настройки или в настр. на лаптопа?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Вярно, че темата е дългичка, но ако не знаете какво да правите, по-добре я прочетете цялата. Почти всичко, което може да се появи като проблем е описано.
- iliew
- ентусиаст
-
Подкарах инпата 5,всичко е ок,за дисата остана само да се промени ИП-то,толкова много ли трябва някой който знае да каже кьде се променя(пише)?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
iliew написа:Подкарах инпата 5,всичко е ок,за дисата остана само да се промени ИП-то,толкова много ли трябва някой който знае да каже кьде се променя(пише)?
Mи написал съм ти отговор на предната страница , ако е толкова трудно да го прочетеш нензм

Веднага след въпроса ти съм отговорил.
Самоче с ВМ плеар само няма да стане, трябва да си с цялата версия на ВМ.

- iliew
- ентусиаст
-
Е ок тогава ...от кьде да изтегля цялата програма? Може да е опоменато някьде но 44стр са си много(прегледах ги ведньж)!Извинявам се че ви занимавам.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
iliew написа:Е ок тогава ...от кьде да изтегля цялата програма? Може да е опоменато някьде но 44стр са си много(прегледах ги ведньж)!Извинявам се че ви занимавам.
Ееее колега, аз лично ги прочетох 2 пъти тия 40 страници докато подкарам всичко. Готов съм да помогна на всеки тук, но да те мързи да четеш и само на готово да чакаш е малко нахално.
Въпреки това ...:
1. VMware

2. GT1 и DIS има линкове 10-на страници назад, както и линкове към БГ тракери.
3. За настройките на VMware

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
iliew написа:Е ок тогава ...от кьде да изтегля цялата програма? Може да е опоменато някьде но 44стр са си много(прегледах ги ведньж)!Извинявам се че ви занимавам.
pazokolarov написа:Колеги започвам качване на всичко нужно в този тракер:
http://xtremebg.com/index.php?action=browse
По-сдъвкано от това едва ли може да се направи.

За още по-мързеливи - услуги по домовете от благосклонни ентусиасти (не съм в тази група) на завишена коледна тарифа, с включени пълен пансион с преспиване

Next написа:bmwman написа:Колеги ето тук качих напълно работеща и лесна за инсталиране INPA в която има и М47 моторите на Е46 136 кс.
http://tranz.it/load.php?id=aAibMWXyqFaIuFnK426930
Успех
сериен номер ?
Колеги УРЛ-то което сте дали дава че няма намерен фаил.. бихте ли го качили пак? Благодаря
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Колеги някой да се сеща освен с Bmw Scanner с какво друго мога да си сменя вин-а на IKE благодаря ви 

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Май вярно се оказа че само bmw scanner ще ми свърши работа
Еми ако има някой услужлив колега който да разполага с BmwScanner да си каже
в името на науката е 

Еми ако има някой услужлив колега който да разполага с BmwScanner да си каже

- iliew
- ентусиаст
-
Стигнах дотук и няма мьрдане....Както виждате няма горния сигнал и жьлтата иконка от дясно на сигнала!ИП-та са направени,пускам ДИАГ ХЕАД давам рьн,всичко е ок,пускам и IFH NETMAN SERVER,кьде бьркам!Тези които пак ще почнат...ама има всичко написано в темата,по-добре вьобще да не се включват!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Щом си с кабела на склад66 и техния ДИС, ако си спазил последователността при инсталирането на всичко, вероятностите са 1,5
:
1. Деинсталирай всичко; изключи си антивирусната програма; рестартирай компа; инсталирай всичко на ново без антивирусна (включитвлно и VMware (или VMPlayer)); пробвай; ако всичко работи, чак тогава си пусни антивирусната.
0,5. Ако си с Виста е възможно да ти създава някакви проблеми, но те обикновено са само до бързодействието и забиването на ДИС-а, иначе трябва да си върви всичко. Аз бях с Виста и минах на ХР само заради ДИС-а.
Стози кабел трябва да ти върви без проблем и английската версия.

1. Деинсталирай всичко; изключи си антивирусната програма; рестартирай компа; инсталирай всичко на ново без антивирусна (включитвлно и VMware (или VMPlayer)); пробвай; ако всичко работи, чак тогава си пусни антивирусната.
0,5. Ако си с Виста е възможно да ти създава някакви проблеми, но те обикновено са само до бързодействието и забиването на ДИС-а, иначе трябва да си върви всичко. Аз бях с Виста и минах на ХР само заради ДИС-а.
Стози кабел трябва да ти върви без проблем и английската версия.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
iliew написа:Стигнах дотук и няма мьрдане....Както виждате няма горния сигнал и жьлтата иконка от дясно на сигнала!ИП-та са направени,пускам ДИАГ ХЕАД давам рьн,всичко е ок,пускам и IFH NETMAN SERVER,кьде бьркам!Тези които пак ще почнат...ама има всичко написано в темата,по-добре вьобще да не се включват!
Отиди в административните настройки на ДИС-а и виж там дали си свързал главата. При теб е "Администрирование" и натам незнам как е в руската версия, но предполагам ще се ориентираш.

- iliew
- ентусиаст
-
Да,давам на свьрзване и ми дава някакво сьобщение че не е избран някакьв блок и не става!Аз трябва ли да сьм спазил описаното от JOMBY?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
iliew написа:Да,давам на свьрзване и ми дава някакво сьобщение че не е избран някакьв блок и не става!Аз трябва ли да сьм спазил описаното от JOMBY?
Не описаното от Джомби, а инструкциите на склад66. При техните файлове всичко е с готови настройки.