Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
BMW Power ACM написа:Някой гледал ли е тази?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8vrofc
Звъняхме му, цена не сме коментирали изобщо, попитах за това "чудо" вместо оригиналната конзола защо е там изобщо, но не можа да ми даде отговор. Написаното в обявата звучи добре, докато не погледнеш всичките коли на въпросната автокъща:
http://globus.mobile.bg/
Тук се вижда ясно, че 90%-та от колите му са обявени като взети от първи собственик, гаражни, на реални километри, закупени и сервизирани в представителства, всичките са с оригинални бои, без удари и още там някои все ЕДНАКВИ неща. Звучи ми КРАЙНО невероятно. На всичко отгоре на тая бялата, която би трябвало за тези пари да е наистина перфектна, уж без удари, а на снимки 2 и 3 се вижда ясно как предната броня в дясната си част под фара изобщо не влиза както трябва и зяпа. На живо кой знае как ще е.
Та някой гледал ли е тази кола и изобщо някакви мнения за нея ако може.
Бая си лъже търговеца...
-колата е 23.10.2003 а не 2004г.
-колата по ВИН излиза с този цвят Orientblau Metallic попринцип не знам защо в обявата пише оригинална боя.. явно не си вярва сигурно за много други неща лъже аз не бих се занимавал с тази кола
Кой нормален търговец ще седне да ви проверява колата по ВИН дали не е случайно 2-3-5 месеца по-стара като производство, спрямо дата на регистрация?
Живеете в някакъв измислен свят.
Живеете в някакъв измислен свят.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Кой нормален търговец пише 100% оригинална боя и снима синьото бомбе? 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
По принцип се гледа датата на първа регистрация - така правят и в КАТ и в НАП, и в банката или лининговата фирма, реалната дата на производство ги интересува само малка част от купувачите, предимно в този форум. Нормално продавачът да напише датата в италианскаия или какъвто е там талон, а не да рови да разбере точно кога е слязла от конвейра.
Never mistake motion for action...
Leon написа:По принцип се гледа датата на първа регистрация - така правят и в КАТ и в НАП, и в банката или лининговата фирма, реалната дата на производство ги интересува само малка част от купувачите, предимно в този форум. Нормално продавачът да напише датата в италианскаия или какъвто е там талон, а не да рови да разбере точно кога е слязла от конвейра.
Именно.

Ама ходи го обяснавай на хората. Не била 2005-та година а била 2004-та, 12-ти месец. И се прави проблем, че се лъже с една година. Ненормална работа.

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Причината да напише,че боята е оригинална най-вероятно е заради готовия шаблон който ползва като описание на колите си,иначе едва ли би снимал VIN-a на бомбето. За да се направи по-обективна преценка за автмобила си е нужно посещение и проба.Едва ли продавача ще знае за колата нещо повече от купувача,нали и той я е взел след оглед и проба.Общо взето и на коректните и на некоректните джамбази стоката им е това до което а успели да се доберат на цена която им позволява да се впишат в нашия пазар,та и да им остане нещо.Дет се казва на техен жаргон:"това което изпадне".
Само, че доста от търговците у нас не само знаят къде са слабостите на стоката им, ами и собственоръчно са ги прикрили доста умело.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Благодаря за отговорите колеги, изобщо не мисля да се разхождам за тази кола, но по принцип ми хвана окото и заради не ниската цена, на каквато са повечето кошове у нас. Ще чакам нещо друго да се покаже вероятно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
kbeemer написа:Само, че доста от търговците у нас не само знаят къде са слабостите на стоката им, ами и собственоръчно са ги прикрили доста умело.
Разбира се,кой не би го направил. Аз като си продавах колата бях се вманиачил да бъда супер коректен и като пратя допълнително снимки на забележките и направени от близо,всички кандидати на които го направих както са ентусиазирани и сериозни и още ги чакам. Колата я купи съсед който я знае от както я купих и изобщо не обърна специално внимние на забележките. Идеята ми е,че когато купуваме се хващаме в дребните детайли а 10 годишна кола не може без такива забележки. Ако е пребодисана пък проблема е що е пребоядисана и що бомбето различен цвят.Никой няма да ти признае,че има проблем колата,щото няма да я купиш.Аз съжалих няколко пъти,че съм бил коректен.Никой не оцени този факт,сякаш колите които са си взели вместо да е моята са нямали такива забележки.
Имаше една готина 330-ка пусната преди два-три дни в Пловдив. Вече е взета, честито! Аз я изтървах...
Какво мислите за тази:
http://www.mobile.bg/11422530574261620
Какво мислите за тази:
http://www.mobile.bg/11422530574261620
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Dream_BMW написа:kbeemer написа:Само, че доста от търговците у нас не само знаят къде са слабостите на стоката им, ами и собственоръчно са ги прикрили доста умело.
Разбира се,кой не би го направил. Аз като си продавах колата бях се вманиачил да бъда супер коректен и като пратя допълнително снимки на забележките и направени от близо,всички кандидати на които го направих както са ентусиазирани и сериозни и още ги чакам. Колата я купи съсед който я знае от както я купих и изобщо не обърна специално внимние на забележките. Идеята ми е,че когато купуваме се хващаме в дребните детайли а 10 годишна кола не може без такива забележки. Ако е пребодисана пък проблема е що е пребоядисана и що бомбето различен цвят.Никой няма да ти признае,че има проблем колата,щото няма да я купиш.Аз съжалих няколко пъти,че съм бил коректен.Никой не оцени този факт,сякаш колите които са си взели вместо да е моята са нямали такива забележки.
Моите впечатления са малко по-различни. Поддържаната кола винаги се намира кой да я оцени, стига да не бързаш с продажбата или да не си финансово притиснат. Поне моят опит е такъв, но и не съм продал кой знае колко коли...
Never mistake motion for action...
Здравейте колеги искам да ви попитам дали някой е гледал въпросната кола или ако не кажете мнение за нея. Търся си е46 автомат за около 5000 лв. http://www.cars.bg/c1060351
- gogo_05
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530D Exclusive Editio 2003
- Мечтае да кара: БМВ Е46 330CD 2005
- Детайли за колата: ЗА КАКВО Е СЛОЖЕНА ТАЗИ ГРАФА КАТО НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕМ В НЕЯ !!!
Колеги какво ще кажете за това купенце.
Да не е на някои колега и знае ли нещо повече за нея.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8w9z81
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
gogo_05 написа:Колеги какво ще кажете за това купенце.
първо:

второ:
кое в тази кола струва 13,000 лв?
трето:
продавача е малоумен!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Що да е малоумен бе?
Щом има хора, които въобще се замислят да дадат 13к за Е46 не М-ка, то въобще не е малоумен.
Щом има хора, които въобще се замислят да дадат 13к за Е46 не М-ка, то въобще не е малоумен.