Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

Мнение от hamann25 » 19 Ное 2011, 1:32

Като гледам доста добре изглежда на вит харесвами а цената на най-новата версия ква е ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci e46
Мечтае да кара: X5

Мнение от relogin » 24 Ное 2011, 9:57

slavyan5 написа:
relogin написа:аз доколкото виждам и D99 е с андройд което ще е супер ако е както на клипа който горе е показал колегата

Проблема е, че клипа е от система за Е39, не се знае дали и за Е46, ще е така, още повече, че, за съжаление, в сайта на Динавин при описанието за D99 пише, че е с Уиндоус. Според мен просто ще има две версии като при D95.

Това, което малко ме притеснява е, че гледам, че явно умишлено изпълват числата преди 100, тоест би било логично след D95 да е D100, но е D99. Което ме навежда на мисълта, че пазят D100 за някакъв голям цялостен ъпгрейт, който е предвиден вече и много искам да разбера какъв ще е той... може би пък прекалено много си въобразявам конспирации... :roll:

Мхм,ако и новата е с андройд ще е супер.Все пак толкова програмки можеш да си качваш с андройда че направо да се бъгнеш.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 28 Ное 2011, 0:51

След като изчетох тази тема, камък ми падна от сърцето!!! Евала колеги. Търся си BMW 330cd с ръчни скорости, кожа и навигация.

Разбира се тази комбинация е почти невъзможна - всички са автомати. Оказа, се че НАВИ не е задължително след като научих за Dynavin!!!

Тамън докато си намеря кола вече ще се продава и DVN-E46 (D99 platform)...
"Чемодан, вокзал, Москва"

Потребител
Аватар

Мнение от kopcho » 30 Ное 2011, 12:01

Здравейте,
Понеже предполагам, че колегата Babuna е доста зает и няма да има възможност за разяснения, искам да попитам тези които се продават в proparts най-новите D99 ли са и ако не, има ли възможност за update в последствие. Мисълта ми е само софтуерен ли е ъпдейта или и нещо хардуерно...

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Ное 2011, 13:09

по-скоро е хардуерен
ако закупиш определена серия има възможност за разни софтуерни ъпдейти, но си оставаш в серията
още повече прехода WinCE - Андроид, не мисля че ще е толкова лесен

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Мнение от slavyan5 » 30 Ное 2011, 16:26

kopcho написа:Здравейте,
Понеже предполагам, че колегата Babuna е доста зает и няма да има възможност за разяснения, искам да попитам тези които се продават в proparts най-новите D99 ли са и ако не, има ли възможност за update в последствие. Мисълта ми е само софтуерен ли е ъпдейта или и нещо хардуерно...

Не знам, ама друг, освен колегата Babuna, едва ли може да ти даде тази информация. Силно се съмнявам, че вече са му пристигнали D99, имайки предвид, че преди няколко дена обявиха съществуването им. Съмнявам се, че вече се продават въобще някъде, а според мен в България ще ги видим, най-рано догодина. Може и да греша, но аз така ги виждам нещата... тъкмо повече време да спестим пари да си я вземем. :mhihi:
Също така, от платформа на платформа и от уин на андроид, принципно, не е възможен ъпгрейд. Нали, аджеба, трябва да те накарат да си купиш новия им продукт, за какво иначе са се бъхтали толкоз. :lol:
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от kopcho » 30 Ное 2011, 16:49

Да прав си :) Но се порових малко по чуждите франчайзи на Dynavin и видях няколко държави в които вече се продава :) Което ме кара да си мисля, че скоро ще го има и тук :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318i 98

Мнение от meraklia_pz » 17 Дек 2011, 16:50

имам проблем с моя WinCE 6 :( нещо touch-а не ми работи. Не мога да го използвам изобщо. Да ми кажете дали има нещо като reset. Откачих вече акумолатора, но няма промяна. Нито едно от менютата мога да използвам. нито радиото, нито USB-то, нито навигацията. Някой да е имал подобен проблем. Дайте съвет какво да направя ??? Лека вечер
Изображение
Как искам да създам това, което сътворява сърцето ми !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 17 Дек 2011, 17:14

slavyan5 написа:
kopcho написа:Здравейте,

Не знам, ама друг, освен колегата Babuna, едва ли може да ти даде тази информация. Силно се съмнявам, че вече са му пристигнали D99, имайки предвид, че преди няколко дена обявиха съществуването им. Съмнявам се, че вече се продават въобще някъде, а според мен в България ще ги видим, най-рано догодина. Може и да греша, но аз така ги виждам нещата... тъкмо повече време да спестим пари да си я вземем. :mhihi:
Също така, от платформа на платформа и от уин на андроид, принципно, не е възможен ъпгрейд. Нали, аджеба, трябва да те накарат да си купиш новия им продукт, за какво иначе са се бъхтали толкоз. :lol:

Кацарски99 продава Dynavin, има доста сериозна гама и момчето е в контакт директно с производителя.

http://www.k99bg.com/ElC_Catalog.asp?Se ... n&Groups=0
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 323Ci

Мнение от sh1n3 » 17 Дек 2011, 17:18

Опитай се да го преинсталираш. Смятам че е някакъв бъг в системата. Все пак е Уиндолс. Аз моя андройд знам как да го прейнсталирам. При другата операционна система незнам как става. При мен се качват 8 файла на оригиналната СД карта, вкарва се картата пуска се Нави-то и се прейнсталира автоматично. След това махаш файловете и всичко е наред. Смятам че след прейнстала всичко ще е наред!

Поздрави!

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Дек 2011, 18:03

този уиндос не може да се преинсталира, освен да се смени firmware
Ако не работи нищо - нито радио, нито юсб, нито тв то те не са свързани с уиндос и може би проблема наистина е в екрана. Ако имаш протектор - махай го. Щом си изключвал акумулатора, то би трябвало да се е резетнало вече. Имаше още едно меню на AUX натискаш 9 с дистанциното и там ще изскочи нещо. После би трябвало да се ориентираш как се резетва. Аз лично не съм го правил от там

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318i 98

Мнение от meraklia_pz » 17 Дек 2011, 18:53

в комплекта имаше протектор, сложих го и не работеше добре и го махнах ( също както сега е, като натиснеш върху някоя песен и не хваща или ако хване от е някъде другаде по екрана ) до сега съм го ползвал без протектор. точно за този aux :) спомням си че имаше нещо допълнително, мерси ще пробвам и ще пиша :)
- Сега го си поиграх и нищо не излиза когато съм на AUX и натисна 9 от дистанционното. ДРУГО,което ми направи впечатление, е като съм в navi и докосвам екрана предните колонки спират. това ме навежда на мисълта, че получава сигнал от докосване, но защо не е коректно. За калибриране не мога или не знам :( някакви друго предположения ???
Изображение
Как искам да създам това, което сътворява сърцето ми !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 21 Дек 2011, 22:49

Колеги има ли някой тук който е бил със CD,pioneer,alpine,clarion,(т.е не заводския плеър) и после да е сложил Dynavin да каже как седят нещата със звука и качеството на песните? защото Dynavina уж е 4x50,както и Pioneera ми във колата също е 4x50,и ме интересува дали ще свири по същия начин музиката като сложа Dynavina?След като махнах заводския плеър и сложих Pioneera музиката стана коренно различна,и сега съм си харесал Dynavin и ме интересува да не стане така да сложа Dynavin-a и музиката да се развали :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Дек 2011, 23:57

bmw-maximilian написа:Колеги има ли някой тук който е бил със CD,pioneer,alpine,clarion,(т.е не заводския плеър) и после да е сложил Dynavin да каже как седят нещата със звука и качеството на песните? защото Dynavina уж е 4x50,както и Pioneera ми във колата също е 4x50,и ме интересува дали ще свири по същия начин музиката като сложа Dynavina?След като махнах заводския плеър и сложих Pioneera музиката стана коренно различна,и сега съм си харесал Dynavin и ме интересува да не стане така да сложа Dynavin-a и музиката да се развали :yes:

Казват ми, че е доста зле...
Ако има общо... С Алпайн бях, сложих оригинално СД, след което не ми хареса грам звука, който вади и отново върнах Алпайна... Разбира се, бих го махнал, ако слагам СД с Мп3 или 16х9 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 22 Дек 2011, 0:23

bmw-maximilian написа:Колеги има ли някой тук който е бил със CD,pioneer,alpine,clarion,(т.е не заводския плеър) и после да е сложил Dynavin да каже как седят нещата със звука и качеството на песните? защото Dynavina уж е 4x50,както и Pioneera ми във колата също е 4x50,и ме интересува дали ще свири по същия начин музиката като сложа Dynavina?След като махнах заводския плеър и сложих Pioneera музиката стана коренно различна,и сега съм си харесал Dynavin и ме интересува да не стане така да сложа Dynavin-a и музиката да се развали :yes:

Колега до преди няколко дни бях с пайнер 6-та серия след това сложих дайнавин.. просто разликата е от тук до небето..
аз съм от тези хора които искат всичко да е както трябва .. пайнера даже си имаше настройки да си настроя баскасата колко херца да предава,а дайнавина изобщо няма никакви настройки има едни обикновени бас , ниско високи и това е просто е супер осакатено .. аз бяха на ръба да го връщам но от яд слезнах сиг и 2-3 часа съм се опитвал да достагна някакво бегло ниво на това с пайнер-а и като,че ли успях и не се занимавах повече с него защото е доста по красив от пайнера :lol:
но по твоя въпрос просто ще бъдеш разочарован.. :|
но пък за сметка на това си има доста плюсове ако не си някакъв саунд маняк като мен :ok:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46