Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
fen4eto написа:Колеги тази някой гледал ли еhttp://www.mobile.bg/11414657242811137
Минала е 1 000 000 км
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
hotride написа:fen4eto написа:Колеги тази някой гледал ли еhttp://www.mobile.bg/11414657242811137
Мнение от снимките... прекалено е ниска тая кола, незнам в кой град ще я караш, но е супер непрактично, преди време имах ниска е36ца направо не ми се качваше, голяма мъка е /лично мнение/. Волана е тотал щета, за скоростния лост да не говорим. Иначе като цяло има вид за 5 бона ако я даде може би си заслужава. Поздрави!
волана не е от тази кола, та не знам какво го гледате

За ниското и скоростния лост съм съгласен. За цената също, т.е. ако няма видими проблеми по мотора е чук

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Аз пък не съм съгласен с теб. Как реши, че не е от тая кола волана?
Такъв волан се монтира в е46 преди фейса...
Sent from my iPhone using Tapatalk

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Vinchenzo написа:Аз пък не съм съгласен с теб. Как реши, че не е от тая кола волана?
фул м-пак без м волан? оки-доки

maikooo написа:M волана излиза 3.2001, до 6.2000 са с този, след това със сцепен лъчОтносно колата...мен ми е жал да я гледам, а вие искате да я купувате
интересно... ще го запомня

Последна промяна vicho на 07 Ное 2014, 13:45, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
vicho написа:фул м-пак без м волан? оки-доки
M волана излиза 3.2001, до 6.2000 са с този, след това със сцепен лъч

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
vvasilev1 написа:fen4eto написа:Колеги тази някой гледал ли еhttp://www.mobile.bg/11414657242811137
Минала е 1 000 000 км
Пълен ужас е тази бракма!
Предишната му кола на този май е била Жигула или Опел Кадет 83-та!
Как може да облепи с изолирбанд изтритият волан

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Стига сте се тръшкали.. Ако беше хубава, нямаше да е на тия пари.. За тези пари - толкова.
Колега Девент, колко според теб трябва да струва една перфектна 15 година трета серия?
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
pampo написа:Колега Девент, колко според теб трябва да струва една перфектна 15 година трета серия?
Колега Пампо, караш ме да излизам офтопик. Истинския БМВ фен не го интересува на колко години му е колата, нито коя серия е. Така, че какво ми излизате с тия въпроси, колко трябва да струва 15 годишна кола. Че те и Е30-ките са на 25 години, ама хубавите какви пари са? В техния раздел задаваш ли им тоя въпрос? А пък М3-ките, тез гадни 15-20 годишни тройки, тия са луди да им искат такива пари, как смяташ (ирония)?
Според мен 5500 лв.(вероятно на толкова ще я даде продавача, тази черната) е цена за хубава Е36 328. Не за хубава Е46 330(като тази подчертавам, че е далеч от хубава). Пък ти като искаш си купи и за 3000, все пак са трети серии на по 15 години, пуу тия кочини... Понякога изпитвам ужас как някой ще ми се подиграе един ден като си продавам колата.
Искрено се извинявам за офтопика и се надявам след това мое мнение да не повлеча вълна от такъв, но смятам, че е редно да се обясни на хората, че ХУБАВОТО струва пари.
edit:// горното го написах с най-добри чувства, нищо лично към колегите

- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Все си мисля, че ако й бяха претапицирали волана за 100ина лева, сложили що годе читава топка на ск. лост, пръснали обеленото по интериора с едно спрейче. Едни по така направени снимки и при цена 7-8 бона щеше да се чудим колко добре изглежда /поне на снимки/.
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
Щом е за офтопик се включвам! Така или иначе 70-80% от хората купуващи си БМВ гледат да има основно пакет, кожа, нави, волан и джанта.
Може да е 316 ама да има тия неща. Ако бях човек без работа, бих отишъл да я видя тая черната с тиксото по волана. И без да знам
има огромна възможност механично и морално да е в пъти по-добра от десетки "накурвени" 3-ки с пакети и навита от Илиенци.
Обаче не! Хора, казвайте защо ви харесва една кола, защото изглежда добре или защото е здрава ! Моят волан също е смазан от търкане!
Когато я купувах, беше няй-бедната от към обурудване, но по здрава от която и да видях тогава ! Имайте си манекенските салони, претапицираните волани (взети от деснячки), евтините М пакети на които треперите къде спирате та не осъмнете без тях ! Дръжте си ги по гаражите тия 318-ки......
Може да е 316 ама да има тия неща. Ако бях човек без работа, бих отишъл да я видя тая черната с тиксото по волана. И без да знам
има огромна възможност механично и морално да е в пъти по-добра от десетки "накурвени" 3-ки с пакети и навита от Илиенци.
Обаче не! Хора, казвайте защо ви харесва една кола, защото изглежда добре или защото е здрава ! Моят волан също е смазан от търкане!
Когато я купувах, беше няй-бедната от към обурудване, но по здрава от която и да видях тогава ! Имайте си манекенските салони, претапицираните волани (взети от деснячки), евтините М пакети на които треперите къде спирате та не осъмнете без тях ! Дръжте си ги по гаражите тия 318-ки......
- Diedarling
- Потребител
-
- Кара: E46/136/2000
Демирев написа:vvasilev1 написа:fen4eto написа:Колеги тази някой гледал ли еhttp://www.mobile.bg/11414657242811137
Минала е 1 000 000 км
Пълен ужас е тази бракма!
Предишната му кола на този май е била Жигула или Опел Кадет 83-та!
Как може да облепи с изолирбанд изтритият волан![]()
![]()
Доста E46 - ци от англия съм виждал с тия джанти и тоя спойлер.Поискай ВИН за поверка.
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
fen4eto написа:Колеги тази някой гледал ли еhttp://www.mobile.bg/11414657242811137
Много ми харесва , бих я гледал и купил

За милиони-няма закони.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
don't be написа:fen4eto написа:Колеги тази някой гледал ли еhttp://www.mobile.bg/11414657242811137
Много ми харесва , бих я гледал и купил
Много готин ъпгрейд на волана искам същия !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME