Софтуер

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Re: Софтуер

Мнение от anzak » 10 Дек 2009, 18:41

Колега Миленик изключвам наши стари спорове и искам да те попитам ти си в този форум да помагаш на колеги с каквото можеш и те на теб ако могат да ти връщат услугите или от чист комерсиализъм предварително те моля да кратък отговор без да влиаме в пордробности
Барай шишарката Минкеее ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 10 Дек 2009, 18:47

Koлеги, също така искам да знам има ли място в ДИС или ИНПА, където да може да се четат реални данни за налягането на мслото в двигателя, както може да се чете колко е налягането в климатика, че не мога да го открия и това, ако въобще го има!

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 10 Дек 2009, 21:00

anzak написа:Колега Миленик изключвам наши стари спорове и искам да те попитам ти си в този форум да помагаш на колеги с каквото можеш и те на теб ако могат да ти връщат услугите или от чист комерсиализъм предварително те моля да кратък отговор без да влиаме в пордробности

Само за информация да ти кажа..... може да питаш бошку и слитер от кого знаят как се програмира дебитомера примерно сега и как се ресетва ойл сървиза! Казвал съм го и на Jomby.... Performance-a...... Но какво се получи скоро. Аз помагам на колеги дори и да са ми някаква конкуренция ги уважам ..... говоря най вече за Слитер..... но има хора който научиха неща от мен и от тях..... и хоп станаха диагностици. Никога не съм казвал че съм номер 1..... но сега в Пловдив има колега който прави същото което и аз! А сам той ми е писал Л.С аз няма да ти ставам конкуренци а е само за лично ползване!!! След направената му забележка той пише на попиа си "Всички операции са безплатни"!!!!! След това Слави изтри всичко което си беше наистина спам! Тук съм 100% да помагам и нека да каже някой че не съм?! Но това вече уж за лично ползване не го вчрвам! Не искам да помагам на който и да е било за да вади пари от това! Дано си ме разбрал колег азнак :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 10 Дек 2009, 21:17

:bchug: да колега разбрах те един път се разбрахме с теб

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 10 Дек 2009, 21:26

milennyc написа:Само за информация да ти кажа..... може да питаш бошку и слитер от кого знаят как се програмира дебитомера примерно сега и как се ресетва ойл сървиза! Казвал съм го и на Jomby.... Performance-a...... Но какво се получи скоро. Аз помагам на колеги дори и да са ми някаква конкуренция ги уважам ..... говоря най вече за Слитер..... но има хора който научиха неща от мен и от тях..... и хоп станаха диагностици. Никога не съм казвал че съм номер 1..... но сега в Пловдив има колега който прави същото което и аз! А сам той ми е писал Л.С аз няма да ти ставам конкуренци а е само за лично ползване!!! След направената му забележка той пише на попиа си "Всички операции са безплатни"!!!!! След това Слави изтри всичко което си беше наистина спам! Тук съм 100% да помагам и нека да каже някой че не съм?! Но това вече уж за лично ползване не го вчрвам! Не искам да помагам на който и да е било за да вади пари от това! Дано си ме разбрал колег азнак :bchug:

Mилене, аз до ден днешен не знам как се адаптира дебитомер. Марто от Дружба може да го потвърди иначе не бих го върнал и щях да му взема парите вчера, щото пак ме пита за тая адаптация. Преди време един друг колега от Дружба пак ме попита и на него не съм свършил работа. И това е така, защото ти не казваш или не казваш всичко. В една друга тема подхвърли някакви думи, които бяха неразбираеми, аз нищо не така и не разбрах и не съм врачка, за да мога да се сета за останалото сам. Така че към 10 дек. 2009, 21:14 часа аз не знам как се адаптира дебитомер!!!!!!!!!!!! Ти човече по принцип не искаш да обясняваш, това не е тайна за никой вече! Ето прочети две теми нагоре - питах как се сменя от 25000 на 15000 и в частност откъде изобщо се занулява и ти отговори откъде се занулява само. На важния въпрос не отговори! А казваш, че знаеш как се прави! Ойла може да се занули и без компютър с една жичка при пин 7 и 19. Акцента е върху другото. А и става въпрос за мене щото базикам таблото заради датчика за нивото. Не искам повече да навлизам в подробности, не искам да ти подливам вода, аз не съм такъв човек!!! И моля те недей да казваш, че ме уважаваш, щото ние с тебе не се уважаваме по обективни причини. :) Стана малко пианско. Аз очаквам скоро информация за дебитомерите от един друг колега, не от теб. Вчера си говорихме на скайпа с него за тия дебитомери!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Мнение от marto853. » 10 Дек 2009, 21:31

Значи аз все оште не съм с адаптиран дебитомер така ли да го разбирам.
новият ми номер: 0877787835

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 10 Дек 2009, 21:34

marto853. написа:Значи аз все оште не съм с адаптиран дебитомер така ли да го разбирам.

Ами аз не съм ти го адаптирал!!!! Всъщност много странно задаваш въпроса! Какво се случва тука???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 10 Дек 2009, 21:46

колеги обръщам се към всичко дайте да си помагаме не да се крием един от друг това не е кой знае каква класифицирана информация все ще се разбере от някъде един ако не каже друг ще каже и нека да не забравим да благодарим на колегата благодарение на който повечето от нас имат работещо ГТ1 и да последваме примера му

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 10 Дек 2009, 21:57

anzak написа:колеги обръщам се към всичко дайте да си помагаме не да се крием един от друг това не е кой знае каква класифицирана информация все ще се разбере от някъде един ако не каже друг ще каже и нека да не забравим да благодарим на колегата благодарение на който повечето от нас имат работещо ГТ1 и да последваме примера му

точно така!!! само че нема да стане!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 10 Дек 2009, 22:23

да са съжаление

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 10 Дек 2009, 23:17

slitter написа:
marto853. написа:Значи аз все оште не съм с адаптиран дебитомер така ли да го разбирам.

Ами аз не съм ти го адаптирал!!!! Всъщност много странно задаваш въпроса! Какво се случва тука???
Истината е че няма какво да му се адаптира,той сам си се адаптира :idea: единствено има дебитомери които заместват друг вече излязал от употреба и тогава трябва препрограмиране :idea: адаптиране и препрограмиране са две различни неща :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Мнение от marto853. » 10 Дек 2009, 23:26

А как става тази работа :help:
новият ми номер: 0877787835

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slitter » 11 Дек 2009, 0:14

marto853. написа:А как става тази работа :help:

:lol: :lol: :lol: Марто, и ти почваш с неудобни въпроси :!:

Между другото твоя може да е от тези, на които не се налага каквато и да било манипулация. Взел си го от Милен, той ще ти каже най-добре!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jujinio » 11 Дек 2009, 19:17

Чета така или иначе една от най-интересните теми в тоя форум и ми става едно такова гаднооо .......Абе хора ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ?Хората направиха така че това да е възможно,а вие кво правите ... ще ви оставя сами да се замислите ....
Пари взимате и почнахте да криете информация ....Това ако е колегиалност здраве му кажи.Имам вече всичко работещо така или иначе благодарение на хората който не искат да ни обират по сервизите.Вместо всеки каквото знае да сподели тука вече ще се избиете кои на кои е конкуренция....ЕБАСИ МАМАТА ...

П.С. Имам работещ Дис,Инпа,кабели...и ги предоставям БЕЗПЛАТНО за ползване на София.Не съм още напълно запознат с програмите ,но и това ще стане благодарение на някой от вас или не и ако някои иска да ги ползва да пише лично....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 11 Дек 2009, 21:19

:yes: :yes: :yes: :yes:
Предполагам, че повечето от колегите във форума сме съглани напълно с твоето мнение!
Да се засрамят веднага всички сгафили и да се разкаят за "злодеянията" си!
И аз съм на мнението, че форума не е място за търговска реклама (за нея си има отделен раздел) и цоцане на безплатна информация - тя е за взимопомощ, не за прее**вки.
Но всеки си избира сам какво и как да прави. Лошото е, че не мисли какви са последствията и да ли си струва ...
Изображение
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46