Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330xi
- Мечтае да кара: F25 X3 35i
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
therumka написа:UBAH5 написа:© написа:аз си мисля, че все пак рязането на кабелите ще бъде на мини Fakra Kit, който върви с Dynavin, а не тези по колата т.е. винаги може да си сложи обратно оригиналната навигация.
Това за мен е най-добрия и евтин вариант за колегата, просто да удължи mini fakra kit-a, за да стане maxi
Мдааа..., ще разгледам и този вариант...
И това е възможно, ама не е баш толкова просто по няколко причини.
Първо, мини факра кита няма удължител за антената, за разлика от нормалния факра, а до колкото разбрах, антената се удължава най-трудно.
Второ, мини факра кита е с букса за предни радиа, която е с кръгли пинове, а големия факра е с букса за задни радиа, която е с плоски пинове. Така че става не само удължаване ами и преправяне към нова букса, която трябва да си изнамериш от някъде.
Като цяло не мисля, че това е особено по-лесно от варианта с удължаването на инсталацията.
антената не е проблем, но буксите ако са различни ще трябва преправяне или пренареждане на кабелите
между другото аз съм си сглобявал квадратната букса отпред едно време, не беше лесно, защото нямаше много информация, но стана
между другото аз съм си сглобявал квадратната букса отпред едно време, не беше лесно, защото нямаше много информация, но стана

- swilen
- Потребител
-
- Кара: Mercedes c200 CDI
Едно въпросче сързано с интернета:)
Искам да "захраня" Динавина с интернет от мобилен телефон.Интересува ме някой правил ли е този номер с телефон различен от НТС и Nokia......и ако да,с какъв модел точно.
Искам да "захраня" Динавина с интернет от мобилен телефон.Интересува ме някой правил ли е този номер с телефон различен от НТС и Nokia......и ако да,с какъв модел точно.
Мисля, че не е до модела телефон, а до операциона система
Симбиан имат една програма за разпръскване на нет, която не става за Dynavin
с андроид няма да има проблеми
Симбиан имат една програма за разпръскване на нет, която не става за Dynavin
с андроид няма да има проблеми
- swilen
- Потребител
-
За да разпръсне интернет телефона,трябвало да има WiFi рутер.Такъв имат повечето НTC-тa с Андроид 2.2 и 2.3 и някои Нокии.Мен обаче тези телефони нещо не ме кефят.... та за това питам с други марки става ли номера.Малко не е по темата,но се чудя дали телефон с Андроид 2.1 който може да се ъпгрейдва до 2.2 или 2,3 ще може да свърши тази работа.......имам си на ум една Моторолка.. 

навлизаме в тема с която не съм много наясно
Общо взето програмата под симбиан разпръсква интернета не точно като истински WiFi рутер, а връзката е тип компютър - компютър, а Dynavin не ги харесва тези.
ето тук може да прочетеш за проблемите на програмата под симбиан и съответно да търсиш такава, която може недостъпните за нея неща http://www.ipmart-bg.com/showthread.php ... 1026/page5
Общо взето програмата под симбиан разпръсква интернета не точно като истински WiFi рутер, а връзката е тип компютър - компютър, а Dynavin не ги харесва тези.
ето тук може да прочетеш за проблемите на програмата под симбиан и съответно да търсиш такава, която може недостъпните за нея неща http://www.ipmart-bg.com/showthread.php ... 1026/page5
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Със Самсунг (андроид) ,на един приятел днес пробвахме и се свърза без никакъв проблем. Но с JOIKUSPOT-Нестава
Аз съм с Нокиа 5800 и какво ли не пробвах,но НИще
Някой взел ли сие 3G HSUPA modem Dynavin? Откъде и колко парички му излезе?
Аз съм с Нокиа 5800 и какво ли не пробвах,но НИще

Някой взел ли сие 3G HSUPA modem Dynavin? Откъде и колко парички му излезе?
- swilen
- Потребител
-
Мисля да го пробвам с Motorola Defy......
Днес сложих пача на румънеца за отключване на WiinE6
Вдругиден очаквам да ми пристигне донгълчето за WiFi......
Та във връзка с това искам да попитам постоянно ли го държите включено в USB-то?Не загрява ли прекалено много?
Днес сложих пача на румънеца за отключване на WiinE6

Та във връзка с това искам да попитам постоянно ли го държите включено в USB-то?Не загрява ли прекалено много?
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Здравейте момчета... тъй като от скоро съм собственик на БМВ 3 Е46 ме интересува освен тази въпросна мултимедийна система,какво друго трябва да си закупя като части и детайли за да мога да я сложа.Тъй като съм много бос по темата с БМВ-тата все още ще ви постна една снимка на салона на колата да ме ориентирате за какво става въпрос
Благодаря предварително
Ето и самата снимка

Благодаря предварително
Ето и самата снимка

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
audi_rulzzz написа:Здравейте момчета... тъй като от скоро съм собственик на БМВ 3 Е46 ме интересува освен тази въпросна мултимедийна система,какво друго трябва да си закупя като части и детайли за да мога да я сложа.Тъй като съм много бос по темата с БМВ-тата все още ще ви постна една снимка на салона на колата да ме ориентирате за какво става въпрос![]()
Благодаря предварително
Ето и самата снимка
Ще трябва да смениш централната конзола, с такава за навигация или да проявиш малко творчество

Честита!

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Само централната конзола значи.Трябва ми такава за навигация?
Ами тоците?Просто навързвам буксите?Не ми се смейте ама това с токовете ми е пълна мъгла

Ами тоците?Просто навързвам буксите?Не ми се смейте ама това с токовете ми е пълна мъгла

- UBAH5
- ентусиаст
-
audi_rulzzz написа:Само централната конзола значи.Трябва ми такава за навигация?
Ами тоците?Просто навързвам буксите?Не ми се смейте ама това с токовете ми е пълна мъгла![]()
Просто навързваш буксите

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
swilen написа:Мисля да го пробвам с Motorola Defy......
Не го дръж постоянно включено, само когато ще го ползуваш.
Ако е постоянно вързано ще яде от ресурсите на Уин-а и другите програми които пускаш ще работят по-лошо или ще забиват или ще дава грешки че не му достига памет.
Закарай си с кабел някъде да ти е удобно да включваш донгъла и си готов.
- UBAH5
- ентусиаст
-
От известно време имам някакъв проблем с навигацията. Ползвам IGO 8. Проблемът е, че не се закачам към GPS, на кръгличкото отгоре на екрана ми излизат червени и жълти точни за сателитите, но не иска да се закачи, цъкам по менютата и след 10,15 мин тръгва. Настройките на GPS-а са порт 2, скоростта я слагам АВТО. Възможно ли е да е софтуерен проблем, или трябва да преместя GPS антената на друго място?

погледни дали въобще ти е свързана антената
при мен веднъж се беше развила и доста се бях изнервил, докато не се сетя да проверя какво се случва отзад
при мен веднъж се беше развила и доста се бях изнервил, докато не се сетя да проверя какво се случва отзад