Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
За втори път ти пиша, че колата е обръщана. Няма ключалки и пасажера повече се е возил от шофьора. Ако не те притеснява ходи я купувай щом е това, което търсиш.
От Италия с Немски номера и Английска дирекция. Евала.
Sent from my iPhone using Tapatalk
От Италия с Немски номера и Английска дирекция. Евала.

- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 xd
- Мечтае да кара: BMW F01
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Да знам,и ти благодаря,исках просто да попитам след като ми е казал,че е от Италия,затова питам тук,защото повече ми е важно мнението тук на хора като теб,от колкото думите на продавача.Със сигурност това,че е обръщана ме притеснява,още повече,че се крие това при продажба.Благодаря ти и търсенето ще продължи 

Дори и децата знаят,Че Истинският Баварец е 6 -цилиндров !!
Интересно ми е какъв ВИН ще ти даде все пак. Пък и цената и за без ксенон, без нави, без подгрев на седалки, даже и бизнес сд няма. Регистрация, обслужване, каско и ако изкочи нещо по ходовата удряш минимум 10000лв за тая кола, без да и добавяш липсващите екстри.

- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
Цената,подлежала на коментар,бяха неговите думи.Въпреки,че имала всички екстри за модела,и всичко било "перфектно" по техническото състояние.Просто ми грабна окото с визията си,и екстрите които е изброил,но ето пропуснал съм най-елементарните - Ксенон и СД.За това се допитвам,тук защото,има по знаещи и по виждащи хора от мен 

- pac0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320ка, тихо и кротко
- Мечтае да кара: по читави пътища
pac0 написа:Здравейте и от мен
Насочил съм се от много време към Е46, бенз, ръчна, кожа.. гледах в англ сайтове, гледам и в бг сега... Отказах се от десния волан, така че гледам да е оригинално ляв.интересуват ме следните, някой ако има мнения и наблюдения по тях да споделя, че пари на вятъра не ми се хвърлят..
1. http://www.cars.bg/c777647 (тия пари нещо съмнително малко ми изглеждат за тази, поправете ме ако съм грешка)
2. http://www.cars.bg/c680133 (читава изглежда по снимки, светещите стопове малко дразнят, ама ако не е индикация за по-голяма дузпа, ш'го опра'йм)
3. http://www.cars.bg/c772058 (тази най- ме блазни сякаш, но пак ако някой знае нещо, да предупреждава..)
4. http://www.cars.bg/c472897 (тука километрите нещо не им вярвам, като гледам двигателя как изглежда, а и кожата не мога да преценя дали не е понапукана и тя.. ако сваля цената подобаващо, може и да ги прежаля километрите, дано не ме боли глава после)
Малко множко ги нацъках, извинявам се за което. Мерси предварително, на вас разчитам за акъл
За тези никой нищо не казва, нищо ли не се вижда поне на пръв поглед по обява, да знам ориентировъчно да се отказвам ли, да ги налазвам ли... Само 4-тата ходих на място да я видя че ми е близо, и побягнах... Много забележки по боята, предна броня стърчи от едната страна, от другата навътре, вътре налющено, разлепено, надрано... Кофти дни е преживяла. Но за другите наистина ще се радвам да дадете някое мнение, благодаря предварително!
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Може би съм предубеден, но като видя кюнеца отзад и получавам обрив. Задната броня ми се струва жулната в дясно. В действителност липсват ключалки. Дясната предна седалка ми се вижда мега мръсна, с някво петно на облеглаката, струва ми се че има и някаква подутина на таблото в/ъ капака за еърбега на пасажера (не че нещо ама не ме кефи така мен). Странно и каква е листата с възможни екстри на тоя търгаш
струва ми се липсват му "няколко".
Въобще лично аз не бих ходил дори да гледам колата. Както каза един от колегите по-нагоре, цената реално ще стигне, а според мен и ще надмине 10 000.

Въобще лично аз не бих ходил дори да гледам колата. Както каза един от колегите по-нагоре, цената реално ще стигне, а според мен и ще надмине 10 000.
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
http://www.cars.bg/c778469 Ето за тази какво ще кажете.Търся си 325 или 330 но тук външния вид ме грабна.Ако може някакво мнение пак да изкажете,ще съм благодарен 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vladeto_88 написа:http://www.cars.bg/c778469 Ето за тази какво ще кажете.Търся си 325 или 330 но тук външния вид ме грабна.Ако може някакво мнение пак да изкажете,ще съм благодарен
милионерче

т'ва не е сериозно, нали?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
Кое да не е сериозно,не мога да те разбера ? Предполагам заради цената която му е обявена ли ? Точно затова разпитвам тук за да се ориентирам цени,недостатъци и т.н.Не съм перфектно запознат затова мисля,че е направена тази тема! За това ако успея да получа адекватни отговори,с които да ми се помогне да избера подходящата кола,ще съм благодарен.
Търсиш 325 или 330, а гледаш 2.2 170 коня. Има голяма разлила. Недей се хвърляй на много много напудрени коли да не се хванвш в капан.

- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
Така е но нещо не намирам подходящи за сега,затова погледах тази с по-малкия мотор.Като изключим цената която ми се вижда висока за този двигател,хубавото е че е от София и ако стигна до там да я гледам,ще се закачи на диагностика и т.н,исках просто първо мнение от тук за нея.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
На хартия за мен 2.2 и 2.5 са един от най-хубавите двигатели. Максималната мощност им идва най-високо, а и диф-а на 2.2 е 3,38 което за мен е +, всеки сам си преценява според стила му на каране и според това за какво се купува колата
320CI - 150 ps
Max power RPM: 5900 rpm
Max torque: 190 Nm
Max torque RPM: 3500 rpm
Final drive: 3,45:1
320CI - 170ps
Max power RPM: 6100 rpm
Max torque: 210 Nm
Final drive: 3,38:1
325CI - 192ps
Max power RPM: 6000 rpm
Max torque: 245 Nm
Final drive: 3,15:1
328CI - 193ps
Max power RPM: 5500 rpm
Max torque: 280 Nm
Final drive: 2,93:1
330CI -
Max torque: 300 Nm

320CI - 150 ps
Max torque: 190 Nm
Final drive: 3,45:1
320CI - 170ps
Max power RPM: 6100 rpm
Max torque: 210 Nm
Final drive: 3,38:1
325CI - 192ps
Max power RPM: 6000 rpm
Max torque: 245 Nm
Final drive: 3,15:1
328CI - 193ps
Max power RPM: 5500 rpm
Max torque: 280 Nm
330CI -
Max torque: 300 Nm
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Nedko Anev написа:На хартия за мен 2.2 и 2.5 са един от най-хубавите двигатели. Максималната мощност им идва най-високо,
кое му е толкова хубавото на това при предимно градско шофиране?

- gogata.93
- Потребител
-
- Кара: vw polo variant 1.9tdi 90hp
- Мечтае да кара: bmw 320d
- Детайли за колата: дано да е читава :D
това как ви изглежда http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=700mam този двигател заслужавали си.