Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Софтуер
milennyc написа:Никаде не си згрешил избери колата ръчно. Проблема е в преходника...
Значи, ако съм с преходник не може да разпознае колата автоматично така ли? Знаех си, че нещо дребно ми убягва ... ама

Благодаря много колега още довечера ще пробвам.

Само последно да уточним, трябва ли да заменя ediabas.ini и obd.ini с тези на jomby или да си оставя тези които си се инсталират с ИНПА-та на склад66.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
остави ги
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
badsharki написа:bojky написа:Колеги как да пусна ТИС ?Ползвам ДИС,който славчо шерна....там ми дава постоянно грешка за ТИС...имам си ТИС зареждам го в даемона и пак ми дава тази грешканемога да го инстална...той явно е инстална вече иска само диск!
Колега свали този за който съм дал линк, зареди го Daemon-a, чекни CD-то на виртуалната машина да е "Conect at power on", стартирай машината и после в DIS-a - администриране - активирай CD-то. Аз така го направих с DIS-a на cupra и си върви. Друг е въпроса, че другите неща не вървят при мен обаче.
От диска на купра всичко върви колега,с инпата от склад66!Благодаря ти за пояснението...са това Connect at power on се чудех дали да го пусна и явно там ми е бил проблема

- milennyc
-
-
При мен си е инсталнато в ДИС-а не го зареждам .... отивате в Администрация ТИС и този диск от демона го инсталвата от колонката на ТИС
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
И аз сега го инсталвам 

момчета няма ли някой да направи един имидж и да го качи някъде на сичко работещо и които когато иска да го само паства... най лесно ще е така .... става за минималното време...
- badsharki
- ентусиаст
-
Jujinio написа:момчета няма ли някой да направи един имидж и да го качи някъде на сичко работещо и които когато иска да го само паства... най лесно ще е така .... става за минималното време...
Колега вече е направено. Почни да четеш няколко страници назад и ще видиш, че всичко вече е качено готово. От това по-опростено май няма накъде.
- milennyc
-
-
Има има..... мн искат някой даже да им го сложи и те само да си цъкат
и после като прецакат нещо с кодирането ама аз.....

вярвайте ми четох сичко ама квото и да права инпата не работи с моита кола...98 година е седан и има и двете букси.аз ползвам обд2 и ми дава се нещо грешка неможе да се свърже с колата ми от какво може да е ?Сичко съм инсталирал си4ко работи ама на компа като вкл. кабела нищо ....Кабела е както трябва ... ИНПА ЕДИАБАС ДИС СИ4КО ИМАМ ....ама нещо някъде или изпускам или нзн .Ако някои хелпне с нещо би било добре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- badsharki
- ентусиаст
-
Ето нещо за Car memory. Какво има, на кои коли може и т.н. За американско изпълнение е ама едва ли има голяма разлика.
- Код: Избери целия код
http://dox.bg/files/dw?a=800dce7b74
Пускам си ИНПА но мога да виждам само двигателя.Каквото и друго да опитам да видя ми дава че няма връзка.Дали може да е защото го правя без кръглата букса а с обд2 ? или каде може да е проблема някои знае ли ?
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
- vip65
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d 163kc
инсталирах си успешно импата.работи с всички блокове но в engine го няма
моя мотор м47 а има само м57.ако някой го е имал тоя проблем моля да помогне