Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон IV
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон IV
ivanski_2 написа:А за 330ci сигурнно чист бартер за 3 стаен в София, ако следваме скалата на цената ти![]()
Ихааа моята е фул екстри (ама не като на джамбазите

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не се отклонявайте от темата. Да речем, че само музиката е 4500.
Да речем, че спира по-добре от повечето 330-ки, а като за 18-ка върви повече от 20-ка и някой 30-ки
Ако някой беше ми я предложил в този вариант преди 5 години, щях да му дам 14 500 и 1000 да се почерпи.
Много пъти съм казвал, че от снимка заключение не се прави, както и от годината и модела на колата.
Да речем, че спира по-добре от повечето 330-ки, а като за 18-ка върви повече от 20-ка и някой 30-ки

Ако някой беше ми я предложил в този вариант преди 5 години, щях да му дам 14 500 и 1000 да се почерпи.
Много пъти съм казвал, че от снимка заключение не се прави, както и от годината и модела на колата.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Lenco написа:Не се отклонявайте от темата. Да речем, че само музиката е 4500.
Да речем, че спира по-добре от повечето 330-ки, а като за 18-ка върви повече от 20-ка и някой 30-ки![]()
Хахах някой като каже "музиката е N" , и n+10 000 ако искаш дай, за музика няма как да я продадеш за толкова колкото е цената на вложение "неща", все едно като продавам моята да сложа + 1 000 защото съм си взел ОЕМ шайба...

За спиране, не знам дали ще спира по-добре от моята

Спирам да коментирам, че имам чувството че слушам 12- годишният ми братовчед

chucky написа:ivanski_2 написа:А за 330ci сигурнно чист бартер за 3 стаен в София, ако следваме скалата на цената ти![]()
Ихааа моята е фул екстри (ама не като на джамбазите![]()
) 2005 година края,черна с черен интериор, оригинално лява та.... навит съм и на двустаен с гараж
![]()
Oхоо тогава, ако следваме ценоразписа на колегата, апартамента трябва да е поне до НДК

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Lenco
- Старши скрапер
-
ivanski_2 написа:Lenco написа:....
За спиране, не знам дали ще спира по-добре от моята![]()
ама айде да не си мерим..... а за вървенето повече от 20ка , та и от 30ка айде моля ти се
всички знаем колко върви 318, ако се засечем някъде ще се убедиш колко жестоко грешиш:mhihi:
![]()
![]()
Спирам да коментирам, че имам чувството че слушам 12- годишният ми братовчед![]()
....
Искрено се забавлявам, бях на 12 преди почти 38, а като се засечем ще черпя по бира или кола и дано разбера, колко греша

Проблема е, че на 18-ката не и стават по-малки джанти от 17" и при всяка смяна на свещи се моля в магазина за още 2

Някой да не помисли, че лъжа.
VIN: WBABL31050JX30977
Type code: BL31
Model: 318CI (EUR)
E-F-R series: E46 2
Series: 3
Type: COUPE
Steering: LL
Doors: 2
Engine: M43/TU
Т.е. искаш да кажеш, че е била 318, ама са останали само ламарините от това 318? Узаконено ли е всичко? И въпреки това, само ти ще оцениш всичко. В България не вярвам да има такива хора. А който си търси класика, в добър вид, ще я иска в оригинално състояние, а не да е някакъв Франкенщайн.
- Lenco
- Старши скрапер
-
swetlioo написа:Т.е. искаш да кажеш, че е била 318, ама са останали само ламарините от това 318? Узаконено ли е всичко? И въпреки това, само ти ще оцениш всичко. В България не вярвам да има такива хора. А който си търси класика, в добър вид, ще я иска в оригинално състояние, а не да е някакъв Франкенщайн.

В България се търси евтина кола.
И ако някой от собствениците на апартаменти иска да пробваме упражнението от 0 до 250 до 0 да пише.
Позволих си да спамя (да ме извинят модовете) за да обясня, че оценката на употребявана кола е донякъде точна и, че има надпис 330 на багажника е все тая.
Успех на човека, който си купи горе коментираната 320ци.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Lenco написа:В България се търси евтина кола.
Само не разбрах защо се хабиш да спориш!

Ако някой покаже нагледно как се купува, стяга и модифицира кадърно и с вкус неизгнила, двуврата Е46-ца, с 6 цилиндъра, за по-малко от 14.5к да заповяда.
Даже и мунинг проект само с китайски боклуци няма как да остане на четирицифрена сума!

Уж сме в автомобилен форум, където мераклиите да си коментират и оценяват лъскачките, а всъщност се коментират полу-разпадащи се варели и все се намира някой, който се опитва да убеди себе си и околните, че кола за 4 и кола с обща стойност 20+ са едно и също и второто е безмислено, тъпо и за балъци, че чак и вербалка агресия се появява на моменти!
Чудно що ли във fanatics форума никога не съм срещал изказвания от типа "какво пък толкова има в тая кочина, че струва ХХХ"???
Кисело е гроздето!
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
empar написа:Lenco написа:В България се търси евтина кола.
Само не разбрах защо се хабиш да спориш!![]()
Ако някой покаже нагледно как се купува, стяга и модифицира кадърно и с вкус неизгнила, двуврата Е46-ца, с 6 цилиндъра, за по-малко от 14.5к да заповяда.
Даже и мунинг проект само с китайски боклуци няма как да остане на четирицифрена сума!![]()
Уж сме в автомобилен форум, където мераклиите да си коментират и оценяват лъскачките, а всъщност се коментират полу-разпадащи се варели и все се намира някой, който се опитва да убеди себе си и околните, че кола за 4 и кола с обща стойност 20+ са едно и също и второто е безмислено, тъпо и за балъци, че чак и вербалка агресия се появява на моменти!
Чудно що ли във fanatics форума никога не съм срещал изказвания от типа "какво пък толкова има в тая кочина, че струва ХХХ"???
Кисело е гроздето!
Колко точно написано !

А има ли реален пазар за такива коли? Или това е лична сметка с ясна идея, че си платил за собствения ти кеф и едва ли някой ще го оцени, като самият ти?
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
swetlioo написа:А има ли реален пазар за такива коли? Или това е лична сметка с ясна идея, че си платил за собствения ти кеф и едва ли някой ще го оцени, като самият ти?
Реален пазар за "ценителски" автомобили в БГ няма,или по-точно е сведен до минимум .
Евентуално някой познат,приятел итн. би купил такъв тип автомобил.
Тука се знае Е46 максимум 5 К

Обширна тема ,няма нужда да я дискутираме за Н-ти път.
Който търси намира,който гледа ,всичко има !
Здравейте, колеги, имам бърз въпрос за предна броня на bmw e46 купе, на който не успях да намеря отговор, а именно - тази липсваща от снимката долу пластмаса / решетка тип крило, заедно с халогена може ли да се добави на бронята. Имам цялата пластмаса с халогени от друга броня, но се чудя дали се захваща на основната броня или като е липсваща счупена не може да се замени, тоест цяло е, а не отделен елемент?

Линк към снимка: https://imgur.com/3izIWnB
Би трябвало да е това номер 5 от тази схема - https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=BN33-USA-03-2001-E46-BMW-325Ci&diagId=51_3679 и като гледам е отделна част, тоест не би трябвало да има проблем като го имам налично да се добави към въпросната броня от снимката, но искам да съм сигурен
Линк към снимка: https://imgur.com/3izIWnB
Би трябвало да е това номер 5 от тази схема - https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=BN33-USA-03-2001-E46-BMW-325Ci&diagId=51_3679 и като гледам е отделна част, тоест не би трябвало да има проблем като го имам налично да се добави към въпросната броня от снимката, но искам да съм сигурен

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Последна питанка момчета,
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=gtnzr2
км може би са повечко, но изглежда пазена на снимки, момчето каза, че са сменяни пружини и маортесьори, което значи че не е на 100 на хил (няма как..) но все пак.
Каза, че няма ръжда, въпреки, че е от Германия. Странното беше, че в талона пишело 1,6, а тя си е 1,9 всъщност, както по-добре от мен знаете.. Питах дали отговаря номер двг на документи и самия двг, каза, че да
Дайте плс платен, но работещ сайт за проверка на ВИН?
Последното е39, което си бях харесал се оказа вместо 2002ра, 2000-та, не стигнах да проверявам повече, но тук бих!
км може би са повечко, но изглежда пазена на снимки, момчето каза, че са сменяни пружини и маортесьори, което значи че не е на 100 на хил (няма как..) но все пак.
Каза, че няма ръжда, въпреки, че е от Германия. Странното беше, че в талона пишело 1,6, а тя си е 1,9 всъщност, както по-добре от мен знаете.. Питах дали отговаря номер двг на документи и самия двг, каза, че да

Последното е39, което си бях харесал се оказа вместо 2002ра, 2000-та, не стигнах да проверявам повече, но тук бих!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Това изглежда читаво и безплатно, за моята вади верни неща : https://bimmercat.com/bmw/EN/vin/decoder/online
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Bogat-Beden написа:Последна питанка момчета,
Километрите не ги коментирам, няма шанс да е на толкова, но най малкото първите 10 неща дето поглднеш като части трябва да са още с щампа на при положение, че моята като я купих беше с оригиналната демпферна шайба, сложена в завода а колата беше на 200-220к(нещо такова)....... Иначе цената малко висока ми се струва за никакви екстри, преди фейса, трябва да е в доста добро състояние, ако е така си струва сигурно.
Защо не си вземеш една 320d, да смениш 3-4 болежки и да си свиркаш няколко години ?

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Bogat-Beden написа:Дайте плс платен, но работещ сайт за проверка на ВИН?
http://www.auto-records.com/
Най-ценните 5евро(поне преди две години бяха толкова), които похарчих преди 2 години, когато си купих моята 46-ца.
"Опппааааа, ми тя преди 5 години е била на по-малко километри, отколкото ми е я продавате в момента бе, баце??? Надушвам едни хиляда лева надолу..."
В крайна сметка само 700 подуших и ми казаха с колко точно са я върнали, но това е дълга история!
Напълно възможно е да е на е влизала в официален сервиз и почти нищо да не видиш. Имай го предвид.

Колата изглежда доста свежо, макар и гола на пушка.