Е46 320д VS 725tds
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
vlado666 написа:BMW-E39 написа:взимаи Е38 и да не ти пука
нека колегите с Е46 да си мислят че карат комфортна лимузина
Ти пък си много убеден, че Е46 не предлага лукс ми се струва. Ама ми се струва, че се бъркаш колегаТова че ти не си се качвал в такава Е46'ца не означава, че няма
Незнам за теб, но в Е46-цата винаги ми беше тясно,все ровичках седалката напред,назад, чи нагоре и надоло докато си намеря място.; Пък за хората като се качат отзад няма да коментирам, особено ако са 3ма.Иначе като визия и пъргавост си е доста добра кола.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
vlado666 ти твоита с Е38 ли сравняваш
гледам е 03 сложи го 2004 .. е аз бих сравнявал твоита с 2004 новата 7ца. .
все пак твоита има доста глезотии . а аз говоря Е46 99-та и Е38 ..
твоита е от новото поколение

гледам е 03 сложи го 2004 .. е аз бих сравнявал твоита с 2004 новата 7ца. .
все пак твоита има доста глезотии . а аз говоря Е46 99-та и Е38 ..
твоита е от новото поколение

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
GECATA BMW написа:ТДС коя 320-ка ще бие![]()
не говорете глупости
всяка 320 базова

http://zeperfs.com/duel691-568.htm
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

suravia написа:GECATA BMW написа:ТДС коя 320-ка ще бие![]()
не говорете глупости
всяка 320 базова![]()
![]()
![]()
http://zeperfs.com/duel691-568.htm

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
по темата на колегата вземаи 730д напани се малко и си ти
поне знаеш че си копуваш кола
725тдс е доста куцо
а по спора 320д или 325тдс диаграмата показа това
http://zeperfs.com/duel83-691.htm
поне знаеш че си копуваш кола
725тдс е доста куцо

а по спора 320д или 325тдс диаграмата показа това
http://zeperfs.com/duel83-691.htm
Последна промяна suravia на 07 Яну 2008, 13:38, променена общо 1 път
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
V-max написа:тая тема се изчерпаТДСа не е бегачка , който си го мисли не е уцелил модела
Както написах вече няколко пъти ще взема седмака не за бегачка, а за лукс возия и според мен доста добра визия.Но все пак с чип ще стане към 180кс което не е никак малко.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
твоето мнение ми е ясно, не беше насочен към теб коментара
725ТДС с чип става доста по-пъргав и приятен за каране , ще си доволен със сигурност

725ТДС с чип става доста по-пъргав и приятен за каране , ще си доволен със сигурност
Ще направя още едно включване по темата.
Както един колега спомена единствената прилика на двата двигателя е дизеловото гориво.
Едната е 6 пък другата е 4 цилиндрова и мисля от там тръгва спора със усещането и вървежа.
Този който е карал 6-така и знае как върви трудно се съгласява с обратното мнение. просто на ТДС-са му трябват обороти да се поразвърти и чак тогава показва мускули. Докато д-то по- бързо реагира на настроението на водача, но пак казвам само защото е 4 цилиндъра и работата на мотора е в друг ритъм. Като тръгнат колите 320 не блести с нищо пред тдс-са дори му отстъпва. със 150те коня д-то ще има разлика макар и да не съм карал такава, но съм карал 163 е90 и има разлика .Обаче нова кола и кола на 15 години все ще има разлика .Аз дълбоко се покланям на ТДС-са защото е един сполучлив мотор на БМВ, а БМВ има доста сполучливи двигатели и той е един от тях. От 84-85 до излизането на тдс-са през 92 година /по-горе сбърках бях написал 91/ БМВ са извървяли толкова много път че подминават мерцедес който има 40 годишна история на дизела в леките автомобили. Подминават го не само в динамика а и в надеждност. Забележете подчертавам надеждност. Вярно е че поостаряха и станаха капризни относно подръжката, но това не е трактор ЮМЗ това е БМВ и иска пари за подръжка.
320 е46 кола съчетала лукса с усещането на пътя.Но всяко съчетание води до компромиси. Ако искате 100% усещане е30 е колата съвсем сериозно с еднае 30 318 ис съм усещал това което с е90 и с 250 да я карам не мога да усетя . Дано да ме разберат колегите БМВ е кола в която и в гаража да седя пам ми е кеф и затова аз БМВ та неща да сравнявам аз всички ги обичам
:bowdown:
П:С за сведение е38 725 е 1850 кила какви два тона и половина толкова е X5
725тдс е един разкошен автомобил. а е46 е истинска красавица било то и 316-ка.
Приятна вечер
Както един колега спомена единствената прилика на двата двигателя е дизеловото гориво.

Едната е 6 пък другата е 4 цилиндрова и мисля от там тръгва спора със усещането и вървежа.
Този който е карал 6-така и знае как върви трудно се съгласява с обратното мнение. просто на ТДС-са му трябват обороти да се поразвърти и чак тогава показва мускули. Докато д-то по- бързо реагира на настроението на водача, но пак казвам само защото е 4 цилиндъра и работата на мотора е в друг ритъм. Като тръгнат колите 320 не блести с нищо пред тдс-са дори му отстъпва. със 150те коня д-то ще има разлика макар и да не съм карал такава, но съм карал 163 е90 и има разлика .Обаче нова кола и кола на 15 години все ще има разлика .Аз дълбоко се покланям на ТДС-са защото е един сполучлив мотор на БМВ, а БМВ има доста сполучливи двигатели и той е един от тях. От 84-85 до излизането на тдс-са през 92 година /по-горе сбърках бях написал 91/ БМВ са извървяли толкова много път че подминават мерцедес който има 40 годишна история на дизела в леките автомобили. Подминават го не само в динамика а и в надеждност. Забележете подчертавам надеждност. Вярно е че поостаряха и станаха капризни относно подръжката, но това не е трактор ЮМЗ това е БМВ и иска пари за подръжка.
320 е46 кола съчетала лукса с усещането на пътя.Но всяко съчетание води до компромиси. Ако искате 100% усещане е30 е колата съвсем сериозно с еднае 30 318 ис съм усещал това което с е90 и с 250 да я карам не мога да усетя . Дано да ме разберат колегите БМВ е кола в която и в гаража да седя пам ми е кеф и затова аз БМВ та неща да сравнявам аз всички ги обичам

П:С за сведение е38 725 е 1850 кила какви два тона и половина толкова е X5
725тдс е един разкошен автомобил. а е46 е истинска красавица било то и 316-ка.
Приятна вечер

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е как бе,то ауди 80 тежи 1.5тона,а ес-класата е направо 3!
а6 се държи в завоя като никоя друга,няма бмв,няма мерцедес..тва бисери от миналата седмица!
иначе как се сравнява 7 и 3,то темата ква беше и къде отиде
а6 се държи в завоя като никоя друга,няма бмв,няма мерцедес..тва бисери от миналата седмица!
иначе как се сравнява 7 и 3,то темата ква беше и къде отиде

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
BAYRON написа: П:С за сведение е38 725 е 1850 кила какви два тона и половина толкова е X5
Е38 не е 1850кг.Нещо се бъркаш.Според мен петицата ще тежи толкова, а седмицата си е доста по тежичка