Искам да сложа газов инжекцион
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
нека не се съгласявам с тебе , пък може и да поспориме. Да сложиш чип значи да оптимизираш горенето , самия процес и от там вдигаш ефективността на мотора . А ако сложиш газово объркваш цялата сиситема (оригиналната де) и икономисваш за сметка на живота на двигателя.... не знам къде виждаш аналогията
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
OK колега като дойдеш за ново каско в офиса ще поспорим очи в очи.V-max написа:нека не се съгласявам с тебе , пък може и да поспориме. Да сложиш чип значи да оптимизираш горенето , самия процес и от там вдигаш ефективността на мотора . А ако сложиш газово объркваш цялата сиситема (оригиналната де) и икономисваш за сметка на живота на двигателя.... не знам къде виждаш аналогията
ПП иначе и аз съм за чипа с две ръце особено на 330d

- Гост
-
V-max написа:нека не се съгласявам с тебе , пък може и да поспориме. Да сложиш чип значи да оптимизираш горенето , самия процес и от там вдигаш ефективността на мотора . А ако сложиш газово объркваш цялата сиситема (оригиналната де) и икономисваш за сметка на живота на двигателя.... не знам къде виждаш аналогията
Абсолютно... Аз специално нямам нищо против това, че некой си е сложил газ на 325-цата примерно - това си е негов избор... Съвети от сорта на "ама защо тогава не си взе нещо друго" са глупави - всеки решава сам за себе си и другите трябва да уважаваме избора му. Е, това не ми пречи когато си купувам кола на старо, ако разбера че е помирисвала газ да кажа само "Лек ден" и да изчезна с 300...

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Нека всеки сам си решава как да постъпи с автомобила си "Разни хора разни идеали "
но доста често евтиното излиза после скъпо.. все пак тука сме се събрали да обсъждаме и даваме съвети колегите имащи питания , а не да се отколняваме от темата и да я превръщаме в дискусия за или против газта
/подвижните бомби/

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Абе вие тези е-46 за някакви супернови и яки коли ли ги имате, че да не могат да се карат на газ? Това не мога да разбера? Репликата с износването на мотора особено....
Аз тази кола колко години ще я карам, че да се скапе от горивото. Това да не е Opel. Моторът на такъв автомобил, особено шестака е изключително здрав, сравнение с някой наакан Ecotek. Щом той се кара 1 000 000 км без ядове, БМВ не би трябвало да има никакви ядове. Ламбдо-сондите незнам какво може да им стане от газта също.
Мислил съм си за дизел, но това така трака и тресе на място, че не бих си купил такава печка. Новите тройки наистина нямат нищо общо.
Аз тази кола колко години ще я карам, че да се скапе от горивото. Това да не е Opel. Моторът на такъв автомобил, особено шестака е изключително здрав, сравнение с някой наакан Ecotek. Щом той се кара 1 000 000 км без ядове, БМВ не би трябвало да има никакви ядове. Ламбдо-сондите незнам какво може да им стане от газта също.
Мислил съм си за дизел, но това така трака и тресе на място, че не бих си купил такава печка. Новите тройки наистина нямат нищо общо.
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4