боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- карел
- младши ентусиаст
-
На местата дето беше издрано от нокти го минах с много финна шкурка №240 и след това директно със спрея ги напръсках на разстояние от 30 см, 3 пъти в интервал от около 20 минути.
Спрея го купих от М.Бриколажш в Благоевград има го в наи - различни нюанси на сивото.
наистина стана страхотно, направосе гордея със себе си.
а старата боя не съм я махал, пръсках върху нея, няма проблем.
Спрея го купих от М.Бриколажш в Благоевград има го в наи - различни нюанси на сивото.
наистина стана страхотно, направосе гордея със себе си.

- карел
- младши ентусиаст
-
;)
Случайно да имате файла от печатницата да го постнете тук да си го сваля и направо да го дам да ми го принтнат на мене , че и аз искам да се обзаведа
Аз вече фолиото ще го избера:)

- johny bravo
- Потребител
-
А някой може ли да сподели как се сваля лайстната около скоростния лост, с ръчни скорости съм. И още нещо, на този спрей пише да се третира с обезмаслител преди това, правил ли си го?
- карел
- младши ентусиаст
-
Сваляш внимателно от ляво и дясно кожения калъф на лоста на скоростите и ще видиш два винта Отвиваш ги с отверката, леко повдигаш нагоре и от долната страна откачаш буксите за свалянето на стъклата Лесно е стига да си внимателен Преди боядисването не е лошо лайстните да се почистят със спирт /може и водка/ Това е всъщност и обезмасляването им
- johny bravo
- Потребител
-
Мерси много Карел, голям си са отивам да ги боядисвам, лайсната на ск лост утре, като дойде едни приятел за помощ.
Колеги, а някой мислил ли е дали лайсните не могат да се обвият в кожа? Естествена разбира се. Агнешката например е тънка и би могло да се получи интересно... Моята дясна предна е зверски одрана - изглежда първия собственик е имал доста масивен часовник - и все още не съм решил как тчно да я оправя... И като стана въпрос за лайсни (да не товаря форума излишно с друга тема) конзолата между двете предни седалки е малко пообелена. Това се забелязва през деня и ме дразни... Не знам как е боядисвана, но е от черна пластмаса и даже като е лющена пак си е черна отдолу, но е дразнещо... Предполагам го има и при вас този проблем. Как го решихте? И още нещо - конзолата ми е обикновена - без подлакътник - и в тази връзка от къде мога да се снабдя с такъв? Благодаря предварително!
BMDrago написа:Кожа-може ама трябва да се лепи-даже може и да се остави вълната![]()
![]()
А за конзолата-имам барче с джобчета и пепелник отзад-твои са срещу скромните 35лв
Нямах предвид астраганче или нещо подобно