серийно оборудване 320 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
bmw525tds написа:Добре да попитам- аз съм чувал, че не било хубаво да се исключва ASC-то.Казват, че се преебавало има ли нещо вярно или празни приказки ?
Мойто и на Шаро а може би и на половината форум с е46 тогава трябва да не им бачка

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
много зависи от това как караш
аз съм чувал че не е много хубаво да се кара дълго време така че да се задейства ASC-то демек да ти мига лампата
п.с. няма такова обяснение
иначе ако си караш нормално така че да не е необходимо задействането на самата система ASC няма никакви проблеми
фактически няма никаккъв проблем да караш постоянно с включена система при положение че тя не се активира

аз съм чувал че не е много хубаво да се кара дълго време така че да се задейства ASC-то демек да ти мига лампата
п.с. няма такова обяснение

иначе ако си караш нормално така че да не е необходимо задействането на самата система ASC няма никакви проблеми

фактически няма никаккъв проблем да караш постоянно с включена система при положение че тя не се активира

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
GECATA BMW написа:много зависи от това как караш![]()
п.с. няма такова обяснение![]()
Е добре де ама тя системата си е винаги пусната само като преплъзне едното колело се активира автоматично.Аз имах предвид да изключвам от компчето това авоматично блокиране при преплъзване като реша да прая щуротии.Чувам съм че като земе много да се базика да се спира и са преебавало .Лично мен ме съмнява и разбира се сенадям да не е така

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4