Маркер за всякакъв вид боя(отстраняване на драскотини)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
Re: Маркер за всякакъв вид боя(отстраняване на драскотини)
© написа:BMW-Beast написа:...
много добро представяне на събора с Z3 ката
мерси Слави

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-

Поне да ти пратя некоя добра снимка от Събора

- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
S_GonzaLes написа::OT:
Поне да ти пратя некоя добра снимка от Събора
прати

- samuil_m3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: sl 63 amg black series
danielscot написа:Ей това са цените, колега :http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=fix+it+pro&_sacat=See-All-Categories От тук съм го купувал. А ако съм знаел, 4е го рекламират в топшоп или квото е там - никога нямаше да го взема, ама случайно попаднах. Мисля да пробвам BMW wax - чувам добри отзиви.
колега това е китайското менте
истинския е около 80лв.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
samuil_m3 написа:danielscot написа:Ей това са цените, колега :http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=fix+it+pro&_sacat=See-All-Categories От тук съм го купувал. А ако съм знаел, 4е го рекламират в топшоп или квото е там - никога нямаше да го взема, ама случайно попаднах. Мисля да пробвам BMW wax - чувам добри отзиви.
истинския е около 80лв.
Омръзна ми и на мен да обяснявам че видите ли такива цени,значи са ментета на марката!
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Rundev написа:samuil_m3 написа:danielscot написа:Ей това са цените, колега :http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=fix+it+pro&_sacat=See-All-Categories От тук съм го купувал. А ако съм знаел, 4е го рекламират в топшоп или квото е там - никога нямаше да го взема, ама случайно попаднах. Мисля да пробвам BMW wax - чувам добри отзиви.
истинския е около 80лв.
Омръзна ми и на мен да обяснявам че видите ли такива цени,значи са ментета на марката!
А оригиналният върши ли някаква работа? Тези които се продават в България ( два за 60лв) оригинални ли са?
- samuil_m3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: sl 63 amg black series
b_velev написа:Rundev написа:samuil_m3 написа:danielscot написа:Ей това са цените, колега :http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=fix+it+pro&_sacat=See-All-Categories От тук съм го купувал. А ако съм знаел, 4е го рекламират в топшоп или квото е там - никога нямаше да го взема, ама случайно попаднах. Мисля да пробвам BMW wax - чувам добри отзиви.
истинския е около 80лв.
А оригиналният върши ли някаква работа? Тези които се продават в България ( два за 60лв) оригинални ли са?
със сигурност не са
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
http://www.aukro.bg/item1033411080-zali ... t-pro.html
Не ми се вярва да действа много,много тая щуротия

Не ми се вярва да действа много,много тая щуротия

- ckrumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31, 320D
- Мечтае да кара: Каквото и да е, но да е BMW :)
Добре де, защо просто не си вземете 100 грама боя като вашата. Около 10 лева е. Верно, че няма лак в нея, но все пак ще скрие бялото. Дори може да искате да ви я смесят с лак основата. С четчица от лак за нокти го нанасяте и тва е. Поне цвета ще е същия. Ясно, че няма да е гладко като ново, ма съм пробвал така и не става зле... особено за черните ми джанти ... станаха екстра 

- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Проявих интерес и аз към този продукт, но... освен че има ментета, погледнах и клипчето, при което някакъв шваба демонстрира на практика какво и колко помага (на линка от първа страница)
За незнаещите немски, ще преведа какво казва:
"За разлика от рекламата, където не е посочено всичко, четете и описанието за ползване на продукта...
...лошите моменти, неспоменати в рекламата...
1) Процедурата се извършва задължително на сянка, в никакъв случай на слънце!!!
2) време за съхнене между 41 и 48 часа (на сянка) - колата да не се движи, за да не залепва прах по обработеното място (прахът би останал там)
3) подходяща температура за процедурата - средно 20 градуса (амплитуда в рамките на 15-32 градуса)
4) само за малки, но не и за дълбоки драскотини
След процедурата мястото на нанасяне е добре да се забърше с кухненска кърпа (да е чиста, за да не се зацапа - да не е мъхеста...)
Остава видимо петно (като мазно/лъщящо) в продължение на 48 часа (ако е нанесено много може да се вижда и след това леко)
Препаратът не е магьосник и не заличава драскотините - те не изчезват и продължават да са леко видими...
За удари от камъчетата (разбирай и по-дълбоки драскотини) е абсолютно неефективен.
Надявам се да съм помогнал на незнаещите немски - не отговарям за съдържанието, а само за смисъла на превода....
И все пак някой ако реши да го ползва - нека да сподели ефекта и дано го подкрепи със снимков материал
За незнаещите немски, ще преведа какво казва:
"За разлика от рекламата, където не е посочено всичко, четете и описанието за ползване на продукта...
...лошите моменти, неспоменати в рекламата...
1) Процедурата се извършва задължително на сянка, в никакъв случай на слънце!!!
2) време за съхнене между 41 и 48 часа (на сянка) - колата да не се движи, за да не залепва прах по обработеното място (прахът би останал там)
3) подходяща температура за процедурата - средно 20 градуса (амплитуда в рамките на 15-32 градуса)
4) само за малки, но не и за дълбоки драскотини
След процедурата мястото на нанасяне е добре да се забърше с кухненска кърпа (да е чиста, за да не се зацапа - да не е мъхеста...)
Остава видимо петно (като мазно/лъщящо) в продължение на 48 часа (ако е нанесено много може да се вижда и след това леко)
Препаратът не е магьосник и не заличава драскотините - те не изчезват и продължават да са леко видими...
За удари от камъчетата (разбирай и по-дълбоки драскотини) е абсолютно неефективен.
Надявам се да съм помогнал на незнаещите немски - не отговарям за съдържанието, а само за смисъла на превода....
И все пак някой ако реши да го ползва - нека да сподели ефекта и дано го подкрепи със снимков материал

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
колеги някои използвал ли е този продукт... :
видях го в метро и ми стана интересно около 10 лв е и пише, че е безцветно и че заличава следи от драскотини.... ако някои го е ползвал нека сподели ..
видях го в метро и ми стана интересно около 10 лв е и пише, че е безцветно и че заличава следи от драскотини.... ако някои го е ползвал нека сподели ..
- Rundev
- младши ентусиаст
-
scipo написа:колеги някои използвал ли е този продукт... :
Това са фашкии колега,пробвал съм на няколко пъти различни такива,викал съм продавачите да видят за какви драскотини става на въпрос и отговорът на продавача винаги е "Взимай го ще изчезнат моментално драскотините с таз паста" Да ама Не.Относно по горния пост на колегата и аз се мъча да обясня вече незнам колко пъти че евтината цена на Fix It Pro = менте и че оригиналчето действа само на повърхностни драскотини а не на дълбоки копки.
- diavolo_vam
- Потребител
-
scipo написа:колеги някои използвал ли е този продукт... :
Колега и аз точно него си го купих от Метро и ефекта е много добър, но единствено за драскотини по пърхността на боята. За дълбоки драскотини няма да ти помогне.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
........и такаааааа след лек застой на темата и доста коментари от типа "има ги брато по 2 лева" колкото и да обяснявам че са ментаци от "2 лева" ,през това време моят човек в Англия най накрая намери свободно време и издири ОРИГИНАЛНИЯ продукт FIX IT PRO за около 27 паунда и сега го чакам да пристигне защото днес ми го е изпратил.
Като пристигне първата ми работа е да тествам и снимам за форума "Преди" и "След"
Дай боже оригинала да действа

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda