Картерни

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Картерни

Мнение от K_Ilkov » 20 Ное 2010, 0:52

ОК вече разбрах :mhihi:

мащабите явно са различни от това което си представях :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 20 Ное 2010, 8:41

kokakabana написа:- за колегата дето не е разбрал за потника (докато сменян въздушен филтър с цилиндрична форма майстора си е бърсъл рацете с стар потник и е паднал в филтъра) след стариране на машината турбината го засмукала). случая беше преди около 3 години и незнам дали пазя снимките. ако ги открия щеги качя струва си да се види.

Според мен единственото нещо, което си струва да споделиш е къде точно се намира този сервиз...да го заобикаляме :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 20 Ное 2010, 8:49

kokakabana написа:освен ако в картените газове има накави твърди предмети, знамли стружки , чакъл, пясък. и те трябва да преминат иначе през задънения филтъ. та ако ми слледиш мисълта излиза че с нов филтър полесно ще се скапи турбото защото новия има по добра пропускливост

Колеги,послушайте колегата КОКАТА!!!В никакъв,ама в никакъв случай НЕ сменяйте филтри,защото(подчертавам) новите филтри имат по-голяма пропускливост и могат да пропуснат -камъни,чакъл,комплект потник и долни гащи на майстора и други предмети които могат да ви увредят турбото и т.н.Ако е само потника на майстора(както е писал по-горе) или некой друг клапан нямате грижи,освен в случай ако в потника няма някой гаечен ключ,но от 22-ка на горе,по-малките ги мелим без проблем.Така че смело и безотговорно напред,а пък аз да се е*а у будалата,толкова години да хвърлям по една торба пари за филтри,тцъ,тцъ,тцъ :banghead: :banghead: :banghead:

п.п.Колега,смени разказвача на къси разкази.Този е от ловно-рибарския съюз колега!
Изображение

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 20 Ное 2010, 8:55

Аз пък ви съветвам да не сменяте никакви филтри да не засмуче някой дюшек :mhihi:

Предишна

Назад към E46