Новата ми 320д 00г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
АХаха, ами в Дару е 45, поне за мен.
И за пропускането на разни неща по колата - и аз съм го забелязал.
Просто им се връзва много точно германската педантичност - дори да е уникално забележим дефект, ако не се го посочил специално него за проверка/отстраняване - няма да го погледнат.
И за пропускането на разни неща по колата - и аз съм го забелязал.
Просто им се връзва много точно германската педантичност - дори да е уникално забележим дефект, ако не се го посочил специално него за проверка/отстраняване - няма да го погледнат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
незнам ама тука в един сервиз,правех голфа и накрая като ми съобщиха една сума,като се развиках,то май толкова излизало навсякаде по толкова пари вземат,ама аз като не знам,поне да кажат в началото,та като отворих една уста....сега като ходя и всички в очите ме гледат
от каското ме пратиха точно в същият сервиз да сменя едни работи,тоз гледа колата отдолу,вика ще ти сменя и това,ще кажа на застрахователя и другото да сменим... значи можело да си гледат работата както трябва ама трябва да се развикаш първо....

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Мсля че не ми работи, копчето на ключа за отваряне на багажника, възможно ли е да е от слаба батерия или има друг проблем ... и за подобен проблем къде се ходи ... на какъв сервиз ? А за онези 90лв който дадох в сервиза с диагностиката и реглажа и работа 15лв имаше за смяна на лчва биалетка.... такаче само диагностика и реглаж са 75лв и това даже разбирам че никак не е скъпо за в София. Дано ми помогнете за този дребен проблем който ме дразни с багажника.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Моля кажете ми къде да отида за този проблем защото ме дразни всеки път с ключа да го отварям. И грешката на еърбега на пасажерската седалка как се решава, няма удари колата, изтриват ми грешката и след 10км пак светка... какво се прави в този случай???
сядаш една вечер пред компютъра и почваш да четеш темите,специално за айрабега има толкова много теми....иначе за ключа незнам,може и да е от ключалката ти,щом ключа си отключва вратите малко ме съмнява да е от батерия,пък и това се проверява лесно,сменяш батерията и готово,не виждаш защо питаш 2-3 пъти дали е от батерията.ThE BeAsT написа:Моля кажете ми къде да отида за този проблем защото ме дразни всеки път с ключа да го отварям. И грешката на еърбега на пасажерската седалка как се решава, няма удари колата, изтриват ми грешката и след 10км пак светка... какво се прави в този случай???
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Така колеги, кажете някакви отзиви за бензиностанции ромпетрол, до сега съм карал 2000км само с лукойл, да сменя ли на ромпетрол т.е. заслужава ли си? Питам защото чух положителни неща за тях. За дизел говорим. И не ми предлагайте други теми, чел съм ги... знам че лукойл и омв са водещи, но за тази просто съм чувал и се допитвам. Като цяло, хубаво ли е за двигателя да се сменява горивото или е по-добре да си сипваш от едно и също място ако нямаш оплаквания, да не я изглеза много с ромпетрол и да не иска после лукойл :Д
П.С.
И може ли някой да ми каже за какво е копчето със снежинка над това за подгрев на задното стъкло.
Когато оставя да ми свети асц на таблото (жълтата лампичка с одивителна в триъгълник и завой около него) няма блокаж на диференциала, и няма тракшън нали ? Когато не свети, премигва като забоксува, може ли някой да ми обесни принципа му на действие може и на лс
Мерси предварително!
П.С.
И може ли някой да ми каже за какво е копчето със снежинка над това за подгрев на задното стъкло.
Когато оставя да ми свети асц на таблото (жълтата лампичка с одивителна в триъгълник и завой около него) няма блокаж на диференциала, и няма тракшън нали ? Когато не свети, премигва като забоксува, може ли някой да ми обесни принципа му на действие може и на лс
Мерси предварително!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ThE BeAsT написа:Така колеги, кажете някакви отзиви за бензиностанции ромпетрол, до сега съм карал 2000км само с лукойл, да сменя ли на ромпетрол т.е. заслужава ли си? Питам защото чух положителни неща за тях. За дизел говорим. И не ми предлагайте други теми, чел съм ги... знам че лукойл и омв са водещи, но за тази просто съм чувал и се допитвам. Като цяло, хубаво ли е за двигателя да се сменява горивото или е по-добре да си сипваш от едно и също място ако нямаш оплаквания, да не я изглеза много с ромпетрол и да не иска после лукойл :Д
П.С.
Мерси предварително!
* студеното за лятото
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Колеги, сори пак че ви занимавам ама плс кажете като натиснете копчето на ключа за отваряне на багажника какво става, отваре се сам, отключва се и чака само да го вдигнете, кога работи това копче и т.н. , моето не работи и всеки път с ключа трябва да го отварям.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Би трябвало да си с ASC – принципа на работа е отнемане на газта и/или прилагане на спирачно усилие на задвижващите колела при разлика в оборотите. При DSC прилагане на спирачно усилие и на незадвижващите. Когато свети е изключено. Това е най-грубо. Можеш да прочетеш много по въпроса
– Search му е майката
Ключа само отключва и заключва.

Ключа само отключва и заключва.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Мерси много за обяснението, а за багажника някой да сподели как седят нещата? Отварщ се само с ключ нали? т.е. няма бутон или да се отваря от вътре некви такива неща
Сипах на Ромпетрол, не усещам разлика с това на Лукойл. А и доста четох и разбрах че този двигател преди фейса не е много капризен към нафтата т.е. тези на 150 магаренца са малко по-капринзни от към гориво. Сипвал съм от камиони, от лукойл, омв и ромпетрол, никаква разлика и се обеждавам че нафтата в БГ е еднаква (еднакво гадна).

ThE BeAsT написа:....
колега, ако колата ти нощува пред блока избягвай Ромпетрол .... ако колата ще нощува около Плевен/Кнежа избягвай всичко, което не е ОМВ Алпин Дизел ... едни момчета от офф-роуд форум-а бяха направили тест на нафтата от различни бензиностанции във фризер ... след като го прочетох зимно време само ОМВ - лятно Лукойл, че лъжат по-малко с литрите

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Пред блока нощува да, но до сега не съм имал проблем, а е била на около -20 с лукойл. Мерси все пак .... може да сипвам полувин лукойл с полувин алпин дизел на омв
А стелки за е46 от къде да намеря и какви пари са (освен камор и дару)

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ThE BeAsT написа:Пред блока нощува да, но до сега не съм имал проблем, а е била на около -20 с лукойл. Мерси все пак .... може да сипвам полувин лукойл с полувин алпин дизел на омвА стелки за е46 от къде да намеря и какви пари са (освен камор и дару)
Аз пък карам с балатум

ThE BeAsT написа:Пред блока нощува да, но до сега не съм имал проблем, а е била на около -20 с лукойл. Мерси все пак .... може да сипвам полувин лукойл с полувин алпин дизел на омвА стелки за е46 от къде да намеря и какви пари са (освен камор и дару)
Стелки и тук във форумът продават:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Мерси gold_1, А да ми кажете дали се сменява маслото на скоростите, или само се долива ... или как седят нещата там ? Че ми се струва, че запъва леко при вкарване на скорост, а при обслужването не съм сменял.