Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
s0me0ne написа:Oblivion написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11494934309825229&slink=39voed Изглежда прилична и цената е разумна на пръв поглед.
Някой случайно да е ходил да я гледа или да e от региона да сподели нещо
9к лева за 15 годишен обръщан сбирщайн на 300к км...Сто про е и ръждялник като всеки леген от острова.
Заповядай да потърсим двамата ръждички ако намериш ще ти дам 1000 лева ама ако не намериш ти ми броиш 1000 лева.... относно барчето и таблото вече е купено табло от м3 и цената на колата скача с него, както и барчето е закупено и ще го сменя ако се появи някой мераклия да я купи и това го спира ама според мене друго би го спряло

"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Kosev17 написа:За да не отварям нова тема исках да попитам възможно ли е да се намери ЗАПАЗЕНО E46 до 4 000 - 4 500 лв.? (с не много екстри разбира се, но предимно да е запазено)
Петър Азов
to
BMW купува-продава за 3-та серия
2 mins ·
Бмв е46 320 170коня
4,300 лв.
Plovdiv, Bulgaria
Колата е в добро състояние технически и визуално с ксенон/дсц/бутащи се седалки /бизнес сд /климатик / сменено масло преди по малко от 1000 км /гарнитура на капака на клапаните /ремъци/предни накладки. . С добри летни гуми пълният комплект ключове което ще рече два броя с копчета за централното един обикновен и един пластмасов които служи за шаблон чри вадене на нов ключ БАРТЕР ЗА ШЕСТ ЦИЛИНДЪРА БМВ ГАЗ/БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ. НЕ го продавам защото му има нещо а защото ми трябва нещо по рентабилно
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=59A5E8E1
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ ... e=59A2C2C3
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 2152826758
това е момчето, не го познавам, но колата не изглежда лошо за тези пари, даже хич...
п.с. освен, ако липсата на климатроник не те притеснява (компенсира с други екстри)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
MCPO написа:Заповядай да потърсим двамата ръждички ако намериш ще ти дам 1000 лева ама ако не намериш ти ми броиш 1000 лева.... относно барчето и таблото вече е купено табло от м3 и цената на колата скача с него, както и барчето е закупено и ще го сменя ако се появи някой мераклия да я купи и това го спира ама според мене друго би го спрялоколата всички в града я познават който иска може да разпитва пък ако има сериозни да звънкат и да идват на място
втори собственик съм на колата и мога да докажа цялата и история документално
п.с. Има и една още по "изгнил гнилоч" на Вичо ама там сигурно цвета ще ти е проблемен
сори че те намисам Вичо
просто се дразня на безпочвените коментари someone ела виж карай и тогава говори налял съм пари като за две 46ци и накрая някой да ти се изсере в устата щото е гадател е гадно...
Ако ще и пари за 50 е46-ци да си налял, тва не променя факта, че колата е обръщана, както и не ти дава основание да се опитваш да си "избиваш" всичко вложено. Непревъртана 330-ка в UK е 750 паунда - http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... 5145437581
Разликата до 9200 всеки може да си прецени колко е, разходите по докарване и за обръщане и дали самата кола си заслужава. Във всички случаи нямаш правото да се сърдиш или критикуваш коментиращите колата ти. Вичовица не я намесвай изобщо. Най-малкото тя не е обръщана. Отделно от нея в момента има поне 2-3 330-ки на същите цени, като твоята. Е познай някой тръгнал за 330-ка дали ще си вземе оригинална или обръщан сбирщайн. Казвам сбирщайн, щото само ти си знаеш как и с какви материали си я обръщал. Щото аз досега не съм видял някой да каже абе аз си оставих ръцете, като я обръщам. Всички са професионалисти, всички знаят по-добре от Ханс от завода на БМВ как се обръща и т.н.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
MCPO написа:....ела виж карай и тогава говори налял съм пари като за две 46ци и накрая някой да ти се изсере в устата щото е гадател е гадно...
Колата изглежда добре, но как ще убедиш някой, който е виждал е46-ци, че си налял пари, като не си сменил табло за 50лв, огледала за 60лв и барче за 30лв. Не се сърди ама тъпа работа и да я рекламираш, а и като гледам е с екстри като моята 18-ка, дано поне има чейнджър в багажника.
И за ръждите не се пъни, че да не вземе да дойде някой ... 3 М3-ки от острова се разглобиха пред очите ми, а те не са карани, като нормални 46-ци и не е като да нямаха скрити места с ръжди.
Успех с продажбата

- ALekk
- Потребител
-
- Кара: Bmw E92 330d M Pack N57
- Мечтае да кара: кара мечтата си
здравейте , обмислям покупка на бмв 330cd в дилема съм дали да е с автоматични или ръчни скорости дали разликата в поддръжката и разхода ще е значително по голям в полза на автоматика този екземпляр ми хвана окото , тук всички са доста наясно с този модел може ли мнение .. http://www.cars.bg/c2143384 цената според мене е нормална ако колата е поддържана добре http://www.cars.bg/c2143384
- s0me0ne
- Потребител
-
- Кара: каквото намери
А ако няма документ за обръщането при ПТП с пострадали и обезщетения (да не дава Господ), застрахователите могат да те вкарат в толкова тежък филм, на какъвто станах свидетел... за това аз за себе си знам, че такива коли не трябва да има по ред причини.
Понеже темата е съвсем друга, не гледайте 330ката седан с много екстри в Пловдив (нов внос) Освен че е германка и е с ръжди, не е 2003та (2002 е), не е 204 коня съответно и е с два пъти въртяни километри (350 според груби сметки).
http://www.mobile.bg/11495381992972028
Понеже темата е съвсем друга, не гледайте 330ката седан с много екстри в Пловдив (нов внос) Освен че е германка и е с ръжди, не е 2003та (2002 е), не е 204 коня съответно и е с два пъти въртяни километри (350 според груби сметки).
http://www.mobile.bg/11495381992972028
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Между другото ако имате хубави коли и имате къде да ги държите си ги пазете. Е46 е май последното BMW дето горе/долу да се доближава до old school BMW-тата със прилични двигатели и удоволствие от шофирането, и същевременно да предлага и екстри дето все още някои от новите коли нямат. Новите BMW-та може да са по-добри във всяко отношение, но просто са по-различни 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
MCPO написа:самият ти си публикувал назад в темата 46ци от аутротейдъра за по 2 3 4к паунда
Само дето бяха много специфични и редки дизели, а не бензинови 330-ки. И да, има и е46-ци за 4-5к паунда, което не означава, че и твоята автоматично струва толкова.
s0me0ne написа:А ако няма документ за обръщането при ПТП с пострадали и обезщетения (да не дава Господ), застрахователите могат да те вкарат в толкова тежък филм, на какъвто станах свидетел... за това аз за себе си знам, че такива коли не трябва да има по ред причини.
Точно за тва всякакви обръщаници трябва да се регламентират със закон и упражнението да се ограничи само до официалните представители/сервизи. А на всеки десняк да му е забранено движението по републиканската пътна мрежа.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
КОМБИнациите "излекувани" ли са от rear subframe damage/късане на заден мост от купето или там както се води на български?
- Stoqnchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше M54 , сега N53
- Мечтае да кара: нормално
- Детайли за колата: КомБееее
Здравейте , някой от морето да е оглеждал този автомобил ( или ще оглежда ) да каже някакви впечатления от нея , че ми е малко далече за оглед.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3cj9pi
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3cj9pi
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.
- estimaro93
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
Здравейте! Спрял съм се на БМВ е46 330д, 184к.с., седан, ръчни скорости, понеже за мен най-важно ми е да изпитвам удоволствие от шофирането, а не само да стигна от точка А до точка Б, с възможно най-малко нафта. Затова разходът не е толкова от значение. Това, което ме притеснява е поддръжката, да не се окаже бездънна яма.. Идвам от Ауди А3 8л 1.9тди 110к.с., закупена нов внос, без преглед в сервиз. За отрицателно време се наложи да рециклирам турбина, смяна на съединител, все неприятни неща, заради които и в момента продължавам да изплащам кредит... Наясно съм, че частите за 330д са има-няма двойно по-скъпи в сравнение с А3-ката, но не знам като капацитет и времетраене за какво става въпрос. С около 600лв. ЧИСТ доход месечно и сумата между 8000-8500лв., която обхваща покупка и първоначално обслужване, да не си вкарам таралеж в гащите.. Другото, което е, за евентуалната покупка, дали да е нов внос от автокъща в БГ, от частно лице, или последния вариант - един приятел има познат, който ходи в Италия да внася коли от първи собственици, като преди това, разбира се, дава информация и изпраща снимки. Моят приятел е изключително доволен от неговата, закупена по същия начин - първи собственик от Италия. Благодаря за вниманието.
- beammer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 318d LCI
Здравейте,мнения ако някой е гледал тази, че стои доста време вече: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=35g6tm
estimaro93 написа:Здравейте! Спрял съм се на БМВ е46 330д, 184к.с., седан, ръчни скорости, понеже за мен най-важно ми е да изпитвам удоволствие от шофирането, а не само да стигна от точка А до точка Б, с възможно най-малко нафта. Затова разходът не е толкова от значение. Това, което ме притеснява е поддръжката, да не се окаже бездънна яма.. Идвам от Ауди А3 8л 1.9тди 110к.с., закупена нов внос, без преглед в сервиз. За отрицателно време се наложи да рециклирам турбина, смяна на съединител, все неприятни неща, заради които и в момента продължавам да изплащам кредит... Наясно съм, че частите за 330д са има-няма двойно по-скъпи в сравнение с А3-ката, но не знам като капацитет и времетраене за какво става въпрос. С около 600лв. ЧИСТ доход месечно и сумата между 8000-8500лв., която обхваща покупка и първоначално обслужване, да не си вкарам таралеж в гащите.. Другото, което е, за евентуалната покупка, дали да е нов внос от автокъща в БГ, от частно лице, или последния вариант - един приятел има познат, който ходи в Италия да внася коли от първи собственици, като преди това, разбира се, дава информация и изпраща снимки. Моят приятел е изключително доволен от неговата, закупена по същия начин - първи собственик от Италия. Благодаря за вниманието.
какво значи "600лв чист доход"? Ако толкова можеш да отделяш само за колата всеки месец, скачай смело

- Stoqnchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше M54 , сега N53
- Мечтае да кара: нормално
- Детайли за колата: КомБееее
estimaro93 написа:Здравейте! Спрял съм се на БМВ е46 330д, 184к.с., седан, ръчни скорости, понеже за мен най-важно ми е да изпитвам удоволствие от шофирането, а не само да стигна от точка А до точка Б, с възможно най-малко нафта. Затова разходът не е толкова от значение. Това, което ме притеснява е поддръжката, да не се окаже бездънна яма.. Идвам от Ауди А3 8л 1.9тди 110к.с., закупена нов внос, без преглед в сервиз. За отрицателно време се наложи да рециклирам турбина, смяна на съединител, все неприятни неща, заради които и в момента продължавам да изплащам кредит... Наясно съм, че частите за 330д са има-няма двойно по-скъпи в сравнение с А3-ката, но не знам като капацитет и времетраене за какво става въпрос. С около 600лв. ЧИСТ доход месечно и сумата между 8000-8500лв., която обхваща покупка и първоначално обслужване, да не си вкарам таралеж в гащите.. Другото, което е, за евентуалната покупка, дали да е нов внос от автокъща в БГ, от частно лице, или последния вариант - един приятел има познат, който ходи в Италия да внася коли от първи собственици, като преди това, разбира се, дава информация и изпраща снимки. Моят приятел е изключително доволен от неговата, закупена по същия начин - първи собственик от Италия. Благодаря за вниманието.
Ако си приготвил 8 -8 ,5к лева за кола , трябва да търсиш кола макс до 7к лева , защото ако е нов внос имаш ( ще ти напиша като суми колко горе долу излиза)
регистрация - 350 лева макс ( ако искаш номер пожелание )
гражданска - 200 - 230 лева.
каско - 500 - 700 лева.
данък - 217 лева. ( ако е за София )
първоначално обслужване - 300 - 600 лева ( според каквото искаш )
гуми - ( тук много зависят нещата )
и ако има нужда от малки ремонти пак са някой друг лев.
Ако я купиш от авто-къща ще имаш нужда и от втори комплект джанти и гуми.
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.
- estimaro93
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
600лв. чист доход, имам предвид, освен кредит и г/д нормални ежедневни разходи, които не са свързани с колата. До колкото за новия внос, мисля че 7000 са даже прекалено много (все пак искам и да бъде обслужена като хората), демек 6500-6700 макс. http://m.mobile.bg/details/11495285234239351 мнения? Благодаря за отзивите