Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте колеги,
може ли да ви помоля да ми кажете какво мислите за тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6laotp
Хвана ми окото, но ме притеснява защо е на такава ниска цена... Дали бихте могли да ми кажете дали има нещо видимо, или направо да ходя да я огледам на място?
Благодаря много
Хвана ми окото, но ме притеснява защо е на такава ниска цена... Дали бихте могли да ми кажете дали има нещо видимо, или направо да ходя да я огледам на място?
Благодаря много

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bobsyn написа:Хвана ми окото, но ме притеснява защо е на такава ниска цена...
нерегистрирано купе без екстри на 15 години... трябва да е поне 8к за да е в твоя ценови рейндж

Последна промяна vicho на 28 Май 2014, 9:31, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
chicho_zahari написа:Чича Захари не иска да го филмирате с това кой си продава колата и дали имал право! Така му правите рекламата още по-голяма, аз например нямаше да видя офертата на момчето, ако не го смъмряхте по този начин! Чича Захари иначе иска само мнение за тази кола от човек който е карал минимум 20 години бмв 316i![]()
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6l625k
Много скъпа бе...инак на километри дет са вика не е карана.
Нещо не разбрах дали искаш да кажеш, че колата е без екстри и на 15 години и е ок за цената, която са и поставили, или че такава кола ако искам да е читава трябва да е поне 8к? Извинявам се за тъпия въпрос, но наистина все още нямам достатъчно наблюдения и познания за марката и за това се надявам вие да ми помогнете 

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Bobsyn написа:Нещо не разбрах дали искаш да кажеш, че колата е без екстри и на 15 години и е ок за цената, която са и поставили, или че такава кола ако искам да е читава трябва да е поне 8к? Извинявам се за тъпия въпрос, но наистина все още нямам достатъчно наблюдения и познания за марката и за това се надявам вие да ми помогнете
Не, просто колегата се прави на интересен докато се опитва да ти каже, че цената е ОК за конкретния екземпляр.
Колата изглежда много уморена, с доста захабен салон. Не се знае и как (дали) е поддържана подобаващо. Ако все пак решиш да я погледнеш вземи със себе си някой, който знае какво да гледа. Препоръчвам ти и диагностика в сервиз.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Bobsyn написа:Здравейте колеги,
Благодаря много
Колата е на приятел (колега) както я виждаш на снимките в същия вид беше и в Швейцария. (огледах я като я докарваха) Цената е такава защото пазара ни е такъв..

Доста свежа колица, Едишън Лайфстайл е, ако нямаш предубеждение към цвета (аз примерно зелено БМВ купе трудно бих си купил) ходи я отнасяй

- chicho_zahari
-
-
- Кара: постоянно различни бмв-та и др.коли
- Мечтае да кара: момичетата да му звънят сами
- Детайли за колата: за коя от всичките? уточнявайте за коя точно кола ме питате
Bobsyn написа:Здравейте колеги,
Благодаря много
много неугледна бе чичовото, иначе дано е здрава поне

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bavarcho написа:Цената е такава защото пазара ни е такъв..![]()
Дано го видите! В случай, че не сте?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Благодаря за съветите! Както препоръчахте, говорих с приятел, който е имал вече няколко БМВта и са му страст, та той ме посъветва по-добре да се оглеждам за 328 ако успея да намеря запазена. Ще ви държа в течение как се развива търсенето на звяра 

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Здравейте, гледам че нямате тема "въпроси и отговори" като на е36, а искам да задам 1 въпрос. Някои колега с 330 Д 184 к.с да сподели какъв му е данъка за тази година. Знам че в интернет има калкулатори, но от тази година са променили нещо закона за дакъна. Мерси предварително.

- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
offtopic:
Зависи коя година е колата :-) в Добрич данъка се изчислява по следния начин за коли над 14 год. е KWx1.7x1 т.е. 135x1.7x1 = 229,5 лв., а за тея който са между 5 и 14 формулата е 135х1.7х1.7= 390,15 лв. Всяка община в България има различни местни данъци и такси. Дадох ти ориентир колко е при нас разлика от +- 20-50 лв. да е в другите части на страната.
Зависи коя година е колата :-) в Добрич данъка се изчислява по следния начин за коли над 14 год. е KWx1.7x1 т.е. 135x1.7x1 = 229,5 лв., а за тея който са между 5 и 14 формулата е 135х1.7х1.7= 390,15 лв. Всяка община в България има различни местни данъци и такси. Дадох ти ориентир колко е при нас разлика от +- 20-50 лв. да е в другите части на страната.

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
За София на 184 коня 2000 година е 207 лева
- krokodila48
- Потребител
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399560699516966&f1=details&slink=6m52qf за тази, какво ви е мнението?
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
krokodila48 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399560699516966&f1=details&slink=6m52qf за тази, какво ви е мнението?
Моето мнение е, че през 2004г. тая кола е била на поне 3-4г. Много захабена, изморена и преправяна, за да стане фейслифт.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
krokodila48 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399560699516966&f1=details&slink=6m52qf за тази, какво ви е мнението?
Страшно износена изглежда ,салон,табло,подлакътник...Parrot-а потрошен

Отделно я кантар,я пиропатрон на седалка или някой друг компонент от airbag не е наред,а много ме кефи ,като ги снимат след като са разкачали акумулатора

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5