Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Братле не искам да те обиждам , но вече няколко пъти ти казаха , че 3000 паунда са страшно много пари за Е46 в Англия !
За 4000 паунда има М3 (вярно малко ще е дроб)
Всичко над 1600 - 1800 паунда според мене са грешни пари.
С малко чакане се намират хубави коли там.
В аутотрейдър гледай , и в фейса има групи за коли в Англия и изпадат бая оферти.
Приятел си докара Е46 м52б25 с кожа , мулти волан, джанти 18ки и т.н. за 1200 паунда. (според мене пак са повечко парите за въпросната ама карай)
И другото което искам да ти кажа е ако я взимаш с цел да ти излезе по - евтина отколкото тук , по мои наблюдения в 80% от случаите не си струва филмите
За 4000 паунда има М3 (вярно малко ще е дроб)

Всичко над 1600 - 1800 паунда според мене са грешни пари.
С малко чакане се намират хубави коли там.
В аутотрейдър гледай , и в фейса има групи за коли в Англия и изпадат бая оферти.
Приятел си докара Е46 м52б25 с кожа , мулти волан, джанти 18ки и т.н. за 1200 паунда. (според мене пак са повечко парите за въпросната ама карай)
И другото което искам да ти кажа е ако я взимаш с цел да ти излезе по - евтина отколкото тук , по мои наблюдения в 80% от случаите не си струва филмите

- ElianPZ
- Потребител
-
- Кара: 2004, 330d, 6sp
- Мечтае да кара: e31 s70
Гледам по-цял ден всеки ден, в саитове във ФБ групи и нищо свясно няма. Все са или автомати или 5ск или на над 200к мили. Филма е че търся специално 330д 6ск и не гледам другите двигатели изобщо. То че мога да си взема 328/30i 2004 за 1900 е ясно
Но просто съм си такъв че искам мнението на хората преди да правя нещо дори и да не го приемам.. ако спамя ще спра и ще се обадя пак когато вече взема бавареца

Но просто съм си такъв че искам мнението на хората преди да правя нещо дори и да не го приемам.. ако спамя ще спра и ще се обадя пак когато вече взема бавареца

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Явно гледаш и да струва под 2к или наистина ти куца търсенето
£2,200 BMW 3 SERIES 3.0 330d SE 4dr
£3,495 BMW 3 SERIES 3.0 330d Sport Touring 5dr
£3,495 BMW 3 SERIES 3.0 330d SE Touring 5dr
£4,995 BMW 3 SERIES 3.0 330Cd M Sport 2dr

£2,200 BMW 3 SERIES 3.0 330d SE 4dr
£3,495 BMW 3 SERIES 3.0 330d Sport Touring 5dr
£3,495 BMW 3 SERIES 3.0 330d SE Touring 5dr
£4,995 BMW 3 SERIES 3.0 330Cd M Sport 2dr
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Факт. Хубавото БМВ струва пари. Независимо дали в Англия, Германия или на луната.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Powerslide написа:Братле не искам да те обиждам , но вече няколко пъти ти казаха , че 3000 паунда са страшно много пари за Е46 в Англия !
За 4000 паунда има М3 (вярно малко ще е дроб)![]()
:
бая голяма тъпотия изръси .... еи така почват махленските мухабети как моргаджите правят по 150 000лв горница на кола

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Здравейте,
искам да ви попитам, какво мислите конкретно за http://m.mobile.bg/details/11485961681265782 и http://m.mobile.bg/details/11489952605211081 . И двете много ми харесват, като първото ме грабва повече, защото е задно и е с харман кардан. Ако някой е ходил да ги гледа или има преки наблюдения, нека помогне с едно коментарче. Мерси много!
искам да ви попитам, какво мислите конкретно за http://m.mobile.bg/details/11485961681265782 и http://m.mobile.bg/details/11489952605211081 . И двете много ми харесват, като първото ме грабва повече, защото е задно и е с харман кардан. Ако някой е ходил да ги гледа или има преки наблюдения, нека помогне с едно коментарче. Мерси много!
- dobry46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 35i LCI M sport
П.С. ПРОДАДЕНА
Ако някой си търси Е46-има я колата във ФБ групата БМВ Купува Продава ,но там неща са
Продава се BMW E46 320D. 2004г., ръчна ск. 245 000км, Салон Дакота, Пълен М-Тек 2 пакет,Спортно окачване D2 Street(регулиране на височина,твърдост и ъгъл), Джанти BBS Style 162 в Цвят Candy Red 18 цола с чисто нови гуми!М ел. огледала,CSL сплитери.,Аудио Система Ground Zero! VIN: KV82688

Ако някой си търси Е46-има я колата във ФБ групата БМВ Купува Продава ,но там неща са

Продава се BMW E46 320D. 2004г., ръчна ск. 245 000км, Салон Дакота, Пълен М-Тек 2 пакет,Спортно окачване D2 Street(регулиране на височина,твърдост и ъгъл), Джанти BBS Style 162 в Цвят Candy Red 18 цола с чисто нови гуми!М ел. огледала,CSL сплитери.,Аудио Система Ground Zero! VIN: KV82688

Последна промяна dobry46 на 05 Апр 2017, 8:15, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много хубав автомобил
сега тези, които търсят рязко ще се изпокрият

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Moto333 написа:Това как ви се струва ?
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-ba ... ml?ref=srp
На мен ми се струват като много пари за кола с гадна навигация, ръчни стъкла и зареждачка за газ бодната на бронята

- vicho
- старши ентусиаст
-
Moto333 написа:Това как ви се струва ?
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-ba ... ml?ref=srp
свинщина!

п.с. цената дори не искам да коментирам
vicho написа:много хубав автомобил![]()
![]()
![]()
![]()
Има една странност в тая кола.Няколко години не е била в движение или се е движила без Гражданска отговорност. И говорим за голям период - от 2009-та до 2016 та.
Оригинално е била с навигация, а не с творението в момента.
С един тон екстри е по VIN, а на снимките е няма копчета за задните стъкла?
Yachev написа:vicho написа:много хубав автомобил![]()
![]()
![]()
![]()
Има една странност в тая кола.Няколко години не е била в движение или се е движила без Гражданска отговорност. И говорим за голям период - от 2009-та до 2016 та.
Стана ми интересно като видях какво си писал и от любопитство я проверих и аз...
Първо, историята на гражданските на колата не почва от 2009, а от 2012 и си вървят редовно до сегашния момент, не знам какво си гледал.
Второ, във ВИН-а никъде не пише "Window lifts,electric,front/rear", какви задни ел. стъкла търсиш тогава? Всичко друго си е на мясотото, без навигацията, а "творението" на нейно място в случая е задължително да бъде там. Предвид озвучаването в колата, според теб оригиналната навигация би ли се справила с него? Не може да вложиш няколко хиляди за музика и да я вържеш към 15-годишен осакатен плейър.
Не искам да съм адвокат на някой, даже сега видях, че е продадена колата вече, но няма значение.. супер дразнещо е да се изказваш за чужди неща, без да знаеш изобщо за какво говориш или да си се уверил в думите си.. нищо лично иначе

- vicho
- старши ентусиаст
-
icak написа:...

докато някой си лалат и търсят под вола теле, други се радват на автомобилите си

к'во да пра'йш
icak написа:Yachev написа:vicho написа:много хубав автомобил![]()
![]()
![]()
![]()
Стана ми интересно като видях какво си писал и от любопитство я проверих и аз...
Първо, историята на гражданските на колата не почва от 2009, а от 2012 и си вървят редовно до сегашния момент, не знам какво си гледал.
Второ, във ВИН-а никъде не пише "Window lifts,electric,front/rear", какви задни ел. стъкла търсиш тогава? Всичко друго си е на мясотото, без навигацията, а "творението" на нейно място в случая е задължително да бъде там. Предвид озвучаването в колата, според теб оригиналната навигация би ли се справила с него? Не може да вложиш няколко хиляди за музика и да я вържеш към 15-годишен осакатен плейър.
Не искам да съм адвокат на някой, даже сега видях, че е продадена колата вече, но няма значение.. супер дразнещо е да се изказваш за чужди неща, без да знаеш изобщо за какво говориш или да си се уверил в думите си.. нищо лично иначе
Колата е с първа застраховка гражданска отговорност в България през април 2009-та година.
Има явно някакво разминаване между проверка по номер и проверка по рама.
Реално значи 3 години се губят.
Творението не ми харесва, нито пък цирковата музика.
А относно ел.стъклата го казвам, защото ми е чудно как може да поръчаш кола с един ферман екстри (предполагам и това си проверил), а да си спестиш задните стъкла.