Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Колеги лупите са два вида 2.5 и 3 инча незнам ти колко по голяма търсиш ОЕМ мисля че са 3 инча по оригинално от това не мисля че има
bscsystem написа:Ето така не искам да ми изглежда колата !!!
Това не е Ретрофит кит-а, а лупите с "ейнжъл", които бяха излезли преди ретрофит-а.
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Значи като ги поръчваме, трябва да си искаме "Ретрофит кит-а" 3 инча без енджъл 

E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
bscsystem написа:Ето така не искам да ми изглежда колата !!!
На вичо са H1 от Бабуна! Този размер задоволява ли те?

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Попринцип визията доста се променя с въпросния комплект лупи и честно казано съм адски доволен от резултата.
Само, че и при мен се появи проблема с премигването на ксенона, когато е запалена колата и в понеделник ще пробам да сложа и комплект съпротивления и дано да се оправи, въпреки че се съмнявам.

Само, че и при мен се появи проблема с премигването на ксенона, когато е запалена колата и в понеделник ще пробам да сложа и комплект съпротивления и дано да се оправи, въпреки че се съмнявам.

- todorinoff
- Потребител
-
- Кара: E46 330Ci
- Мечтае да кара: E60 M5
Е тая лупа седи уникално... трябва да се загледаш за да видиш, че не е OEM 

Drive it, like you stole it!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Явно постоянно прави чек и търси по голяма консумация,защо не пробваш някой да ти програмира лайт модула за ксенон?Също пробвай с включен ключ на фаровете и после запали,така би трябвало да залъжеш борда.Преди време аз като слагах автърмаркет ксенон,след като запаля двигателя и после включа фаровете,светваха и като мине чека на борда(за изгорели крушки)направо ми ги гасеше и ми излизаше индикация за изгорели крушки,което успях да излъжа чрез предварително включени светлини.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
BoqnZubarev написа:Попринцип визията доста се променя с въпросния комплект лупи и честно казано съм адски доволен от резултата.
С кодиране трябва да стане в понеделник ще пробваме на една кола с точно такива лупи сложени на фейс.
С кодиране става, но пък настройката на височината започва да не работи, което за мен е доста кофти.
Ако се сложат съпротивления ще си решиш проблема.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
А с 55-ватов ксенон, дали ще ги има тези проблеми?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
maxi-mix написа:С кодиране става, но пък настройката на височината започва да не работи, което за мен е доста кофти.
Кодирал съм така лайта, че хем може да се пусне ксенона хем да запазиш регулирането на височината от бутона, иначе си прав ако се пусне само ксенон на лайта фаревете забиват долу ниско защото лайта търси датчиците за ниво за да го регулира автоматично, НО ИМА ОПЦИЯ КАТО СЕ ПУСНЕ КСЕНОНА И ТАЗИ ФУНКЦИЯ ЗА РЪЧНОТО РЕГУЛИРАНЕ ДА СЕ НАПРАВИ АКТИВНА, така хем имаш пуснат ксенон на колата хем си ро регулираш от врътката, така направих даже и лайт на оригинален ксенон защото на човека му ги нямаше датчиците и не му се копуваха а смени само панела на лайта за да я има врътката.
Ако искаш и си от София ела ще ти го направя ако не ми прати лайта по куриер и пак ще ти го кодирам и ще видиш, че ще можеш да вдигаш и сваляш фаровете от врътката.
Това което искаш да слагаш са товарни съпротивление които да ти добавят още 20 вата към ксенота и излишно да товариш инсталацията, нали един от плюсовете на ксеноновите светлини е, че имат по-малка консумация от обикновенната крушка.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
С бмв скенер ми активираха реглажа, с оригинален ксенон съм, така че колегата oci е прав - може 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Крайния резултат при мен, остава само кодирането за ксенона
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Току-що сложих и комплекта въпросни съпротивления и вече няма проблеми, ксенона си свети при запалена кола, няма грешки на борда, премигване и чудесий. За сега мисля така да карам без да пипам лайт модула.

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Това е хубаво,че си се справил с проблема.Някакви впечатения да споделиш относно осветителни качества,как разпределя снопа на платното и общо взето доволен ли си как осветява?