Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Не съм много съгласен. Само в София знам три прекрасни Е46-ци 2х м54б30 и една м54б25 хи.
Просто собствениците не желаят да се разделят с тях, защото са наистина страхотни
автомобили и в такова състояние. Тази на Миро и Коцето и тя от време на
време не ми дава мира. Не искам да споря по темата...
В мобиле.де хубавите 46-ци бензин са 5-6-7 евра
Просто собствениците не желаят да се разделят с тях, защото са наистина страхотни
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Именно де. Истински пазените си стоят при собственика и не се продават за нищо на света въпреки че пича има и втора и трета кола. Държи си ги всичките. Тези по обявите са блъскани дараци.
Напоследък се навъдиха и страшно много правени на фейс блъскани боклуци или обръщани и блъскани англичанки. Въобще тонове талаш. На всичко отгоре си имат и доволно много проблеми всеки модел е46 преди фейса.
Напоследък се навъдиха и страшно много правени на фейс блъскани боклуци или обръщани и блъскани англичанки. Въобще тонове талаш. На всичко отгоре си имат и доволно много проблеми всеки модел е46 преди фейса.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
nikolae написа:Не съм много съгласен. Само в София знам три прекрасни Е46-ци 2х м54б30 и една м54б25 хи.
Ех ценителииии... Човече, ти си ми направил впечатление, че търсиш кола още от ноември миналата година - тогава си купих аз моята!
И да ти кажа, тогава като търсех, имаше 5 броя 330XI, комбита автомати и още 2 страници купета и седани ръчки и автомати.
Сега има 3 страници само в мобиле! Тури му пепел! Тогава прегледах 5-те които бяха комбита - автомати и да ти кажа 3 от тях бяха чудесни!
Едното го изпуснах и в крайна сметка избрах по-доброто и 6 месеца по-късно, все още й се радвам сякаш вчера съм си я купил!
От сегашните на пазара познавам и съм виждал няколко. Трябва да ти кажа, че тези няколко "стават" ! Единствената с ръжда е ето тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6h800m
Подчертавам, че говоря само за автомобили след 2002-ра година ! 3 страници !
Моето впечатление е че ти просто си коментираш.
Един автомобил не е "читав", когато има рекаро, ксенон и М волан...
Ако наистина си търсиш кола, положи малко усилия и ще си намериш твоята - няма да ти кажа коя да ходиш да видиш щото, нали !
kokok0 написа:Ех ценителииии... Човече, ти си ми направил впечатление, че търсиш кола още от ноември миналата година - тогава си купих аз моята!
И да ти кажа, тогава като търсех, имаше 5 броя 330XI, комбита автомати и още 2 страници купета и седани ръчки и автомати.
Сега има 3 страници само в мобиле! Тури му пепел! Тогава прегледах 5-те които бяха комбита - автомати и да ти кажа 3 от тях бяха чудесни!
Едното го изпуснах и в крайна сметка избрах по-доброто и 6 месеца по-късно, все още й се радвам сякаш вчера съм си я купил!
От сегашните на пазара познавам и съм виждал няколко. Трябва да ти кажа, че тези няколко "стават" ! Единствената с ръжда е ето тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6h800m
Подчертавам, че говоря само за автомобили след 2002-ра година ! 3 страници !
Моето впечатление е че ти просто си коментираш.
Един автомобил не е "читав", когато има рекаро, ксенон и М волан...
Ако наистина си търсиш кола, положи малко усилия и ще си намериш твоята - няма да ти кажа коя да ходиш да видиш щото, нали !

Ето една 325xiА, дето я гледам от 1-2 седмици, е кажи честно, че не става: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6h92si
Просто ми кажи какво би те спряло да я купиш при условие, че си обявил бюджет от 18 бона някъде в някое от многобройните мнения, в които обясняваш как търсиш "читавото на читавите" ...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
е тази не изглежда зле:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Heat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0i
- Мечтае да кара: 335i
- Детайли за колата: Кола
Според мен се обръща прекалено много внимание на лъскащите части от Е46. Истинският дух на БМВ се намира в бензиновите мотори между предните колела, не в джантите или коженото рекаро. Салон се купува, М-волан се слага, обаче читав мотор трудно се намира. За мен лично най-важният фактор са състоянието на мотора и ходовата част. Друга важна роля е климатът, където ще се използва колата. Ако ще я карам в Североизточна България, ще търся кола с подгрев на седалките, защото там зимата си е зима. Аз съм от Сандански - там коженият салон лятото буквално ти сварява топките ( а това е много, ама много лошо за тях) и си търся кола без кожен салон.
Ако си мислите, че ще намерите перфектна кола втора употреба, сте изпаднали в голямо заблуждение. Въобще, самата концепция около колите в България втора употреба е много погрешна. Не може да обвиняваш една кола, че не става за нищо, след като отдавна е минала гаранционният си период и бог знае как я е поддържал предишният й собственик. Това е все едно да си вземеш гадже-инвалид и да се оплакваш, че не иска да тича с теб в парка.
Ако си мислите, че ще намерите перфектна кола втора употреба, сте изпаднали в голямо заблуждение. Въобще, самата концепция около колите в България втора употреба е много погрешна. Не може да обвиняваш една кола, че не става за нищо, след като отдавна е минала гаранционният си период и бог знае как я е поддържал предишният й собственик. Това е все едно да си вземеш гадже-инвалид и да се оплакваш, че не иска да тича с теб в парка.

Както съм писал не веднъж търся фейс бензин купе/седан за предпочитане/.
Комбита и коли пред фейса не искам. Почти всяка кола, която съм гледал
съм споделил тук във форума. Да не изброявам колко бяха с обърната дирекция.
Едно купе, което някъде назад в темата пишеше, че изглежда уникално
и е страхотно от Армеец потвърдиха, че е било за тотал щета.
От Ноември много много не съм търсил, тогава си карах е60 (и така до Март месец)
Сериозно търсене започна Февруари. Може би ще се повторя, но нямам ресурса
(физически) да търся кола от Германия, а и като гледам само автомобила ще дойде
на 13-14к + газ+рег+обслужване идва на парите на Е90 (което също търся)
kokok0 без ни най-малко да се заяждам, ако знаеш читаво е46 м54б25/б30 моля сподели.
Напълно съм съгласен с колета, че салон, волан, нави, фарове, музика - тези неща лесно
се правят. Просто искам да е фейс - заради визията, дсц и др и по възможност да не
струва 15 000лв.
От Ноември много много не съм търсил, тогава си карах е60 (и така до Март месец)
kokok0 без ни най-малко да се заяждам, ако знаеш читаво е46 м54б25/б30 моля сподели.
Напълно съм съгласен с колета, че салон, волан, нави, фарове, музика - тези неща лесно
се правят. Просто искам да е фейс - заради визията, дсц и др и по възможност да не
струва 15 000лв.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
nikolae написа:Както съм писал не веднъж търся фейс бензин купе/седан за предпочитане/.
струва 15 000лв.
Колега, без да се заяждам, но ми прави впечатление, че колите, които показваш са в ниския ценови диапазон(освен онази обръщаната, тя беше по-скъпа). Какво очакваш? Някой да си гледа колата, да си я поддържа, да я направи или държи читава, да има рекаро, подгрев, ама и М пакет и накрая да ти я подари за без пари? Естествено ти го гледаш от твоята камбанария - тия коли са на по 15 години, какви са тези пари, които им искат? Е90 за 13 бона, Е46 B30 в купе за 7-8, аз не виждам нищо читаво в тях? Сам го каза - хубавите коли държат цена, защото собствениците ги гледат като писани яйца и това им струва пари, нерви и време. И според мен не отминавай с лека ръка М52, но това е друга тема, която ако те вълнува можеш да ми пишеш на ЛС да ти разкажа при мен как се случиха нещата.
Както казах за Е46 12-13 ми се вижда нормална цена, но за нещо хубаво.
За Е90 съм сметнал, че повече от 17 няма да дам за лек автомобил.
М52 няма фейс - само за това не го гледам.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
nikolae написа:Както казах за Е46 12-13 ми се вижда нормална цена, но за нещо хубаво.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390713877909063&f1=details&slink=6hdcbl
какво чакаш?

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Въпрос за тази?
http://www.cars.bg/c720040
Италия, дърпа прилично, мисля че има проблема със задния мост..
Волана е претапициран сякаш, за салона не мога да преценя. Струва ми се, че има освежени елементи по интериора като цяло, не знам + или – да го броя
Поздрави
http://www.cars.bg/c720040
Италия, дърпа прилично, мисля че има проблема със задния мост..
Волана е претапициран сякаш, за салона не мога да преценя. Струва ми се, че има освежени елементи по интериора като цяло, не знам + или – да го броя
Поздрави
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
nikolae написа:Съвсем не, просто няма читави. В софауто имаше едно е60 м54б30 на доста
доста добра цена. Няма хубави бензинови 46-ци и за продаване и това е.
Обяснявай на някой друг че си подготвил 10-12к кешовица и обикаляш една година, но за ценител като теб не се намира кола . Положението е такова - имаш кеш, за МАААААААКС един месец си си намерил твоята кола

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Gqbriel написа:nikolae написа:Както казах за Е46 12-13 ми се вижда нормална цена, но за нещо хубаво.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390713877909063&f1=details&slink=6hdcbl
какво чакаш?ако имах възможност - отивам,преглед и ако е наред я взимам ,има всичко ,което искам и търся аз
А ТИ какви чакаш

Не са 10-12 повече са,защото след покупката и
си има разходи, но пък това няма значение.
Хайде да те помоля като колега от форума търсещ помощ ако имаш или знаеш/намериш л
сигнализирай - ще почерпя не съм стиснат
Хайде да те помоля като колега от форума търсещ помощ ако имаш или знаеш/намериш л

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
nikolae написа:Не са 10-12 повече са,защото след покупката и
Мой приятел си купи 330 бензин седан 2004 година за 9400,с доста хубави екстри и без никакви забележки много гледана кола,и всички мои познати и приятели му обясняваха какъв кенеф ще е колата за тия пари обаче колата е супер и до ден днешен..
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME